Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯
 761/2044 anonim ***** válasza:
92%
Haver a feleséged azon röhög,hogy a volt férje mekkora egy lúzer papucs lett..De nézd ha téged nem zavar hogy mielőtt megdugod lehet előtte már más is elment..Ha ennyire beteges vagy akkor nyald is ki belőle:-)
2023. okt. 17. 21:27
 762/2044 anonim ***** válasza:
97%

Most komolyan.... Felnőtt férfi létedre nincs annyi vér a pucádban, hogy rákérdezz a kiscsajnál? Ott a videó, mindenki számára elérhető. Nem a telefonjában kutattál titokban. Mutasd meg neki, aztán kérdezz rá, hogy ez mi. Gondolja végig, hogy te X év házasságot és kér gyereket, meg mellesleg a teljes egzisztenciád eldobtad azért, hogy nyíltan felvállalt kapcsolatban legyél vele. Neki meg fontosabbak a tiktok követők? Ha ezt annyiban hagyod, akkor meg meg is érdemled. Egy vicc vagy, apukám.

2023. okt. 17. 21:30
 763/2044 anonim ***** válasza:
97%

Nincs még kész a popcornom, nem számítottam ilyen gyors eredményre 😂

A kérdező ugyan meg nem fogja a lányt kérdezni, hogy mi van. Állítólag egyszer már régebben rákérdezett, itt írta, hogy a lány azt mondta, hogy persze, hogy szereti. Szereti hülyíteni 😂

A kérdező ki fogja várni, hogy a lány nyíltan, mondjuk az utcán szembe jöjjön és úgy bukjon le vagy kidobja önként, de ő maga nem fog lemondani róla.

2023. okt. 17. 22:46
 764/2044 anonim ***** válasza:
90%
Azt hittem, fél-egy évig húzzák legalább együtt, de a csaj már durván kikacsingat. Csak arra vár, hogy akadjon egy jobb fogás és amott fog menni.
2023. okt. 18. 07:39
 765/2044 Noren1989 ***** válasza:
98%
Szerintem mindig is kacsingatott kifele, csak főhősünk azokon a platformokon nincsen jelen.
2023. okt. 18. 08:11
 766/2044 anonim ***** válasza:
98%
Az efféle örömöt nem lehet színlelni, főleg ha az ember nyomorultul érzi magát. De te még mindig áltatod magad :D A kiscsaj már túl is van a ráismerésen, hogy ő nem így képzelte az életét, és már bőven keresi a jobb opciót. Amit találni is fog. Persze addig biztonsági okokból nem szakít, de akkor habozás nélkül. És fogadok, hogy hónapokig fogsz utána kúszni-mászni és vonítani, amikor ő már kb letagadja hogy valaha is találkozott veled. Így szokott ez menni...
2023. okt. 18. 08:29
 767/2044 anonim ***** válasza:
96%
Te sem hiheted el, hogy aki olyan nagyon szerelmes az direkt letagad, hogy a többi srác rámenjen.
2023. okt. 18. 11:39
 768/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván a lánynak ez az ember már öreg, dehogy dicsekszik vele. Persze azt is mondhatta volna, hogy van barátom, de még korai szakaszában van, nem szeretnék beszélni róla, de ő még ennyit sem mondott... Neki nincs barátja. De a kérdező azt hiszi, hogy ő a lány barátja 😂
2023. okt. 18. 11:49
 769/2044 anonim ***** válasza:
97%
Megmutattam ezt a kérdést a melóba körlevélben(vagy 4000 kolléga megkapta).A mai nap mindenki sír a nevetéstől:-)
2023. okt. 18. 12:21
 770/2044 anonim ***** válasza:
88%

#769 az nem lehet, hiszen a kérdező megmondta, hogy mind tévedtünk és majd meglátjuk. Ez a 4000 ember is mind hülye és csakis a kérdező az okos, majd ők is meglátják 😂( irónia).

Lehet, hogy a kérdező munkahelyén van mondjuk 10 munkatárs, és előttük a lány valóban nem titkolja, de a másik 100 tiktok követő előtt meg úgy néz ki. Kérdés, hogy mi okból?

2023. okt. 18. 12:27
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!