Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/2044 anonim ***** válasza:
98%

A kicsi még azt reméli, hogy most csak szünet van, de nem sokára újra hazamész és minden a régi lesz.

De ahogy elnézem, most neked se tetszik annyira, hogy egyedül vagy anyád lakásában. Már most kezdesz kihátrálni, hogy nem is olyan sürgős az a válás... Ne aggódj, majd a kis barátnődnek az lesz, nem fogja annyival beérni, hogy szünetet tartotok. Majd megint elkezd zsarolni dugással. Fogadjunk?

2023. aug. 9. 19:37
 342/2044 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi lesz, de egyelőre én mondtam, hogy nekem nem fontos, csak ha a feleségem ezt akarja és láthatóan nem akarta, így ebben egyeztünk ki. Nem titkolt célom azzal, hogy a dolgokat a lakásban hagytam, hogy hátha máshogy alakulnak a dolgok. A feleségem be akarta pakolni az ágyneműt, fürdő cuccokat stb, mert mondtam, hogy anyámnál semmit se találtam és semmi se volt, de nem vittem semmit.
2023. aug. 9. 19:45
 343/2044 anonim ***** válasza:
89%

És szerinted ha visszamész, minden ott fog folytatódni, ahol volt? Alapjaitól kéne visszaépíteni a kapcsolatot. Lehet, hogy sose lesz olyan, mint egy évvel ezelőtt. A bizalmatlanság és a féltékenység nagyon sokáig megmaradna. Minden vitánál a fejedhez vágja, hogy te csaltad hónapokig, úgyhogy hallgass.

El tudnád ezt viselni? Vagy pár hét után futnál a szeretődhöz vigaszért?

Mi lesz, ha most ő is elkezd ismerkedni?

2023. aug. 9. 19:55
 344/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
98%
' hátha máshogy alakulnak a dolgok.' Ó, csóri nők, hogy pont beléd kellett botlaniuk!
2023. aug. 9. 19:55
 345/2044 anonim ***** válasza:
98%
Jaj kerlek hagyd mar beken szegenyt, elhagytad a feleseged es pont. Nem kell szepiteni. Remelem nem lesz olyan h*lye ,hogy visszafogad, ha nem jon ossze a kislannyal. Igenis vidd el a cuccod, ne legyel beszari es ne legyel taplo.Annyira ketszinu vagy, hogy az hihetetlen. Azt mondtad barmit feladnal a szeretodert (meg a gyerekeidet is), szóval mi a f*asznak sakkozol az asszonnyal, hogy:jaj nem fontos a valas, ráér. Ajj nem hozom el a cuccaim. Akkora egy p*cs vagy, eddig szepen irtam, de mar felbosszantod az embert. Azt se tudod mit akarsz valojaban... Ez szomoru, de edd meg amit foztel.
2023. aug. 9. 19:59
 346/2044 anonim ***** válasza:
98%
Az a baja, hogy hiába húzta az agyát a kiscsaj egy évig, nem volt meg a katarzis a szex után. Mivel petting közben már feltérképezte, így nem is volt annyira újdonság. Sőt, igazából nem is volt annyival jobb, mint a feleséggel.
2023. aug. 9. 20:05
 347/2044 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy én már az elején leírtam itt is, hogy nem tudom mit akarok és ki akarom próbálni, erre mondta mindenki, hogy ez nem játék, nem lehet ide - oda költözgetni, amikor kedvem tartja. Eddig nem igazán csináltunk semmit, kevés program volt, igen ez az én hibám, sokszor nem volt kedvem semmihez sem, most viszont olyan dolgokat is csinálunk, amit eddig ritkán, például ennyire hosszú időt nem voltunk eddig a kisebbel sem a szabadban, pedig nyilván jót tesz mindenkinek. A feleségem is felszabadult, nem nyomja a titok súlya, hogy látja, hogy mondjuk valakinek üzenetet írok és nem tudja kinek.
2023. aug. 9. 21:18
 348/2044 Noren1989 ***** válasza:
82%
Am bàrmikor is megfordult a fejedben, h a 20éves csak az agyadat húzza? Fogadàsból, úri passzióból?
2023. aug. 9. 21:34
 349/2044 A kérdező kommentje:
Sajnos meg, sokszor, volt, hogy kérdőre vontam, de persze azt mondta, én vagyok a bizalmatlan. Eddig nem volt rá alkalmam, nyilván nem követtem vagy figyeltem mit csinál, amikor nem velem van és főleg kivel
2023. aug. 9. 21:54
 350/2044 anonim ***** válasza:
87%

Most meg nyaral a barátaival. Hmm... Mekkora lenne a meglepetés, ha hirtelen betoppannál?

Gondolom, nyaralás alatt maximum üzenetet ír. Eltaláltam?

2023. aug. 10. 06:19
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!