Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a visszahúzodó csendes fiúkat?
én ilyen vagyok néhány lány ismerősöm édesnek drágának - nagyon kedvesnek tart ..... de sajnos eszt hallom már évek óta
23f vagyok barátnőm még nem volt......
Én csak azt szeretem. Nem kellenek gizda gyerekek meg rosszfiúk :)
23L
de miért van az , hogy sok ronda csaj is csak a jó képről álmodik aki soha a büdös életben még csak annyi méltatás nem adna rá , hogy leszarja,..... nekem néhány napja volt kitéve képem hát voltak leszólások is de őt mindannyian rondának tartottatok..... kérdem én ha egy olyan csaj elutasít akiben a belső fogott meg akkor mire számítsak a jövőben
23f még nem volt barátnőm ......
Amelyik fiú nem tud határozottan kiállni magáért, azt vagy felszedi majd egy határozott lány, vagy egyedül marad végleg. De a határozott lányok sem hajtanak akárkire!
Nincs azzal baj, ha egy fiú romantikus, szerelmes típus. De a két félből a férfi dolga a határozott nyomulás, a nő dolga a választás és a visszautasítás. Amelyik férfi nem tud magabiztosan fellépni, megmutatni, hogy vele érdemes foglalkozni, az nem talál párt. Lehet akármilyen tündibündi, édeskedvescukorfalat, ha csak ő tud erről, ha meg nőt lát, beszarik...nemhogy megmutatná a csajnak, milyen értelmes és gondoskodó és stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!