Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
95%
Hello, kérdező! Mi újság nálad? Milyen az élet az anyáddal , a lánnyal és az ott hagyottakkal? Mélg mindig jó döntésnek érzed a 'válást'?
2023. aug. 17. 08:27
 382/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
29%
#382: Ezt a nagyon kulturált hozzászólást tuti, hogy ide akartad írni?
2023. aug. 17. 10:46
 383/2044 anonim ***** válasza:
31%

383

Pff....Igazad van, nem ide. 🤣Nem tudom, hogy miért ide sikerült.

2023. aug. 17. 10:52
 384/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
18%
#384:Hát, biztosan nagyon örülnének neki a 'helyén'. Bár, ilyen stílusnak szerintem sehol nincs helye, furán lehetsz összeszerelve. Írtál már ki kérdést az állapotodról?
2023. aug. 17. 10:59
 385/2044 A kérdező kommentje:

Anyámmal voltak konfliktusok, de úgy érzem, sikerült őket rendezni. Egyelőre a lány is velem lehet a lakásban, bár az első nap azt mondta, hogy csak én maradhatok, de megbeszéltük és minden maradt úgy, ahogy azelőtt,azaz úgy, amikor anyám még vidéken volt. A lány szülei azt mondták, mehetek hozzájuk is, ha akarok, nem lakni, hanem ugye ha kettesben akarunk lenni. Ez a része jó, boldog vagyok, igen, jó a szex is, jól érzem magam, szabad és független vagyok, végre éjjel és nappal együtt lehetünk.

A másik oldal már kevésbé szép. Ahogy írtam már, a nagyobbik gyerek nem áll velem szóba, azt kérdezi, hogy kötelező - e neki velem találkozni, mert ha nem, akkor van jobb dolga is. A kicsi eddig alapvetően együttműködő volt, bár sok a hangulatingadozás, sokszor agresszív vagy csúnyán beszél, máskor meg nem akarja, hogy hazajöjjek. Sajnos egy pár napja ő is mondogatja, hogy fáradt, hogy inkább haza szeretne menni, aztán kis idő múlva meg azt mondja, inkább marad. Sokszor sír vagy csak szomorú lesz. Többször nevezett engem seggfejnek, szemétnek, mikor ilyenek szavakat amúgy sosem használ.

A feleségem. Legalább 10 kilót fogyott, elképesztően jól néz ki, még mindig nagyon csinos. De ez önmagában nem elég ahhoz, hogy most azt mondjam, nem érte meg. Én ezt is írtam, eddig is vonzónak találtam, ezzel nem volt baj. Úgy érzem, hogy a lány, a barátnőm érzelmileg most többet tud nekem adni, jobban támogat. A nejem szerint ez baromság, azért érzem itt jól magam, mert nincsenek a gyerekek, nincsenek a mindennapi gondok.

2023. aug. 17. 11:05
 386/2044 anonim ***** válasza:
29%

384

Nyugodj meg. A megfelelő helyen pontosan odaillő válasz.

2023. aug. 17. 11:17
 387/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
0%
#384: Cseppet se vagyok ideges, csak más az ízlésünk nyilvánvalóan.:)
2023. aug. 17. 11:18
 388/2044 anonim ***** válasza:
93%

"A nejem szerint ez baromság, azért érzem itt jól magam, mert nincsenek a gyerekek, nincsenek a mindennapi gondok."

Ezért írtam egyszer, hogy simán meguntad a családosdit.

2023. aug. 17. 11:20
 389/2044 A kérdező kommentje:
Amíg anyám nem érkezett meg és a barátnőm se volt itt, rendkívül jó volt, csend volt, nyugalom, néztem a tvt vagy zenét hallgattam, nem kellett senkihez sem igazodni, nagyon jó volt. Anyámmal mindig is voltak gondok, lesznek is nyilván, de megéri így is.
2023. aug. 17. 11:22
 390/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
85%
#385: Tényleg lehet, hogy a fix teendők, felelősség hiánya miatt érzed, hogy jól vagy ill. a lány jelentette újdonság varázsa. A gyerekekkel türelmesnek kell lenned. Mit mondasz a nagynak: kötelező? Most kellene egyeztetned vele is és a feleségeddel is a tervezett kapcsolattartást. Ez fontos lehet, mert ha most elengeded a nagyot, akkor nem biztos, hogy valaha is visszatalál hozzád. Nyilván elmondhatja a piszkosul nem hízelgő véleményét rólad is meg a helyzetről is, de találkoznotok kellene rendszeresen. A kicsivel meg játszani kedvesen, türelemesen, akkor is, ha seggfej vagy. Ebben a témában fordulj a feleségedhez, itt fog segíteni, mert az az érdeke, hogy - a gyerekek miatt- megmaradjon a kapcsolatod a srácokkal. Okos nő a feleséged, téged férjént már elengedett, de apaként válhetően meg akar tartani.
2023. aug. 17. 11:25
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!