Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/2044 A kérdező kommentje:

#497 ezt nem értem. Miért számot,hogy a nő vagy a férfi a félrelépő? Hogy függ ez össze a gyerektartással?

A többieknek : szerintem sokan irigylik a tini szerelemet, miközben az unalmas házasságukban vannak benne. Én nem szeretek amúgy sem anyámnál lenni. Ezért szívesen utazom a lányhoz /lánnyal akár egész nap, nem zavar, ha naponta többször indulok el.

Persze megint alakult egy kis vita, mert a feleségem foglalt egy hivatalos ügyben időpontot az egyik gyereknek, még tegnap. És megbeszéltük, hogy együtt megyünk, mert utána ugyanoda megy helyileg, mint én, és akkor elviszem autóval, aztán mindenki megy a dolgára.

De ma mondta a barátnőm, hogy holnap kihagyja a sulit. De ezt ugye otthon nem mondja el, így mi találkozunk reggel, utána el kell mennem a nejemhez, elintézni az ügyet, vissza a lányhoz és a lány addig egyedül lesz és amúgy is mérges, ha várnia kell rám, hát még, hogy a nejem miatt. Tuti, hogy el tudná egyedül intézni és direkt szivat. Most nem mondtam, de gondoltam, hogy megint azt csinálja, hogy ő az első, pedig nem, azért hagytam el őket, hogy amikor a lány ráér, vele legyek.

2023. szept. 28. 12:18
 502/2044 anonim ***** válasza:
17%
497 vagyok.Mert Magyarországon elfogultak a nők felé..Ezzel nem tudsz mit tenni..Az hogy most már annyi javulás van hogy a bíróságok a félrelépőt lehetetlenítik el teljesen egzisztenciálisan legyen nő vagy férfi,mert nekik a gyerekek fejlődése az első.Ja a rezsi fizetés nem egyenlő a gyerektartással..A gyerektartásnál többszázezerrel számolj ,de max a fizetés fele..Félrelépőnél gyakran ez a minimum is.
2023. szept. 28. 12:25
 503/2044 anonim ***** válasza:
74%
A többieknek igaza van,számolj vele hogy a béred felét le fogják vonni gyerektartásra..Ha nem fizeted akkor börtön.Mondjuk ott is van szex.A fizetésed felével számolj most ha meg akarsz élni.Ja és a NAV minden pénzre rálát már.
2023. szept. 28. 12:27
 504/2044 anonim ***** válasza:
70%
Ha az én férjem lennél a sz.rt is kiperelném belőled..Addig amíg levegőt kapsz addíg kínoználak a bíróság előtt.A gyerekeket ellened nevelném.
2023. szept. 28. 12:28
 505/2044 A kérdező kommentje:
#497 úgy gondolom, amit adtam 40.000 azt arra költi a nejem, amire akarja, tehát ha ő rezsit fizet, akkor rezsit, ha ruhát a gyerekeknek, akkor azt, tehát ez nem tőlem függ, hogy ő hogy csoportosítja. Elméleti kérdés :ha mondjuk 300.000 forintot kapnék kézbe akkor akár 1, 2 vagy 3 gyerekem van, akkor is a felét elviszik, tehát én 150.000 forintot kapok és ebből még hitelt is vonnak? 😲
2023. szept. 28. 12:29
 506/2044 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem el vagy tévedve ezzel a 40.000 haver,itt kemény pénzeket vonnak..Igen ha 300k keresel akkor a bíróság lazán letilt a feleség kérésére 150k,a többit neked kell megoldani,te léptél félre..2 gyerek ruháztatása,nevelése,iskola,sport lazán kimeríti a 150k..A 40k röhögve dobja vissza a bíróság s hidd el a feleséged is..Minimálbérnél is 80-90.000-et lazán tiltanak..Egy jogász.
2023. szept. 28. 12:32
 507/2044 anonim ***** válasza:
86%
1 gyereknél olyan 33% szokott lenni,2-3-5-10-nél már általános a 100% a béredből.Pont nem érdekli a bíróságot milyen hiteleid vannak,old meg,a gyerekeket nézik elsőként.Ezert mondtuk hogy ezzel számoljál.
2023. szept. 28. 12:35
 508/2044 anonim ***** válasza:
96%
507 vagyok a 100% az 50% akart lenni:-)
2023. szept. 28. 12:36
 509/2044 anonim ***** válasza:
88%
Van egy barátom,ő nettó 800 körül keres.372.000-et tiltanak nála..S még fizeti a hiteleket.Most másodállásban dolgozik de a felesége arra is benyújtotta a tiltást 50%-ig..Hogy tudja nekik azt a szinvonalat adni aki előtte volt..S hidd el meg fogja kapni..
2023. szept. 28. 12:38
 510/2044 A kérdező kommentje:
Akkor azt belátom, hogy a feleségem rendes, hogy nem kért tőlem többet, de ez minden jó amit el tudok róla mondani. Mert amúgy rendkívüli módon idegesít, az időpontjaival és a pénzzel is, naponta sorolja, miket fizet ő. Eddig is ő fizette ezeket, ha szép ez, ha nem. A kisebbel gyereknek most volt az orvosi vizsgálat 40.000 forint, amit a nejem és anyósom dobtak össze. Sajnos kiderült, hogy nagyobb pénzt költöttem a lányra, amiből persze nem adtam az orvosra se másra, és így iskolakezdéskor sok a kiadás amúgy is, és a nejem kiakadt, hogy mekkora szemét vagyok. Én úgy vagyok vele, a hónap elején adtam a pénzt, hónap közben semmi köze hozzá, én mire költök, de ő nem így látja és tajtékzik.
2023. szept. 28. 12:39
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!