Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/2044 A kérdező kommentje:
Most még nagyon szomorú és én mondtam is neki pár dolgot, amit nem írok ide most le, amire ő azt mondta, hogy akkor, amikor elmentem, ő úgy érezte, gondolta, hogy én új partnert választottam és abban az életben neki nincs helye. Számomra viszont ő nem közömbös egyáltalán.
2023. aug. 17. 13:16
 402/2044 anonim ***** válasza:
95%
Minél több válaszodat olvasok, azt kell írnom, hogy pontosan most vagy abban az életben, ami neked való. És amellett a nő típus mellett, mint amilyen te is vagy. Önző, felszínes, komolytalan, megbízhatatlan. Zsák a foltja esete, mégha csak ideiglenesen is.A papíron még feleségedet meg felejtsd el egy életre. Ő nem a te szinted. Magasabban áll tőled minden téren. A új punci viszont a te megfelelőd, amíg valamelyikőtök rá nem un a másikra.
2023. aug. 17. 13:20
 403/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
98%
Jól érezte: amikor elmentél, új partnert választottál. Ez után majd ő is választhat, de elég buta lenne, ha Te lennél a választott. Egyrészt rá fog jönni, hogy jó nélküled, másrészt meg arra is rájön majd, hogy jobb mással, mint veled. És az, hogy nem közömbös: persze, de kit érdekel az, hogy Te mit érzel? Itt az a lényeg, hogy ő hogyan reagálja le a Te lépéséedet. Amikor kiszálltál, téged se érdekelt, hogy ő szeretné, ha maradnál. Őt se fogja érdekelni, hogy Te mit érzel akkor, amikor ő már elkezd nyitni. Szerintem már most se lenne visszaút, de egy hónap múlva tutira nem... Ezt meg kéne értened minél előbb! ( ő szemmel láthatóan tudja már ezt.:))
2023. aug. 17. 13:23
 404/2044 anonim ***** válasza:
98%

Anyós csak az első, elosztjátok majd a közös barátokat is. Aki vele szimpatizál, az veled szóba se áll. Aki elfogadja, hogy új kapcsolatod van, azzal a volt feleséged szakítja meg a kapcsolatot.

Az gáz, ha anyáddal nem jössz ki jól. Most sokáig te leszel a villámhárító közte és a csajod, meg közte és a gyerekeid anyja között. Ráadásul nem tudsz beleállni minden konfliktusba, mert lakni is kell valahol.

Apropó: beszéljétek meg az anyagiakat, aztán kezdd el utalni a gyerektartást, mert 6 hónapra visszamenőleg megítélik. Nagyjából annyi lesz, mire papíron is elváltok.

Azt meg persze, hogy nem most bánod meg, hogy az újat választottad, mikor úszol a rózsaszín ködben. Majd később, mikor jönnek a szürke hétköznapok, az első viták, az első magányos karácsony. De főleg akkor, amikor végre felfogod, hogy nincs visszaút. A nagy eszeddel valószínűleg először akkor, mikor a srácaid elkezdik ecsetelni, hogy a Joci annyira jó fej, mert elvitte őket moziba, tud autót szerelni, magasabb nálad, és anya újra sokat mosolyog.

2023. aug. 17. 21:22
 405/2044 anonim ***** válasza:
87%

Engem az érdekelne hogy mit dolgozol hogy nonstop van időd ide írkálni. Meg mellette párkapcsolati magánéleti problémát megoldani. 2 nőt békíteni., szórakoztatni gyereket nevelni.

Komolyan nem fogtátok még fel hogy unatkozó valaki kamu kérdése ez?

2023. aug. 18. 12:29
 406/2044 A kérdező kommentje:

Utolsó : folyamatos munkarendben dolgozom, most amúgy szabadságon is vagyok.

Alapvetően boldognak érzem magam, szeretném azt hinni, hogy ez egy jó kapcsolat lesz. Vannak nehézségek, de ha nem érezném, hogy ez jó, akkor nem hagytam volna el a családom. Nehéz mostanában találkozni, keveset vagyunk együtt, ha ez így marad, az nem lesz jó.

Valóban nehéz anyámmal is, de vele sosem volt könnyű, néha azt mondja, csak engem enged be a lakásba, aztán azt, hogy mindketten mehetünk és végül valóban mindketten mehettünk.

2023. aug. 18. 18:14
 407/2044 anonim ***** válasza:
98%

A beengedi meg a szívesen látja nem ugyanaz. Idővel nehezményezni fogja a kiscsaj, hogy nem érzi jól magát anyukánál, nem megy oda találkozni. Aztán ennyit se fogod látni.

Hosszú távon valóban mindenkinek teher lesz ez az együttélés. Minél előbb kéne egy albérletet nézni legalább.

2023. aug. 18. 18:38
 408/2044 A kérdező kommentje:
Az ő szülei azt mondták, oda is mehetünk. Albérletet nem tudok fenntartani, ő pedig nem dolgozik. Hamarosan öröklölni fog, folyik a hagyatéki eljárás, de az önmagában nem elég önálló ingatlanra, ahhoz még kéne hitel, de mint írtam, ő nem dolgozik, én pedig jelenleg még nem vagyok hitelképes.
2023. aug. 18. 18:51
 409/2044 anonim ***** válasza:
91%
Eddig a kollégád volt. Most már nem dolgozik. Tuti kamu
2023. aug. 18. 23:08
 410/2044 anonim ***** válasza:
90%
Mostanra egészen belezavarodtál a mesélésbe kérdező.
2023. aug. 19. 06:29
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!