Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/2044 A kérdező kommentje:

Apám meghalt egy balesetben mikor kB 1 éves voltam, anyám egyedül nevelt fel a testvéremmel minket.

Igazatok van, hogy a feleségem nem jöhet el, de új kapcsolatot ő is kezdhet, ez nincs számára sem megtiltva, ha ő nem érezte volna jól magát a házasságban, akkor kereshetett volna új partnert.

2023. okt. 15. 19:43
 732/2044 anonim ***** válasza:
98%
Ideje se volt azon gondolkoznia a felesegednek, hogy szar melletted, mert mindent o csinalt...
2023. okt. 15. 19:52
 733/2044 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező,na most látszik hogy troll vagy..Utánanéznék az Iphone 17-nek mennyi de 2025-ben fogják gyártani..A legfrissebb az Iphone 15 jóval 500 felett..Vagy időutazó vagy 2030-ból?:)
2023. okt. 15. 20:22
 734/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem csak ilyen ostoba. Ha troll lenne, akkor ő is utána nézne. Szerintem nem figyelt, nem érdekelte, hogy mit mond a lány, és nem emlékszik vagy egyszerűen ezt mondta a lány, mert az is ostoba.
2023. okt. 15. 20:30
 735/2044 anonim ***** válasza:
98%

Tényleg ennyire nem érted?

Neki most nem jó, te is írtad, hogy kezd megborulni, sok ez neki. El tud jönni, ott tudja hagyni a gyerekeket? Úgy, mint te? Nyilván nem. Szerinted neki eddig jó élete volt melletted? Nyilván nem.

Pasizhatna, de nem akar. Gondolom, az évek megszokta, hogy jó szex nincs, aztán már nem is hiányzik neki. Új pasit meg bolond lenne a nyakába venni, elég volt neki ebből egy életre. Majd rájön, hogy itt igazából ő nyert, mert megszabadult tőled.

Te meg majd felébredsz.

2023. okt. 15. 21:18
 736/2044 anonim ***** válasza:
98%

"ha ő nem érezte volna jól magát a házasságban, akkor kereshetett volna új partnert."

Milyen nagylelkű lettél hirtelen. 🤣Az elején még azon picsogtál, hogy mi lesz ha nem jön össze a kis ribizlivel a "nagy szerelem", és a feleséged bepasizik közben, hogyan mehetsz vissza.

"Kissé" ellentmondásos lettél mostanra. Mondjuk nem csodálkozom rajta. Olyan gyerekes szinten van a gondolkodásod, hogy az elképesztő. Az önzésed a tetőfokára hágott a naivitásoddal együtt. Semmi nem számít, csak én, én, én. Nem érdekel senki magad körül. Sem a kis picsa(igen, az sem), sem a gyerekeid, sem a feleséged, sem az anyád. Baszni való pina legyen és kész, aki szebb és mutatósabb legyen tőled. És ezért mindenre képes vagy. Az egész "érzelmi" lelkivilágod a farkad köré épül, hiszen azt szereted kizárólag. Pár év, aztán a gyerekeid is rájönnek erre. Aztán leshetsz, amikor véglegesen elfordulnak tőled. Az ilyenek szoktak jó erősen csodálkozni, amikor támaszt várnának, és a teljes elutasítást kapják jutalmul a tetteikért. Bizony, bizony lesz még szükséged rájuk, de csak a hátukat fogod látni, de azt teljes szélességgel. Ez a fiatal ribike nem lesz örökké melletted. Idővel megvilágosodik majd, hogy bizony mégsem vagy egy főnyeremény. És simán lelép a francba. Neki ez nem lesz nehéz, hiszen ő még akkor is fiatal marad számtalan lehetőséggel, te viszont már nem. Aztán kapkodhatsz fűhöz-fához, hogy valaki legyen melletted. De senki nem lesz, csak egy kiégett, keserű öregember leszel, aki nem érti miért undorodnak tőle. Igen, az önkritika, a felelős gondolkodás, magatartás sosem lesz az erősséged. Ezt mára sikeresen bebizonyítottad mindenkinek. Ilyen lényre nincsen szüksége senkinek. A legjobb utat választottad, hogy megmutasd a valódi jellemedet. A feleséged remélem addigra boldog lesz, hogy megszabadult tőled.

2023. okt. 16. 04:03
 737/2044 anonim ***** válasza:
86%

Megint magamból tudok kiindulni, mint viszonylag aktív socail media felhasználó: ha én azt akarom hogy tudják, pasim van, kiírom hogy pasim van, semmi homályos célzás. Ha ennek ellenére is odakommentelnek, ignorálni fogom, nem pedig hogy majd privátban. H én azt írom valakinek, hogy privátban, akkor azt jelenti, hogy benne vagyok, csak nem akarom nyilvánosan szervezni a randimat, pont hogy ne riasszam el a többi potenciális jelöltet. Nem mintha ilyet tennék, de ha szándékosan nem akarom felhívni a figyelmet hogy most mi a pálya velem, akkor szerintem bőven válogatás fázisban vagyok. Ha nem jelzem a kommentekre hogy kapcsolatban vagyok, akkor nem akarom hogy tudják.

És ezek még csak az én gondolataim, aki nem ilyen helyeket gyűjti a randikat, szerintem a nagy átlag korabelinek ez a normális. Hidd el, bőven ismerkedik mögötted.

És ne hívd a fiadat "a gyereknek" mert korban és felfogásban sokkal közelebb áll a csajhoz, sokkal jobban érzi hogy mire utalhat azokkal a kommentekkel, ebbe nőtt bele mindkettő, ne úgy tekints magatokra, mintha a csajjal ti lennétek a felnőttek, a fiad meg gyerek, nem, a fiad meg a csaj, azok a modern kölykök, az új generáció, és valszeg sokkal több a közös is bennük. Csak a fiad jól látja a r*banckodását.

Ne álmodj, a gyerekeid felügyeletét te FOGOD megkapni, ha baja lesz az exednek, nem anyád, nem az ő anyja, nem a szomszéd néni. Nem, ha az ember gyereket vállalt, nincs olyan, hogy ő új életet kezd - az kérlek az életkezdők kiváltsága, mint a csaj, és meg is fogja tenni.

2023. okt. 16. 10:20
 738/2044 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy meg vedd már észre, elintézted pár hét leforgása alatt, hogy mindenki gyűlöl körülötted? Nem szar ezzel az érzéssel létezni? Hogy a családodtól kezdve a barátokon keresztül tök ismeretlenekig itt a fórumon, az érzelmek skálája a gúnyos rosszakarattól a gyűlöletig terjed? Mert én nagyon utálnám, ha mindenki megvetne a környezetemben. És ha mindenki megvet, akkor nem mindenkivel van a gond, hanem csak veled. Egyetlen "pozitív" kötődésed egy megbízhatatlan kis p*csa, akiről hiába állítja 120 ember tapasztalatból, hogy meg fog pattanni, egy sokkal jobb lehetőséggel, te azt látod amit látni akarsz, és nem azt ami kiveri a szemed. És amikor otthagy, mi marad neked? Nem fognak elkezdeni szeretni, sőt, mindenki meg lesz győződve hogy azt kaptad amit megérdemeltél. Nagyon bizonytalan ez a teljes szociális háló elvesztése.
2023. okt. 16. 10:31
 739/2044 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek a #737-el. Milyen ostoba, felnőtt ember az, aki azt hiszi, hogy a 20 éves lány lesz az új asszony? Mert ha a kérdezőhöz közelebb lenne korban, saját lakás vagy albérlet, de a sajátja lenne, munka stb, akkor azt mondom, hogy két felnőtt ember, mindkettőnek van önálló élete és igen, így el lehet kezdeni valami újat. De a gyerekeit az ember akkor sem hagyja hátra, ahogy itt írta a kérdező, de nagyon tetszik ez a szó. Alapvetően az elvált emberek valóban kezdenek új életet, de akkor a gyerekeikkel előre meghatározott időben találkoznak. És azon kívül, ha jó a viszony, még pluszban is.

De a kérdező nem tud ezekkel a gyerekkel, akik már kiskamaszok, mit kezdeni, ezért akarja folyton a csaját összehozni a gyerekekkel, mert ha a felesége nincs, kell egy másik ember, aki helyette fogalalkozik a gyerekekkel. Pedig ők már nem kisbabák, lehet velük beszélgetni, beülni egy pizzára vagy moziba, nem olyan komplikált ez a korosztály, de a kérdező képességeit ez meghaladja.

Amúgy a kérdező arra válaszolt, hogy de a felesége nem léphet le, ha neki rossz? Erre írta, hogy ő is elmehetett volna. De ezt sem gondolta át, hogy hova? Hagyja ott a gyerekeit és akkor fordított lenne a helyzet és a kérdező lenne egyedül két gyerekkel és a neje meg kalandozna? Ráadásul az a feleség lakása, nyilván egy anya amúgy sem hagyja el a gyerekeit, de a feleség amúgy se mehetett volna máshova, ha egyszer az az övé.

2023. okt. 16. 10:34
 740/2044 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, eszébe sem jutott az neki, hogy a felesége úgy menjen el, hogy a gyerekek nélkül, aztán őfelsége meg kínlódjon egyedül velük,mert az új 10 percig izgibb. Nem, azokkal együtt, csak ezt nem írta le. De akik követik ezt a folytatásos regényt itt, azoknak egyértelmű, hogy soha semmilyen körülmények között nem vállalná egyedül a saját utódait. Még a saját farkáért sem képes felelősséget vállalni, nem még két gyerekért. Ennek ellenére ugyan megcsinálta őket, de kizárólag az anyjuk, szükség esetén a saját anyja, meg az anyósa terhére. Az sem jut eszébe, hogy ők is fityiszt mutathatnak neki az elképzelésére. 40 lesz, de a buli, haverok, fanta meg a kő kóla szintjén tart. Ez kva gáz rá nézve, de sosem lesz annyi agya, hogy ezt beismerje.

A kis rbanc meg remélem azzal dug(mert bizony dug, csak nem vallja be még)mellette, akivel éppen akar. Hagy érezze a törődést. De lehet még ehhez is túl hülye ez a manusz.

2023. okt. 16. 11:10
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!