Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/2044 anonim ***** válasza:
96%
Most még nem ker de nem hülye.Én is elvált vagyok,a feleségemnek új pasija van,tőlem vonják az 50%-ot,ők Vietnamban nyaralnak,én heti 7 nap melózom,ezért a nőm is elhagyott..Nálam 20 évvel volt fiatalabb.Nehéz ügy.
2023. szept. 28. 12:40
 512/2044 anonim ***** válasza:
85%
Ezért mondjuk kérdező amit leírtál a nejednél le fogja tiltatni a béred felét s a gyerekre ettől még kérhet pénzt vagy végleg el is tilt tőle..A helyedbe a szerető viszonyt hagynam.Olcsóbb
2023. szept. 28. 12:41
 513/2044 A kérdező kommentje:

Nem nagyon kell eltiltania, mert így sem akarnak velem találkozni.Oké, lehet elcsesztem ezt az életet, de én úgy gondolom, hogy az új barátnőmmel újra, elölről kezdhetem és jobban csinálhatom.

Amúgy is mindig mondom, hogy a gyerekek találkozzanak a lánnyal, de csak nem akarnak.

2023. szept. 28. 12:47
 514/2044 anonim ***** válasza:
98%

"szerintem sokan irigylik a tini szerelemet, miközben az unalmas házasságukban vannak benne."

- sry, de irigy rád a halál f*sza. Saját lakásom van, remek fizetésem, a férjemé dettó, autónk, akármikor el tudunk utazni kb akárhova, étterembe, moziba, színházba, koncertre járunk, túrázunk, világot látunk, felfedezünk, lakást szépítgetünk, gyerekszobát rendezünk, olvasunk, játszunk, zenélünk, filmezünk, és igen, együtt főzünk, takarítunk, számlákat fizetünk, jövőt tervezünk, amikor majd elköltözünk egy nagyobb lakásba, ezt meg kiadjuk. Totál egy hullámhosszon vagyunk, akármiről tudunk beszélgetni, szeretjük egymást, de simán ugratjuk is. Bármelyikünk szüleihez mehetünk bármikor, és lojális barátaink vannak. És meg kell nyugtassalak, kiváló a szexuális életünk is.

Ezt hívják felnőtt kapcsolatnak. Mit irigyeljek tőletek, a padot vagy a kiflivéget? (a ráncos f*szt biztosan nem)

2023. szept. 28. 12:48
 515/2044 anonim ***** válasza:
97%
Még nem cseszted el,a fiatal lány akkor is veled fog maradni ha a fizetésed felét viszed csak haza?Én a helyedben erre rákérdeznék.Van 2 gyereked,felelős vagy értűk ha utálnak is,s amíg tanulnak de legkésőbb 25 éves korukig fizetned kell a gyerektartást.Itt nincs tiszta lappal új élet.
2023. szept. 28. 12:54
 516/2044 A kérdező kommentje:
Utolsó : most sincs sok pénzünk. Eddig titkokban találkoztunk, ezért nem is kellett sok pénz, mivel nagyon keveset voltunk együtt. Aztán jött a nyár, akkor sem volt gond. Nem voltunk strandon vagy nyaralni nyilván. De amikor van pénzem, veszek neki ezt - azt, akkor beülünk enni valahova és igen a plázában és a Mekiben is meleg van.
2023. szept. 28. 13:18
 517/2044 anonim ***** válasza:
97%
Oké,csak jeleztük hogy szoktasd hozzá hogy a fizetésed fele lesz a jövedelmed most nagyon hosszú ideig.
2023. szept. 28. 13:20
 518/2044 A kérdező kommentje:
Papíron még nem váltunk el. Ez esetben, ha a feleségem valahogy, igazolja (hogyan tudja?), hogy én nem lakom velük, akkor is kérhet jogi úton gyerektartást?
2023. szept. 28. 13:27
 519/2044 anonim ***** válasza:
85%
Igen,kérhet..Lévén egy válás 10 évig is el lehet húzni..S visszamenőleg 5 évre is kérhet ha tudja bizonyítani mikortól vagy a pároddal vagy mikortól nem segítesz itthon.Azt egybe leemelhetik a kártyádról.
2023. szept. 28. 13:29
 520/2044 A kérdező kommentje:
És ezt mégis hogy fogja bizonyítani? A lakcímünk is még ugyanaz. Két külön bankszámlánk van, az enyémre havonta egyszer jön fizetés, ő folyamatosan kapja, amikor munkája van, esetleg számlákkal igazolhatja, hogy ő fizetett a boltban vagy például az orvosnál ő írta alá a papírokat és az ő nevén van az orvosi számla is.
2023. szept. 28. 13:33
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!