Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/2061 anonim ***** válasza:
79%
Igen akár ezzel is,s hidd el a bíróság bemondásra is sokat elhisz ha a nő a megcsalt…Jelzi hogy válás alatt vagytok,megcsaltad s nem fizetsz neki gyerektartást..Hiába adsz neki 40k rezsi..Azt a bíróság betudja ajándéknak..Gyerektartást kell fizetni
2023. szept. 28. 13:36
 522/2061 anonim ***** válasza:
97%

De amúgy jogos, mennyi esze van vajon a lánynak is, hogy két gyerekes idősebb apával kezd aki ráadásul a padon ücsörögteti?

Ebből azert látszik, hogy van ott gond fejben nem kevés.

Utoljára 16 évesen volt ez elég egy férfitól.

2023. szept. 28. 13:44
 523/2061 A kérdező kommentje:
Jó, akkor ezentúl azt mondom, hogy az nem rezsi, hanem gyerektartás, szerintem mindegy minek hívjuk, arra költi a feleségem amire akarja
2023. szept. 28. 13:44
 524/2061 anonim ***** válasza:
98%
Hiába hivod a 40.000-et gyerektartásnak,itt többen jelzik a gyerektartás 100k felett kezdődik akkor is ha minimálbéren dolgozol.S amîg nincs megállapodás az utalásba ezt írd közleménybe vagy legyen lepapírozva..Egy haver egy lakást vett a lányának s azt mondta ezzel a gyerektartás letudva..Na a bíróság betudta ajándéknak mert a gyerektartás a folyamatos életvitele miatt kell..
2023. szept. 28. 13:47
 525/2061 anonim ***** válasza:
97%
"Hogy tudja bizonyítani" tanúkkal, angyalom.
2023. szept. 28. 14:30
 526/2061 anonim ***** válasza:
98%

Írtak itt neked össze-vissza, gondolom, hogy megijedj. De azért sok igazság is van benne.

A legegyszerűbb, ha keresel egy ügyvédet, mert rohadt nagy szükséged lesz rá. Aztán ő elmagyarázza neked, hogy mi merre hány méter. Ez is olyan 40 ezer lesz, per alkalom, szóval ne szórd el minden pénzed a puncira.

A gyerektartást és a hitelt is fogják tőled vonni, a kettő együtt maximum a fizetésed felé lehet. Ez azt jelenti, hogy a következő 10 évben el is buktad a fizetésed felét. A te részedről mindegy, hogy ebből milyen arányban kap a Zasszony meg a bank, 50% mínusz.

A maradékot osszad be ügyesen. :)

A pláza meg a Meki meleg hely, száraz is, kaja is van, meg wc is, de egyrészt baromi drága lesz hosszú távon, mert mindkét helyen költeni kell a csajra. Másrészt egyik helyen se nézik jó szemmel, ha ott dugtok egy jót.

Pedig a következő probléma ebből lesz.

Ami ennél is fontosabb: jogilag nincs olyan, hogy már nem érdekel a gyereked. Sok esetben kell mindkét szülő, illetve a két szülő aláírása, beleegyezése. Orvosi kezelés, fogászat, oltás, iskolai beiratkozás, személyigazolvány, stb. Mivel ezek elég fontosak, és ha te elfelejtesz elmenni, akkor az kihat a gyereked életére, ezért a volt feleséged szépen fel fog jelenteni kiskorú veszélyeztetéséért. Ami első esetben pénzbírság is lehet, de nagyon gyorsan lesz belőle lelöltendő. Elhiszem, hogy pinavakságban szenvedsz, de megér ennyit? Az lesz ám a szép új élet!

Nyugodtan kérdezz rá ügyvédnél!

Viszont... ha a feleséged úgy igazán véresre akar szivatni, akkor egyszerűen kéri a gyerekek váltott elhelyezését. Nem kell hozzá a beleegyezésed, nem rég módosították. Aztán lehet mosolyogni. Hogy oldod meg a munkát, pláne a randikat? Pont úgy, mint anyuka, tehát senkit nem érdekel a kifogás.

Az meg megint szuper ötlet, hogy két kamaszt rászabaditasz a csajodra. Ha anyád esetleg nem tudja elmarni, majd nekik sikerül. Oldalakon át tudnám mesélni, hogy az én két kölyköm hogy szivatta a volt férjem meg a szeretőjét, minden egyes apás hétvégét pokollá tették. Pedig én még csak tippeket se adtam. 😂 Én is szivattam a "mostohaanyám", elég kreatív ötletekkel. Ha a kamaszok utálnak valakit, akkor elképesztően gonoszak tudnak lenni.

Szóval kezdd el hozzászoktatni a kis hisztérikát, hogy nem mindig fogsz tudni ugrani első füttyre. Ha jól olvasok a soraid között, nem igazán fogadja mosolyogva, mikor a volt nejed vagy a gyerekek miatt háttérbe szorul.

😂😂😂😂😂

2023. szept. 28. 15:24
 527/2061 A kérdező kommentje:
A nagyobb elvesztette a taj kártyáját, én nem hiszem, hogy ehhez mindketten kellenénk. De nem baj, már megígértem. Igen, nem szereti a barátnőm, ha a feleségemmel találkozom, nagyon nehezen viseli. Így meg még hülyébben néz ki, mert mi találkozunk reggel, aztán neki valahol várnia kell rám, míg mi elintézzük a dolgot.
2023. szept. 28. 15:54
 528/2061 anonim ***** válasza:
97%

Az okiratok pótlása pont olyan, ahol mindig kelleni fog az aláírásod. Hiába hisztizel, hogy a feleséged direkt akar veled kicseszni. A valóság az, hogy tényleg nem tudja egyedül megoldani. Te meg ha akadályozod, akkor nem lesz TAJ kártyája a gyerekednek. Végül is, épp csak az egészségügyi ellátását akadályozod. Miért is lenne fontosabb, mint Miss Puncikával egy padon ülni, ugyebár...

Amúgy rohadt nagy szerencséd van, hogy egy ilyen fogalmatlan kislányt sikerült kifognod. Egy komolyan gondolkodó nő, aki családot is szeretne, páros lábbal rúgja ki azt, akiről kiderül, hogy ennyire xar apa és férj. De majd tanul ő is a saját kárán. Ő legközelebb okosabb lesz.

2023. szept. 28. 16:07
 529/2061 A kérdező kommentje:

A feleségem is állítja, hogy a személyihez is kellett mindkettőnk aláírása és ehhez is kell. Elhiszem, nincs is ezzel baj amúgy, megoldjuk, ha máskor nem tudjuk.

A barátnőm 20 éves, szóval először is ő még majdnem tini. Őt nem zavarja, hogy így élünk, mert ő még fiatal és szertelen, ezt szeretem benne. Neki az élet egy nagy kaland, benne barátnőkkel, szórakozással, sok jó dologgal. Neki nincsenek határidői, ő egyet gondol és elindul, nem kell napokat egyeztetni vele. Akkor megy, oda, amikor akar. A feleségemnek füzete is van, online is vezeti, mi mikor van és legalább egy hónapra előre tudja is, mi lesz, ha változás van, feljegyzi, javítja, csodálom, hogy ő tudja követni.

2023. szept. 28. 16:36
 530/2061 anonim ***** válasza:
98%

Az eddig is lejött, hogy egy infantilis majom vagy, nem csoda, ha egy majdnem tiniben látod a lelki társad. 😂😂😂

De eddig ő nem a kolléganőd volt, aki 25 körüli? Kicsit olvasd vissza magad, mert már belezavarodtál a saját hazugságodba.

2023. szept. 28. 16:42
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!