Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/2061 A kérdező kommentje:

Érdekes, mindenki a telet mondja, de vegyük figyelembe, hogy több telet is túléltünk, igaz akkor még titokban. Tavaly volt egy rossz húzásom, többek közt ekkor derült ki, hogy van valakim, mert karácsonykor mindig szabadságon vagyok. Karácsony előtt azonban táppénzre mentem és 2 hétig eljártam " munkába", míg a barátnőmmel voltam. Tehát mi már töltöttük együtt telet, nyarat is, nem hiszem, hogy ez akkora akadály lenne. Ha még tavasszal is együtt leszünk, meg fogom írni ide, mert sokan fognak csodálkozni.

Sajnos nem beszélek idegen nyelveket, csak érettségim van és egy szakmai képesítésem, amivel a munkám végzem. A feleségem régen sokszor szeretett volna külföldre menni, ő több nyelvet is beszél, két egyetemi diplomája is van, amit mindig az orrom alá is dörgöl. Amúgy sem hagynám el a barátnőm, ha ő elhagy, akkor szomorú leszek, de egy ilyen nőt én biztosan sosem hagynék el.

2023. okt. 2. 14:01
 592/2061 Grizesteszta ***** válasza:
98%
Más a múlt tél és a mostani, pont azért, mert akkor még 'titok' volt, most meg már legális a kapcsolat. Karácsonykor a nők általában érzelmesebbek lesznek, bújósabbak, több időt szeretnének azzal tölteni, akit szeretnek, stb. Ez nehéz lesz így, hogy korlátozott a lakáshasználat anyádnál. És a hidegben valóban szívesebben összebújik a pár akár egy film előtt a kanapén egy pizzával, de nektek még ez se nagyon fog összejönni. Egyszerűen télen, hidegben kevesebb az ingyenes progi, kevesebb a parkos szerelmes andalgás, stb. Plusz: anyádnál megjelenik a fűtés számla és azonnal fogja mondani, hogy ez most magasabb, mint tavaly volt, miattad. Szóval, ha nem külföld, akkor itthon másik lehetőség, ami többet fizet vagy titokban fusi munka, valami. Mert így a pénz hiány erősen bele fog köpni a bimbódzó szerelmedbe, az tuti. És a feleséged ellátja a gyerekeket, ezzel nem lesz gond, de - teljes joggal- fogja kérni a gyerektartást, és az több lesz, mint a 40
2023. okt. 2. 14:47
 593/2061 anonim válasza:
97%

Elengedve,hogy igaz ez az egész,vagy sem...

Egyetértek abban az utolsó pár válaszolóval, hogy keress magadnak egy jobban fizető állást, vagy vállalj plusz munkát, ha több pénzed lesz,az segíteni fog a helyzeteden.

Illetve,ha nehéz is, de ülj le beszélni édesanyáddal. Mondd el neki az érzéseid, kérd a türelmét,légy őszinte! Esetleg a lakhatásért cserébe ajánlj fel segítséget neki a házimunkában, törődj vele többet.

2023. okt. 2. 15:33
 594/2061 anonim ***** válasza:
96%
Ezt majd fogod átértékelni, hogy mennyire (nem) érte meg válni, mikor ennek vége lesz, és a régi életed is oda meg az új szerelem is.
2023. okt. 2. 15:41
 595/2061 anonim ***** válasza:
98%

Te még mindig eljátszod hogy nem érted hogy ez a szerinted égiek által lenyújtott csoda miért van veled... még egyszer elmondom, mert TAPASZTALATLAN, de ő is rövidesen rájön, hogy egy öregedő, műveletlen, még nyelveket se beszélő, saját magát is csúnyának nevező pasiban nincs sok köszönet, főleg egy jogosan gyűlölködő feleség és egy ellenséges anyós mellett. A fellángoló szerelem vakká tesz, de sokszor van úgy az ember lánya, hogy el se tudja képzelni mi tetszett neki egypár exén. Ennek a kiscsajnak még rengeteg pasija lesz. Amint rájön hogy túlszárnyal téged az élet szinte minden területén, felszáll a rózsaszín köd. Van az a típus, aki imád felnézni valakire, valszeg ő is az, de rájön majd, hogy hozzá inkább lefelé kell tekintgetnie.

Vagy ez, vagy szervdonorra van szüksége.

2023. okt. 2. 15:44
 596/2061 A kérdező kommentje:
Még nem tudom hogyan, de rá fogom venni anyám, hogy beengedjen. Lehet nem megy könnyen, de ez nem egy megoldhatatlan probléma.
2023. okt. 2. 17:14
 597/2061 Grizesteszta ***** válasza:
98%
#596: Megint nem vagy reális. 'nem egy megoldhatatlan probléma'. Persze, szeret az anyád, de hidd el, hogy nálad jobban szereti- ebben a szituban mindenképpen- az unokáit. Sőt, még a feleségedet is, szóval nem fogod tudni lenyomni a torkán a nőt rendszeres, kellemes ott tartózkodásra.
2023. okt. 2. 17:58
 598/2061 anonim ***** válasza:
97%

De, negoldhatatlan. Legfeljebb annyit érsz el, hogy anyád téged is kitesz. Szerintem ne feszegesd a határokat. Ô nôként és anyaként ezerszer jobban tud azonosulni a feleségeddel, mint veled. Fôleg, ha egy évtizede kedveli a menyét, meg szereti at unokáit.

Úgyhogy te most inkább hallgass! Vagy keresgélj a neten albérletet.

2023. okt. 2. 22:28
 599/2061 anonim ***** válasza:
97%

Nos, nem kevésszer leírtam már ezen az oldalon, hogy az embereket nem lehet megmenteni önmaguktól és a legtöbbet nem is érdemes. Itt most pont ezzel az esettel állunk szemben. Hagyni kell, hagy tapasztalja meg a kérdező is a következményeket,ha valóban nem csak puszta álmodozásról van szó. A pina hatalma ennyire nagy tud lenni, főleg egy öregedő fázisban lévő, semmilyen külső-belső különlegességgel nem rendelkező pasas esetén. Óvodás korú gyerek értelmesebb szinten van tőle. Ő most csak azt látja, hogy szóba állt vele a nagyon fiatal pina, és a megtartása miatt sikeresen eldobott mindent magától. Nem ő az egyetlen, akivel ez megtörtént. És aki idővel sikeresen bele is bukott. Nekem inkább csak az a kérdés, hogy hogyan kezeli majd ilyen értelmi szinttel, ha ez bekövetkezik?Kapkod fűhöz-fához, megkeseredik végleg, vagy a mindenáron megérte lesz a véleménye.

A jelenleg még feleség vajon rendelkezik-e elég önbecsüléssel, ha ott fog nyüszíteni az ajtaja előtt? Ugye sokan láttunk már olyat, aki képes volt struccpolitikát folytatni és tárt karokkal fogadta vissza a kórincáló farkat. Aztán vagy nyírták egymást életük végéig, vagy tanultak a történtekből, és képesek lettek egymást végleg megbecsülni.

Jósolgatni lehet, hogy hová fut ez a sztori ki. De csak némi idővel derül ki, hogy mi lesz a vége.

Én személy szerint a feleség helyében biztosan nem várnék tovább a válással, és végleg lezárnám az ajtót ez előtt a fazon előtt. Ha elment, maradjon is ott. Inkább a saját életemmel foglalkoznék és a gyerekeimmel.

Az anyja helyében meg szépen kiraknám a lakásból minél előbb, ha kufircolni tud kislányokkal, akkor oldja meg a lakhatását is.Ideje önállósodni. Ne a társaságomban akarjon kufircolgatni jött-ment nőkkel. Ebben nem nyújtok segítő kezet. Sosem fog felnőni, ha marad a háttérben neki bármilyen egérlyuk. Az unokáimat segíteném kizárólag, ha már a felelőtlen, kamaszkorban megrekedt fiam képtelen erre.

Az nagyon sajnos, hogy a lakás tulajdonosa a kérdező. Inkább az unokáknak kellene lennie...... Nem ismerem a körülményeket, hogy miért így van. De ha lehetséges lenne, bizony változtatnék ezen is. És lehet ezért megkövezni.

2023. okt. 3. 05:28
 600/2061 A kérdező kommentje:

Apám halála után kaptam én és a testvérem is tulajdon részt, de anyámé a nagyobb rész az ingatlanban plusz a mi részünkön is van haszonélvezete. Nem jelentős amúgy, nem lehet vele semmit se csinálni.

Jelenleg azt nem tudom megmondani, megérte-e. Tegnap voltam a lakásban a gyerekeknél, de összevesztem a nejemmel, amitől persze a gyerekek is felhúzták maguk. Ettől aztán lett nagy vita, amit anyám is megtudott és most még jobban ki van akadva, hogy én tönkre teszem a gyerekeket, a feleségem és ha nem viselkedem, akkor le is rakhatom a kulcsot és mehetek lakni oda, ahova tudok.

Ez a része nem éri meg. De a többi igen. Például, hogy a barátnőmmel nincs veszekedés. Nem idegesít, mint mindenki más. Nem követel, nem kér számon. Nem fenyeget, hogy ez meg az lesz. Vele minden tökéletes.

2023. okt. 3. 11:42
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!