Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Igazából kedves kérdező nagyon sokan küzdünk hasonló
problémákkal mint te,és tudod az lenne a leg egyszerűbb,hogy
engedelmeskedve a vágyainknak, le carva a józan észt, meg lépjük
azt amit te...Hazudnék ha azt mondanám ne lett volna kedvem
hátrahagyni a mókuskereket...De szülő vagyok, a gyerekeimmel
soha nem tenném ezt meg..Sok mindent helyre lehet hozni,
még talán a nejeddel is, de a gyerekek soha nem fogják
el felejteni,hogy ki volt az aki el hagyta őket és ki volt aki
továbbra is ott állt mellettük sziklaszilárdan.
Nem kellet tvolna gyereket vállalnod,nem vagy az a típus,
aki apának való...Persze ez már le futott dolog.
Nem tudom mi lesz a jövőtök,de tényleg csak lottó nyereménnyel hinném
hogy össze jöhet...
Persze, hogy kérdezi a feleseged, hogy neked mikor jo a talalka te szerencsetlen...
1. A gyerekeknek a hetvege a legjobb hisz mar iskola szezon van
2. A feleseged dolgozik,vezeti a haztartast, neveli a GYEREKEIDET egyedul.
Sot lehet o is randizna, kikapcsolodna mar, de nem tud, mert a szabad idejet is ugy kell beosztania , hogy neked jo legyen.
3. Ha o nem kerdi, lehet hetekre/honapokra "elfeledkeznel" arrol hogy csinaltal a világra 2 gyereket es APANAK kene lenned.
4. Orulj hogy egyaltalan engedi hogy talalkozz a gyerekeiddel, hisz elhagytad a gyerekeket meg ot is
5. Fogd be a szad, hisz valószínűleg penzt se adsz a felesegednek vagy mar fizetsz neki "gyerektartast"?
Hétköznap szoktam találkozni a gyerekekkel, igaz általában rövid időre és nem minden nap, de 1-2 órát. Azzal meg az a bajuk, hogy túl rövid idő, aztán az a bajuk, hogy unják maguk. Sehogy se jó.
A feleségem mindig azt mondja, hogy nem baj, akkor menjek oda, ahova akarok, majd ő megoldja a dolgokat.
Igen, megegyeztünk abban, hogy 40.000 forintot adok és adtam is. Igaz sajnos ennél többet nem. Ezt a feleségem a rezsire fizette. Egyelőre nem tudtam többet adni, bár tényleg szerettem volna.
"Azzal meg az a bajuk, hogy túl rövid idő, aztán az a bajuk, hogy unják maguk. Sehogy se jó."
Persze, hogy unják, amikor làtják, hogy a saját apjuk semmit sem tud velük kezdeni az alkalmatlansága miatt. Elbuktál apaként is meg férjként is. Csak a bszásra vagy alkalmas, de veled még ezt sem könnyű a kis rbinek összehozni megfelelő hely híján. Kíváncsi vagyok mikor unja meg a helyzetet.
És most leírom akkor is ha megköveznek itt érte. Nem kellene erőltetned a gyerekeiddel a kapcsolattartást. Annyira felesleges, simán látszik rajtad, hogy csak koloncok a nyakadban. Ezt ők is érzik. Csak a pina és a pina számít neked igazán. Mit kezdjenek egy pinabubus kannal? Semmit sem tudnak.
És azon meg nincsen mit félreérteni, hogy már nem ők az elsők neked. A valóságban soha nem is voltak azok, csak eljátszottad a szereped, amíg bírtad. A helyükben lfszt alkalmazkodnék az aktuális pinádhoz. Dugd a seggedbe a farkad inkább. Az való neked.
A feleséged meg jogosan várja el, hogy tisztában legyen azzal, hogy a büdös pina váladékos farkad mikor tolod oda a gyerekekért. Nem csak te meg a kis picsa létezik a világon, hogy mindenkinek hozzátok kelljen alkalmazkodni. Szóval, szálljál le gyorsan a magas lóról, ahová felültetted a szőrös, igénytelen szrcsimbókos valagad.
Ha a kisrbancot választottad, akkor azt választottad, de ez nem jelenti azt, hogy majd mindenki úgy ugrál ezentúl, ahogyan ő diktál, meg ahogyan te akarod! Egyikőtöknek sincsen joga ehhez. Nem a közös üzekedésetek támogatása körül forog a világ bármennyire is ezt szeretnétek.
Tényleg egy gusztustalan kis pondró vagy basszki...
Koloncok a saját gyerekeid,meg a talpraesett feleséged, aki nélkül
te nem lennél más,csak egy haszontalan here,aki a mai napig az anyjánál dekkolna...Jobb is lett volna mondjuk ha ott maradsz,nem cseszed el három
ember életét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!