Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi értelme van a havi 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van a havi 1 találkozónak ha lehetne töb is? Miért elég neki ennyi?

Figyelt kérdés

Tudnánk tobbszor is találkozni, megtudná oldani de havi 1 x talizunk. Havi 1 az barátság extrákba is kevés vagy szexkapcsolatbA.

Szóval így miért kellek neki mégis ha csak havi 1 x akar találkozót.

Látom fécen is hogy vagy valamelyik haverjával van valamerre, vagy ha ráírok akkor nem csinál épp semmit, mégse jutna eszébe hogy velem legyen. Tudom nem vagyok neki fontos fogjátok írni csak mégis akkor miért akar velem találkozni havi 1 x? Ez semmi ez a havi 1 Most ennyi erővel ott a felesége

tegnap 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet,és biztos nem jó ezeket így elfogadni.

1.Nem egyedül Te vagy neki,és havonta 1x kerül rád a sor a háremből.

2.Nem akar eldobni,mert szexre azért havonta 1x jó vagy,és fix.Lehet a többi nője nem ennyire ragaszkodó,vagy problémásabb megoldani velük stb.

3.Nem érdekled igazán,csak nem akar vagy nem meri megmondani,hogy vége.

tegnap 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Én hetene eltudok szabadulni az asszonytól néhány órára.
tegnap 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó neked a szeretői szerep? Ez itt a kérdés!
tegnap 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyél az én nőm én több időt töltenék veled.
tegnap 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Lekoptatni nem tud vagy nem akar,inkább hanyagol,hátha magadtól unsz rá.

Az ilyet jobb rögtön tisztázni,majd hátat fordítani,de tudom,nem mindenki birtokol az enyèmhez hasonló habitust...Èn már anyjába is elküldtem volna,de úgy,hogy tiltva lennèk.

tegnap 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!