Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
#713 ebben az itt válaszolókkal valamint kB senkivel sem értünk egyet, de ez nem baj.
Szerintem ha az embernek új kapcsolata van, új életet kezd. Nem igaz, hogy soha nem foglalkozom a gyerekkel, hiába tűnik most mindenkinek így. De való igaz, hogy amikor lehetőség van, a lánnyal vagyok.
A feleségem tud mindent, hogy melyik ruhát vegyék fel a gyerekek, hogy mit nőttek ki és mit nem, hogy hova és mikor kell menni, hogy mit kell tanulni, hogy mi kell a suliba, hogy mi legyen az ebéd és el is megy és be is vásárol és meg is főz, hogy mindig legyen meleg étel a gyerekeknek. Ő tudja mi hiányzik otthonról, mit kell venni, mikor kell venni.Ha most meg is verne valaki, akkor sem tudom megmondani pontosan, hogy melyik szekrényben milyen ruha van vagy hogy hétfőn mit kéne a suliba pakolni. A gyerekek tudják, talán jobban, mint én.
Simán eltudom képzelni, hogy nem troll mert a valóságban is ismerek hozzá hasonlókat.
Én ismerek 5 gyerekes apát, aki lelépett és le se sz. rja a gyerekeit. Sajnos nem ritka, hogy a férfi ( ritkán a nő), lelép és elhagyja a gyerekeket. Némelyik eleinte lelkesebb, de ahogy az új nő esetleg új gyerekek jönnek, elmaradnak a láthatások is.
A kérdező esete nem különleges. Most őszintén, mit várunk tőle? Látjuk, hogy nem magas intelligenciával van megáldva. Neki most csak az új kapcsolat fontos, és mivel az új kapcsolata egy 20 éves kis csitri, így a csitri ki akarja magának sajátítani, mintha a kérdező is egy független 20 éves lenne. A kérdező pedig lohol utána, hiszen nyilván egy negyvenes pasinak ez élete nyereménye, hogy a korabeli felesége helyett, sőt ugye ezidáig mellett volt, míg le nem lépett, szóval neki nagy nyeremény, hogy a nejét egy lánya korabeli hölgyre cseréli. Sok negyvenes férfi van ezzel így, van, aki le is lép, van aki csak hűtlen lesz, mások megmaradnak gondolatok szintjén.
Szívből remélem, hogy tényleg mással megy ez a lány moziba és ki fog derülni. Azt is, hogy a feleség rendbe fog jönni, talál majd jobb partnert és a kérdezőnek nem marad más, mint az anyja kanapéja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!