Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Jobb is, ha nem költöznek össze. Még a végén az új menyecskérôl is kiderül, hogy szokott takaritani meg mosogatni, és akkor oda a romantika.
Micsoda szerencse, hogy kis hercegnô helyett anyuci megcsinálja, amig a padon ücsörög ezzel a fônyereménnyel. 😂
Először is Szenteste a gyerekekkel terveztem lenni, ha meghívnak /megengedik. Korábban a kisebb ezt akarta, hogy velük legyek karácsonykor. A feleségem kedvenc ünnepe a karácsony, a gyerekekkel sokat szoktak készülni rá, nem tudom mi lesz most. Tavaly karácsonykor én már sejtettem, hogy költözöm majd egyszer, mert a feleségem azt mondta, vegyünk a gyerekek miatt igazi fenyőt és ha a gyerekek már nagyok lesznek és ketten leszünk, veszünk majd műfenyőt és én akkor viccnek álcázva azt mondtam neki, vagy ha ti lesztek majd csak hárman. Akkor ő még nem tudta, hogy mi a helyzet. Egyedül amúgy nem tudná az igazi fát a lakásba vinni sem.
A másik, hogy nyilván tud és szokott a barátnőm mosogatni, takarítani, de olyankor nem a mi közös időnk fogy. Ő akkor találkozik velem, amikor tényleg csak velem van dolga és semmi más tennivalója nincs.
Miert ne tudna felvinni, max nem vesz nagy fat. Szerinted az egyeduallo anyaknak nincs fenyojuk, mert nincs aki a hazba vigye...😂😂😂😵😵😵
Ezt a történetét a karacsonyrol, folosleges volt elmondanod. Ugy tunik mar akkor is egy g*ci voltal.
Figy, kérdező, te tényleg nem érzed, mennyire röhejesen szánalmas vagy? Pontról pontra válaszolgatsz, ez már ijesztő. Azt meg ne hidd, hogy a feleséged nem oldja meg nélküled a karácsonyfát! Te csak szeretnéd, hogy rád legyen szorulva. Majd győzd csak összekaparni az álladat a földről!
És azt hiszed, a kis puncid majd szó nélkül engedi fogyni a közös időtöket karácsonykor, hogy te a gyerekeiddel legyél? Igaz is, mit viszel nekik ajándékba? Addig raktok félre néhány kiflicsücsköt?
Majd lesz az exed mellett egy olyan férfi, akinnem csak egy évben egyszer beviszi a karácsonyfát, de aki mellett lesz ideje csak a férfival foglalkozni.
Nem csak az apás hétvégéken. Bár gondolom, hogy olyan nem lesz, nehogy a csajoddal közös idô fogyjon. A két kölyködnek.meg minek közös élmény meg minôségi együtt töltött idô, nem igaz? Hisz a gyerekek jönnek, mennek, elválik tôlük az ember, de a punci az örökre szól.
Normális pasiknál mondjuk forditva. De normális nô se kezd olyannal, aki válás után xarik a saját gyerekére. Ti mondjuk nem is vagytok normálisak, csak két infantilis idióta. 😂
Padon ücsörögtök, mint két csöves narkós, baz+ xD Remélem mindig ugyanazon, hogy lassan mindenkinek feltűnjön. Ez tényleg addig cuki, amíg vagy 14 évesek vagytok, vagy elég meleg van kint, mert utána a 14 évesek is behúzódnak :D Csak ti nem, mert mindenki utál titeket, fogadd el, full jogosan.
Az a rész meg, hogy a feleségednek nem volt rá ideje mert háztartást vezetett... te tényleg ennyire delúziós retardált vagy, vagy csak megjátszod? :D Nálad hogy tervezed, a 80 éves anyukád fog kiszolgálni meg körbeugrálni titelet (ja, nem fog, de így terevezted?) Vagy te ugrálod körbe a kispicsát? Vagy hirtelen a kispicsa is uncsi lesz, mert dolgoznia kell? Vagy addig vártok, amíg mászni kezd kötülöttetek a kosz, és csótányok költöznek be...? Ez elég zavaros, mert konkrétan eddig egy tini kapcsolatot írtál le ahol anyu-apu ellát mindent, nektek csak tanulni kell, de te soha többé nem leszel már tini, hanem egy b oldalt taposó nagyon nyomorék senki :D
Ja és igen, amint kezd befagyni a kiscsaj segge, ami nem lesz olyan soká, akkor lassan eszébe jut, hogy hé, én egy csóró vén farokkal vagyok, akinek kb még egy szobája sincs, mert onnan meg az anyja kiutált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!