Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/2044 anonim ***** válasza:
97%

Valaki írta, hogy az lehet, hogy a kislány a kérdező munkahelyén töltötte az érettségihez szükséges gyakorlatot. Mivel a kérdezőnek is csak érettségije van, nem lehet ez valami magas szintű munka, de lehet, hogy ebben a munkában jó. Azaz a kislányt érdekli a téma, a kérdező csak ehhez ért és most a kislány bámul, hogy de okos meg de csodálatos ez a férfi.

Nőként és anyaként számomra elképzelhetetlen, hogy házas emberrel kezdtem volna valaha is, de ha mégis, akkor nem tűrném szó nélkül, hogy nem foglalkozik a gyerekeivel. Pedig ezt a kislány tudja, hiszen látja, hogy mennyit van munkában és vele a kérdező, a maradék idő meg maximum alvásra elég, tehát nincs a gyermekekkel. Az anyagiakat nyilván nem tudja, miért is tudná? Ő valószínű azt látja, hogy a kérdező neki vesz dolgokat, őt elhívja kávézni, cukrászda, meki, talán mozi stb és neki ez jó. Ez a jelenlegi igényeinek megfelelő. De a kérdező képéről nem sül le a bőr, hogy ezt a gyerekeinek is biztosítani kéne? Hogy a pénze egy amúgy idegen lányra megy, míg a saját gyerekei hanyagolva vannak. És kérdező, a nyugdíjas anyukádnál is ingyen laksz? Ő fizeti a vizet és áramot, ő mos helyetted, ő főz? Vagy hogy is van ez?

2023. okt. 9. 14:26
 662/2044 anonim ***** válasza:
98%

"De a kérdező képéről nem sül le a bőr, hogy ezt a gyerekeinek is biztosítani kéne? Hogy a pénze egy amúgy idegen lányra megy, míg a saját gyerekei hanyagolva vannak."

Nem, nem sül le. A gyerekei irányában teljesen érzéketlen. Csak az számít neki, hogy a farkára huszonéves puncit húzzon. Ezen kívül minden más zavaró tényező számára.

"És kérdező, a nyugdíjas anyukádnál is ingyen laksz? Ő fizeti a vizet és áramot, ő mos helyetted, ő főz? Vagy hogy is van ez?"

Ez biztosan így van. A kérdező max. annyit tesz, hogy zsarolja az anyját azzal, hogy nem áll szóba vele többet, ha a kis rbit nem öleli keblére azért, mert szétbombázta az unokái életét merőadta önzésből. Szóval, ilyen jellem a fiacskája.

2023. okt. 9. 16:26
 663/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ebben az esetben nem vennék rá mérget, hogy idôvel nem teszi ki. Lehet, hogy nem idén, lehet, hogy nem jövôre, de egy anya türelme és pénze is véges.

2023. okt. 9. 17:30
 664/2044 A kérdező kommentje:

Eddig mindig az én történetem írtam le. Most kivételesen kérdésem van. Elsősorban hölgyekhez.

Mit jelent ha a barátnőm azt írta egy, a közösségi oldalra feltöltött képhez, ahol a barátnőivel van, hogy " van barátom, kivéve amikor nem"?

A másik barátnője képe felett az van, hogy szingli, a harmadik felett pedig simán, hogy van barátja.

2023. okt. 9. 18:42
 665/2044 anonim ***** válasza:
96%
Azt hogy félrekefél.
2023. okt. 9. 19:00
 666/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azt hogy úgy van veled, mint te voltál a feleségeddel. Nyitva hagyja a kiskapukat, hogy ha nem jön be a kettőtök dolga, jöhessen más. Ezzel jelzi a világnak, hogy amúgy nyitott a közeledésre, ha úgy alakul.
2023. okt. 9. 19:24
 667/2044 anonim ***** válasza:
97%
Azt hogy rajtad kívűl mások is kefélik…Igen kefélik…Amikor dolgozol,nem vagy vele..Hidd el neki már most van B-C terve..Az is lehet hogy amikor kinyalod előtte 3 órával más nyalta..Kell ehhez gusztus..
2023. okt. 9. 19:27
 668/2044 A kérdező kommentje:
Nekem ez a közösségi média felületem nincs, nem vagyok ezen az oldalon fent. Ettől függetlenül gyakran csinál magáról edzés közben képeket, videókat illetve ugyanúgy barátnős képeket, ezeket meg szokta nekem mutatni. Ez most egy ilyen montázs a barátnőivel, és valószínű azt hiszi, hogy én nem látom, de attól még meg tudom nézni vagy egy üzenet nekem? Hogy tudja, hogy úgyis megnézem és azt akarja, hogy tudjam, hogy így érez most?
2023. okt. 9. 19:45
 669/2044 anonim ***** válasza:
95%
Mondom haver 22 vagyok,a csajod biztos pakolja egy másik srác vagy ejteni akar..
2023. okt. 9. 19:58
 670/2044 A kérdező kommentje:
Rendkívül felkavaró ez nekem, mert akkor nem ugyanúgy gondolkodunk a világról. Én mindent feladtam érte. Miért tenné ki ezt nyilvánosan, ahol mindenki látja?
2023. okt. 9. 20:01
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!