Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a visszahúzodó csendes fiúkat?
ma 11:05
Egyszerü a dolog pedig:
A rosszfiúkban vannak olyan vonzó tulajdonságok, amik a nők számára ellenállhatatlanok (pl. magabiztosság, dominancia, büszkeség, kezdeményezőkészség stb.) Ezek a annyira vonzóak, hogy emiatt a nők szemet hunynak a rosszfiúk negatív tulajdonságai felett is. A jófiúkban nincsenek meg ezek a dolgok ---> nem vonzóak szexuálisan.
igy aztán a jófiúk csodálkoznak hogy miért vannak életük végéig a barátzónába..
Kérdező: Gyerekes gondolkodásra vall az, hogy nálatok létezik rosszfiú meg jófiú. Nincs ilyen megkülönböztetés!
Amúgy meg mi zárja ki, hogy egy "jófiúnak" meglegyenek ugyanezek a tulajdonságai??? Csak rajtad múlik, "jófiún", hogy mennyire vagy kezdeményező, mennyire vagy büszke magadra, stb...
Nem kell ahhoz tapló parasztnak lenni, hogy határozott tudj lenni. Ez nagyon gyerekes felfogás, ha azt hiszed, hogy csak az lehet határozott, aki durva... Egy igazi férfinak van tartása és nem kell ahhoz se ordítania, se ütnie, hogy elérje amit akar. Ezt hívják tekintélynek! A nőnek tisztelnie kell téged, hogy te elérd amit akarsz.
Hogy tudna egy nő is tisztelni téged, ha így gondolkodsz: - bocsánat hogy élek
- be vagyok szarva ha meglátok egy lányt
- vágyom a szexre de nem merem kimondani
- Remegek, ha beszélgetni kell egy nővel
- Nem tartom magam semmire
- Úgy érzem, senki nem tudna szeretni engem
- Azt hiszem, hogy senkinek sem kellenék
Gondold el: van egy lány, akire igazak ezek a mondatok. Neked ő mennyire lenne vonzó?
általában messzen beszelek mert máshol nem nagyon van alkalmam na meg régebben még visszahúzódottabb voltam..
de most az utóbbi év második félévében barátibb lett a kapcsolatunk néhány évfolyam társammal... és élőben is beszélgettünk különféle témákról kiesőbb ha a témában kellet valami tőlem kértek segítséget és sok évfolyam társam rám gyakran rám szokott írni ha szükségük van valamire
tehát nem vagyok marha ha ezek az emberek elismernek
az önbizalmam már más tészta meg az , hogy néha olyan depis vagyok hülye magány érzet miatt , hogy soha nem tudok elkészülni rendesen a vizsgákra pedig képes vagyok rá csak ilyenkor az élettől is elmegy a kedvem
de pl. a múltkor a laborban együtt ellenőriztünk le néhány
induktív szenzor az évfolyamtársnőmmel ő tartotta a forráson a szálakat én próbálgattam :D de ez nagyon jól esett így együtt dolgozni vele egyébként ő is egy könnymoly csaj csak sajnos más anyanyelvet beszelünk :P
Sokan írják, hogy nem szeretik. Igen? Akkor, ha valaki csendes és visszahúzódó, akkor már örök életre el van zárva a lányoktól az ilyen mentalitás miatt?
Emiatt az ilyen embereknek kisebbségi érzésük lehet, és mi van, ha ez elfojtott haragban nyilvánul meg? Az jó?
Én is ilyen vagyok, és én is haragot érzek, és úgy vezetem le, hogy erőszakos videókat nézek a neten, harckocsik, géppuskák, II vh-s támadások, és hasonlókat, ja és elkezdtem Divízió 88-at meg Landsert hallgatni!
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni ...
Csak legyél neki:
01. barát
02. társ
03. szerető
04. kisöcsi
05. bátyus
06. apa
07. tanár
08. nevelő
09. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
24. kedves
25. sportos
26. okos
27. erős
28. jól nevelt
29. határozott
30. gyengéd
31. érzékeny
32. romantikus
33. férfias
34. Móka Miki
35. vidám
36. de mégis komolyan veendő
37. bátor
38. Micimackó
39. energikus
40. gondoskodó
41. ideákban gazdag
42. ügyes
43. szerény
44. megértő
45. elegáns
46. egyértelmű
47. szeretetteljes
48. hidegvérű
49. szenvedélyes
50. engedékeny
51. becsületes
52. adakozó
53. gyakorlati
54. igazságos
55. bármire legyél kész érte(akár bankot rabolni is)
56. reménytelen (a szerelemtől)
57. nyugodt
58. sármos
59. hűséges
60. álmodozó
61. karrierista
62. megbízható
63. mindenki felnézzen rád
64. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt gazdag.
Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) gyere ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen
ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki
ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és
ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre
vezet. A nő ugyanis
belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első
gitárossal.
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.
Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.
Végeredmény: Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell.
11:19 - Ha egy lánnyal több tellik el beszélgetésben, mint 1 nap, anélkül, hogy elhívnád randizni, akkor már totál mindegy. Ismerkedni RANDIKON kell! Nem úgy van az, hogy jaj előbb megismerem, aztán majd elhívom randizni... NEM! Randin kell megismerni. Addig nem kell lefeküdni vele, amíg nem ismered. De kérlek! Legyél határozott és hívd el őket, amint megismerted. Miért? Mert ha nem jön el veled, akkor nem húzod fölöslegesen az idődet vele, ha meg eljön, akkor tudod, hogy van esélyed a "barátzónán" kívül maradni... Ilyen egyszerű. A nők elég hamar eldöntik, hogy ki az, akivel elmennének randira. A felszínesebbek a kinézet alapján már eldöntik, de aki nem felszínes az is eldönti pár mondatod után.
Hogyan? Úgy, hogy ők nem csak a mondandód értelmi részére tudnak figyelni, hanem minden egyes reakciódat ösztönösen bemérik... AZONNAL! Tehát hallják ha remeg a hangod, látják, ha a mellüket bámulod a szemük helyett, stb.
Ők ebben sokkal jobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!