Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/2044 A kérdező kommentje:

A történet igaz és sajnálom, hogy nem tudom valahogy megmutatni, hogy tényleg az. Majd ahogy az idő telik, megírom, hogy alakultak a dolgok. A feleségem most még nem akar válni, de nyilván van egy terve, hogy mikor, meddig mire vár. Azt is tudom, hogy most nagyon kiváltságos helyzetben vagyok, és hogy ez hamarosan véget fog érni.

Az pedig, hogy miért vagyok a 20 éves lánnyal vagy ő miért van velem, azt csak ő tudhatja. Lehet neki kaland, lehet ő is ilyen buta, lehet fiatal és azt hiszi, ez a szerelem, majd kiderül.

2023. szept. 30. 08:33
 562/2044 anonim ***** válasza:
98%

Jó, tegyük fel, hogy igaz. Ebben az esetben pont az fog katasztrófát előidézni, hogy te nem tudsz dönteni semmiről. Nem tartod kézben a saját sorsodat. Veled csak úgy megtörténnek a dolgok.

A felségednél el fog szakadni a cérna. Ő az a típus, akinek sokáig fát lehet vágni a hátán. Na de ha egyszer elfogy a türelme, akkor a legrosszabb ellenségednek se kívánod, amit kioszt. Ez most a vihar előtti csend. Nagyon meg fogsz lepődni, ha felrobban. Az éveken át felgyűlt sérelmekkel együtt kapsz mindent a nyakadba, és bosszút fog állni.

A kiscsaj meg nem egy biztos alap, amire építkezhetsz. Egy fél életen át volt egy ilyen feleséged, el is untad magad a nagy kényelemben. Itt pont az lesz a probléma, ha a kis tini agyával elkezdi átvenni az irányítást, és visz bele a spontán ötletekbe. Legjobb esetben annyit fogsz hiányozni a melóból, hogy kirúgnak a f.szba, ő meg bukik a vizsgákon. Legjobb esetben!

Legrosszabb esetben elindul a kis fejében a vezérhangya, hogy ő most szerelmes, ez örökre szól, de azért biztos ami biztos, teherbe is esik, te akkor jól elveszed feleségül, ásó, kapa, nagyharang. Aztán arcon csapja a valóság, hogy te három gyerekes apa leszel, pénz és lakás nélkül, millió problémával, elcseszte az életét, te is a tiédet, és nem lehet visszacsinálni.

2023. szept. 30. 09:13
 563/2044 anonim ***** válasza:
97%
Na utolsó még az kéne, hogy egy újabb gyereket csináljon a kérdező...A meglévőkre is szarik. Mi lenne ezek után a sorsa? Remélem nem hoznak össze tényleg egy újabbat. Ez a faszi nem való apànak, csak kefélésre, arra se már sokáig.
2023. szept. 30. 10:14
 564/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ahol szex van, ott mindig van esély terhességre. A kérdezőből meg pont nem nézem ki a felelősségteljes viselkedést, hogy mindig gumit húz. A csaja meg van olyan ostoba és impulzív, hogy ne gondolja át a következményeket. Inkább gyerek még agyilag.
2023. szept. 30. 10:26
 565/2044 A kérdező kommentje:
Az a része, hogy a feleségem dühös lesz és többé nem lesz kedves, azt hiszem ma kezdődött el. Összevesztünk anyagi jellegű kérdésekben. Szerinte én nem adok elég pénzt a gyerekekre és előbbre helyezem a barátnőm. Szerintem nem így van és neki amúgy is van elég pénze, bőven tud a gyerekekre is költeni. Azt is felhozta, hogy nekem nincs saját lakásom, hogy akarok így a lánnyal élni, én meg mondtam, hogy nem mindenki olyan, mint ő, van, aki beéri a kevéssel és a barátnőm amúgy nem zavarja, ha anyámmal kell élnie. Legalább velem lehet és amúgy sem olyan anyagias. Neki, a feleségemnek se lenne amúgy semmije, ha nem örökli. Láthatóan nagyon felhúztam, aztán eljöttem, de a későbbiekben beszélni akar velem, a hangsúlyból ítélve semmi jó.
2023. szept. 30. 13:04
 566/2044 anonim ***** válasza:
97%

Még mindig hülye vagy és nem érted. Lehetne milliárdos a feleséged, akkor is ugyanúgy kell fizetned a gyerektartást. Ami a tévhittel ellentétben nem a gyerekre eső kiadások fele, hanem több. A külön élő szülő elsősorban pénzzel, a gyerekkel élő elsősorban természetben járul hozzá a neveléshez.

Ha szerinted egy kamaszra elég havi 20 ezer (maximum 40, ha a felét fizeted), akkor minden bizonnyal te is meg tudsz élni ennyiből.

2023. szept. 30. 13:12
 567/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Szerintem nem így van és neki amúgy is van elég pénze, bőven tud a gyerekekre is költeni. "

Már bevallottad, hogy a barátnőd fontosabb. A gyerekeket meg nem egyedül kell eltartania. Ha bszni tudtál, akkor fizess.

"és a barátnőm amúgy nem zavarja, ha anyámmal kell élnie."

Hogyne, persze. A lfaszt nem zavarja, amikor anyád ki nem állhatja a kis ribit. És nem gondolnám, hogy ez a jövőben változik. Téged is csak azért tűr meg egy ideig, mert a fia vagy. Ettől még nem fogja tárt karokkal engedni beköltözni az aktuális szopógépedet. Az az ő lakása ha tetszik, ha nem. Előbb-utóbb el kell onnan húznod a pcsába. Aztán dughatod a parkban kiflit csócsàlva, nyilvánosan(amíg le nem kapcsolnak a rendőrök) a kis ri.bancot.Ez aztán a boldog jövő.

2023. szept. 30. 14:23
 568/2044 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nekem mi vagy ki a fontosabb. A feleségem szórja a pénzt, pedig neki sincs végtelen sok, nem gazdag ő sem. De a gyereknek 10.000 forintért vesz nadrágot márkaboltban, mikor olcsóbban is vehetne máshol vagy külön tanárt fogad melléjük, mikor ő is tudja tanítani őket. Szerintem ezek felesleges kiadások és semmi baj, ha szerinte ez kell, lelke rajta, de akkor ne mondja, hogy én sajnálom a pénzt és nem adok eleget.

Most eléggé ki van borulva, felvetette, hogy adjuk be a válást, mert nekem úgyis új életem van és akkor így ennek semmi értelme.

2023. szept. 30. 23:36
 569/2044 anonim ***** válasza:
98%

"vagy külön tanárt fogad melléjük, mikor ő is tudja tanítani őket" És te miért nem tudod tanítani őket? Nem csak a feleséged gyerekei.

Kib@szott bicskanyitogató f@sz vagy!

2023. okt. 1. 00:30
 570/2044 anonim ***** válasza:
97%
És nem, bameg, nem adsz eleget! 40 000 egy gyerekre is lóf@sz!
2023. okt. 1. 00:31
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!