Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/2044 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező,veled nem csak a lakhatás a probléma..Aluliskolázott s még buta ember is vagy..40 évesen életcélok ,terv nélkül…Pár év s alapból vén leszel,a csaj pár év múlva lesz a csúcson.30 évesen ki akar egy iskolázatlan lakásnélküli lényegében csövessel élni?Nem is értem hogy lehet egy férfi ennyire szánalmas.
2023. okt. 19. 19:01
 792/2044 A kérdező kommentje:
Igen, volt róla régebben szó, hogy a lány szülei eladnák a nagy, 3 szobás panel lakásuk és annak az árából vesznek 2 kisebbet, két egy szobás, vagy egy egyszobás és egy másfél is kifér, egyet ugye maguknak, hiszen nekik nem kell olyan hatalmas lakás, és egyet a lányuknak, mivel neki testvére nincs amúgy. Ez is egy opció lehet például. Unokatestvérem is a barátnőjével a szülei kiadó lakásában él, annyi, hogy a szülei azt eddig kiadták, most unokatestvérem bérli úgymond, de alacsonyabb árat fizetnek, mint az idegen bérlő és persze a rezsit. Ők is huszonévesek, unokatestvérem dolgozik évek óta , a barátnője egyetemen tanul és mellette dolgozik.
2023. okt. 19. 19:46
 793/2044 anonim ***** válasza:
97%
Erre ne alapozz, a csaj nyilvánvalóan csak játszik veled.
2023. okt. 19. 19:56
 794/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azért ehhez pofa kell, hogy jaj, nem gond, majd anyósomék, akik majdnem velem egyidősek vesznek nekünk lakást 😂 barátom, addig örülj még nincs a csajnak lakása, mert onnantól rájön, hogy mekkora királyság bármikor bárkit beinvitálni oda. Gondolod majd téged akaszt a nyakába és hétvégén vendégül látja a gyerekeidet ahelyett, hogy buliból cihelné haza a jóképű valamirevaló fiúkat spiccesen péntek este? Még ha valami szendeszűz családcentrikus lányka lenne, nem egy tiktokon pasikkal incselkedő csaj. Te vagy nagyon naiv vagy vagy zseniális troll
2023. okt. 19. 20:26
 795/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ez a kiscsaj is olyan, mint a fiam barátnôje, aki szende mosollyal mondja azt 20 évesen, hogy neki eddig csak komoly, hosszú távú kapcsolatai voltak. 😂😂😂

Amikor te megismerted a feleséged, ô még a homokozóban szórta a homokot a fejére. Valóban több hasonlóság van közte és a nagyobb fiad közt, mint közted és a csaj között. A szülei egy okból hagyják, hogy veled szórakozzon. Ismerik. Tudják, hogy ha ráhagyják, akkor gyorsan beleun.

Vethetek lakást at eljényeztetett kis hercegnônek. De fix, hogy haszonélvezetük lesz rajta. Azt meg már ismered...

Már most érezni, hogy kétségbe vagy esve. Tudod, hogy légvárat épitesz, éd valahol be lett kalcsolva a ventilátor.

2023. okt. 19. 20:54
 796/2044 anonim ***** válasza:
98%

Azt el tudom képzelni, hogy a lány álmaiban szerepel egy saját lakás, de egyáltalán nem biztos, hogy el akarják adni a szülei a lakásukat, és ha el is akarják, még évek telhetnek el. A lány jelenleg otthon lakik, tehát semmi okuk eladni a lakást.

Semmid sincs kérdező, maximum egy albérletet tudsz összegyűjteni, ha elküldöd a szép lányt dolgozni, ketten talán tudtok egyet bérelni. De valószínű a szép lány nem akarja a koszos alsóid mosni, a ruháid hajtogatni és ebédet főzni, takarítani, mellette tanulni és edzésre járni, mikor lakhat otthon, eljárhat bulizni, szórakozni, hozzá is felmehetnek, de közben a szülei mindent elvégeznek helyette. Miért adná fel a kényelmes életét, hogy rabszolga legyen melletted? Már volt egy feleséged, akit szépen tönkre tettél, de nem valószínű, hogy a tiktok modellke is erre vágyik.

2023. okt. 19. 21:35
 797/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azért gondolja a kérdező, hogy a lakhatási problémáját majd megoldják mások, mert eddig is így történt. A szülei, majd a felesége, megint az anyja. Az ő szemszögéből ismét megoldja más, csak várnia kell egy kicsit.
2023. okt. 19. 22:00
 798/2044 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező, áruld már el nekünk, mivel érte el az csodaszép lány, hogy te bele szeress? Ezt még én sehol se olvastam, hogy neked miért is a lelki társad.

Amúgy ha olyan csodaszép, ahogy mondod és te nem, és pénzed se, fiatalságod sem, akkor nem gyanús egy cseppet, hogy mégis veled van?

A lakásra pedig be appellálj. Ha kapna is a lány egyet, akárhogyan, az a tiéd nem lesz, és valószínű a 20 éves nem lesz olyan csicska, mint a nejed, ott nem fogsz lehúzni még 10-20 évet és a fiatal lány nem fog gondozni, ha idős leszel és öreg. Élvezd ki ami jelenleg van, mert nem tart ez már sokáig.

2023. okt. 20. 09:40
 799/2044 A kérdező kommentje:

Utolsó :

Amikor a feleségem édesapja elhunyt, én foglalkoztam a gyerekekkel, a nejem az édesanyjával. Ebben az időszakban ismertem meg a lányt. Ez időben egyszer nagyon rosszul lettem, nekem is gondom van a vérnyomásommal évek óta. És ekkor a feleségem látta, hogy nem vagyok jól, meg is kérdezte, hogy mi bajom, de ilyenkor azt mondom, hogy semmi és ő nem faggat tovább. A lány is látta, hogy nem vagyok jól, neki is ezt mondtam, hogy semmi baj, de ő nem hagyta ennyiben. És úgy érzetem, hogy a nejem, akivel együtt élek, nem figyel eléggé rám, de a lány igen.

2023. okt. 20. 10:43
 800/2044 anonim ***** válasza:
98%

Ember epp az apjat temette a feleseged, az anyjat pesztralta gyaszidoszakban. Siman mondhattad volna, hogy mi bajod... Mert nem volt olyan lelkiallapotban, hogy mindenre legyen figyelme.

Ez igy szep es jo ahogy leirod, hogy a kiscsaj megse hagyta annyiban es megegyszer megkerdezte mi bajod. De neki nem is voltak gondjai, lelki problemai amin keresztul teged kell figyelnie. Csak egy lany, aki pont jokor volt jo helyen.

2023. okt. 20. 10:47
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!