Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/2044 anonim ***** válasza:
98%

Igen, ezt irtuk. A feleséged végre fellelegezhet, egy gyerekkel kevesebb van otthon. Te meg eddig se csináltál otthon semmit, társa nem tudtál lenni, szóval csak pozitív változasok vannak számara.

Neked meg nincs ott, hogy éljen helyetted.

2023. okt. 6. 09:16
 642/2044 anonim ***** válasza:
97%

Nocsak, nocsak. Mintha lenne ebben egy kis irigység.

A feleséged élete annyiban változott, hogy te nem vagy ott. Azt te is látod, hogy ez nem nagy veszteség, hiszen nem sokat tettél hozzá az életéhez. Az életükhöz, hiszen a gyerekeiddel se törödtél eddig se. Számára minden megy tovább, csak meg kell egy kicsit nyugodnia. Utána ô tiszta lappal tud elkezdeni ismerkedni. Ha talál egy rendes pasit, onnantól minden szempontból sokkal jobb élete lesz.

A te életed pedig már most is s2arabb. A csajt most se tudod többet dugni, mint eddig, most is maradnak az ellógott órák a parkban. Nem nyertél többet, mint amid eddig volt.

Viszont már eddig is sokat vesztettél. Érzelmileg, anyagilag, családi kapcsolatokat, a nyugodt életed. Majd rájössz, hogy presztizsveszteség is, hiszen családapaként nagyobb tisztelet övezett, most meg maximum megvet és kiröhög mindenki. De ezt majd akkor veszed észre, amikor ismerkedni akarsz újra.

Márpedig fogsz ismerkedni, mert egy felelôtlen kislány nem fog melletted jóban-rosszban kitartani. Fôleg ha az csak rossz idôket igér.

2023. okt. 6. 09:49
 643/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Amúgy egy perc nyugalmam sincs sehol, mindenhol feszültség van, stressz, alig várom, hogy lássam a lányt, vele nincs gond."

Nos, ennyibe kerül az új puna töcskölése. 🤷‍♀️De ezt vállaltad, szóval ne panaszkodj.

És még nincs gond, majd lesz.

2023. okt. 6. 10:01
 644/2044 anonim ***** válasza:
98%
Akármit mond a kérdező, egy felnőtt embernek kell lakás és kell pénz. A felségnek állítólag van mindkettő. Tehát neki nem olyan rossz ez a jövő. Szerencsés, hogy ő a sajátban maradt, nem kell osztozni rajta, a gyerekek is a saját helyükön vannak. A kérdező meg mint egy kamasz, iskolába és edzésre kíséri a lányt, hogy ne az anyukájával legyen. Az ő anyja valószínű nyugdíjas, így a lakás nem lehet túl sokszor üres, esetleg a lány szülei, ha dolgoznak oda lehet fellopózni. Lehet ezért is hagyja ki az iskolát, hogy munka időben együtt lehessenek. De milyen iskola, ahol ennyit lehet lógni? OKJ képzésen így működik?szerintem ez egy elég szomorú történet és a kérdező meg szánalmas lúzer
2023. okt. 6. 10:48
 645/2044 anonim ***** válasza:
24%
Én idén végeztem technikumi képzésen, itt már nem nézik hogy mennyit hiányzol amíg van igazolásod és elég jegyed.
2023. okt. 8. 11:48
 646/2044 A kérdező kommentje:

Bár sokak szerint ez kamu, nem, nem az és nem is úgy alakukt, hogy visszamentem a családomhoz. Azért írtam le, hátha másnak hasznos lesz, én is szoktam olvasni más kérdések alatt miket írnak.

A nejem nagyon mérges lett, miután ebben a hónapban nem adtam neki pénzt és azt mondta, hogy neki amúgy nincs szüksége az alamizsnára, amit adok, meg fogja oldani, nyugodtan költsem az összes pénzt a lányra. Szerinte mindegy, hogy adok e némi pénzt vagy sem, az semmire se elég, úgyis a többit ő fogja egész holnapban pótolni. Azt mondta, hogy ő és a gyerekek nagyon szívesen kilépnek örökre az életemből, akkor nincs több vita, pénzügyi kérdés, menjek amerre látok. Legutóbb pénteken találkoztunk, akkor valóban többször írtam a barátnőmnek, ami igen felbosszantotta őket, hogy nem rájuk figyelek. Ezután nem adtam pénzt és ezután közölte a nejem, hogy mindenki élete jobb lesz, ha én elkezdem a híres új életem, amit annyira akartam, tartsam meg az összes pénzt, amire akarom és ezek a szerintük felesleges, szerintük számomra terhes találkozók sem kellenek többé. Azt mondta, olyan lesz, mintha sose találkoztunk volna és akkor kezdjem el az új életem, az új lánnyal, elölről.

2023. okt. 8. 15:17
 647/2044 anonim ***** válasza:
98%

Nejed jól látja a dolgokat. Egy önző fasz vagy, akinek semmi sem számít csak a saját kielégülése. A helyében viszont akkor sem engedném el azt a kevés alamizsnát sem, amit adsz. Ha tudtál gyerekeket csinálni, akkor bizony járulj hozzá az eltartásukhoz is f.aszkalap.

Őszintén remélem, hogy nagyon, de nagyon rbaszol a nagy új életedre. Ilyet még senkinek sem kívántam, de te maximálisan rászolgáltál. És nem azért, mert új pinát kerestél, hanem ahogyan a gyerekeidhez viszonyulsz. Bízom benne, hogy a kis pina jól megszívat idővel.

2023. okt. 8. 15:58
 648/2044 Noren1989 ***** válasza:
97%
Érdekes is lesz, mikor egyszerre nyújtja be az elmaradt gyerektartàsok összegét, polgàri perrel, kisapàm 😉
2023. okt. 8. 16:15
 649/2044 anonim ***** válasza:
97%
És te mit gondolsz minderről? Ez tetszene?
2023. okt. 8. 17:00
 650/2044 anonim ***** válasza:
97%
Igazából ez a lány megérdemelné, hogy ezzel a lúzerrel kelljen leélnie az életét.
2023. okt. 8. 17:14
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!