Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Nem biztos az, hogy visszafogadja! Nálunk is nagy mellénnyel volt az exem, hogy szeretem annyira, hogy visszafogadjam. Mindenki más is azt hitte, hogy egy kis csetepaté után újra együtt leszünk. Aztán jött a meglepetés, mikor egy héttel később már mással randiztam. Rájöttem, hogy szingli vagyok, és nekem is sokminden kimaradt az elmúlt években. Be kellett pótolni. 😜
Eszembe se volt békülni, főleg nem azért, mert az exem rossz cserét csinált.
Ez te voltál. Ez az asszony viszont oltári gyenge. A viselkedése megmutatja. Ha erős lenne, akkor becsapta volna kórincáló férje után az ajtót, aztán csináljon, amit akar. Ehelyett még ruhákat, meg ágyneműt, meg francokat is vitt volna neki, oda, ahol a fiatal kis pipit keféli. És mindezt azután, hogy az ő ágyában is megkefélte. És azon alszik azóta is. Azon az ágyon, ahová voltak olyan kedvesek szétkenni a váladékaikat.A lepedő semmit sem ér a bő hüvelyi váladék ellen. A matrac simán beszívja. Na ez az asszony nem fog elválni. Az egyenesen csoda lesz, ha mégis.
Ki tudja, hogy a feleségnek most mi ját a fejében.
Lehet, hogy csak azt akarja elérni, hogy végleg kidobja a szeretőt a kérdező, aztán benyögi, hogy bocs, mégse megy, váljanak el.
Lehet, hogy pusztán a pénz miatt folytatná, mert egyedül két gyerekkel nem egyszerű.
Lehet, hogy a békés válás híve, és a gyerekek érdekében mindenképp meg akarja tartani a jó viszonyt.
Arra viszont nagy tételben fogadnék, hogy a kiscsaj fogja hármójuk közül legjobban erőltetni a válást. Neki oltári ciki lenne, hogy eddig húzta a pasi agyát, aztán első szex után tántorog vissza a feleségéhez. Ennél nagyobb vereség most neki nem létezik. Elvégre előre megmondta, hogy szex csak akkor, ha válnak. Most ugyan külön laknak, de az nem sokat jelent, ha egyik se adja be a válást. Akkor is minimum fél év, ha most beadja, és mindenben van közös megegyezés.
Én összepakoltam volna a "férj" cuccait, mind kispárna fogkefe- bögre...stb.. aztán majd anyunál használja... kulcsokat visszakérni. A gyerekeket előre megbeszélt időben láthatja, ha késik nincs pótlás. Találkozás a gyerekekkel lulom helyen.
Ha nincs szigor elkanászodik, ez a csikicsuki helyzet marad örökre.
A Nő jobbat érdemel, de látszik nincs önbecsülése ehhez
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ha ez se győz meg titeket arról, hogy kamu, akkor semmi.
A történet továbbra sem kamu. Ez nem egy olyan oldal, ahol mondjuk pénzt adnak, ha kérdést írunk ki, így nem is értem, mi oka lenne bárkinek kamu kérdést írni?
A helyzet jelenleg a következő : anyámnál vagyok, ő most nincs itt, hamarosan érkezik vidékről.
A történetben szereplő lány keveset van velem, de pozitívan állok hozzá, hiszen ezek előre eltervezett programok voltak számára és pontosan nem tudta, mikor költözöm el.
A gyerekek egyre nehezebben viselik, főleg a kisebb, nagyon durva hangulat - ingadozásai vannak, dühkitörései, ilyenkor engem is szid, hogy szemét vagyok stb. Az anyjának azt mondta, azt szeretné ha minden a megszokott lenne és mérges, hogy elköltöztem.
A feleségem, nagyon erősen tartja magát a gyerekek miatt, de nyilván ki van borulva. Azt mondja ő csakis a gyerekek érdekeit nézi és azt teszi, ami a gyerekeknek jó.
Kapaszkodj, még csak most jön a neheze!
Amúgy az, hogy a nagyobb kifelé nyogodtabbnak látszik, nem jelenti azt, hogy nem viseli meg (annyira).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!