Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
 841/2044 anonim ***** válasza:
97%

Arra, hogy mi lesz a karácsony közeli időszakban, legalább december közepéig biztosan várni kell.

Nyilván a kommentaradat nem fog pihenni addig sem. Én érdeklődve várom a folytatást. Élvezetes a történet nagyon, ki hogyan gondolkodik, milyen oldaláról vizsgálja, világítja meg az eseményeket...

2023. okt. 22. 08:04
 842/2044 anonim ***** válasza:
97%

Azta mindenit, komolyan találkoztál a gyerekkel egy vagy akár két egész órát is? Nem mondod? És amikor nem bírták már veled, inkább hazavitted? Mikor találkoztok, 20 év múlva? 😂

Nagyon számító vagy a lakással kapcsolatban, de remélem anyukád még sokáig él és te is vele.

Azt én sem értem, hogy milyen értelmi, társadalmi szinten lehetnek a lány szülei. Ilyen 8 osztályt se végzett szülőket tudok elképzelni, ha a kérdező nem hazudik, mert amúgy kitárt, hogy engednék, sőt bátorítanák a lányuk erre a kapcsolatra. Bár a kérdező azt írta, nem megy oda hozzájuk, biztos kerüli a kényes kérdéseket, úgy mint, hol laksz, tényleg van családod és velük mi van stb kérdéseket.

2023. okt. 22. 08:13
 843/2044 Noren1989 ***** válasza:
97%
Szóval eltipszmikszeled a lajvét...
2023. okt. 22. 08:17
 844/2044 anonim ***** válasza:
97%
A karácsony azért lesz érdekes, mert a pinula rendesen aktív a közösségi oldalakon. Mindenki teszi fel a szép közös fotókat, eljegyzési dömping minden évben, bulifotók, adventi vásárok külföldön, meg egyre népszerűbb a meleg tengerparti karácsonyozás. Ő mit fog tudni kitenni, hogy irigyeljék? Kapott egy happy mealt? 😂
2023. okt. 22. 08:32
 845/2044 A kérdező kommentje:

Először is, sem én, se a barátnőm nem vagyunk bulisok, a hagyományos értelemben, én nem szeretek se strandolni, se síelni. Igaz, a barátnőm a nyáron többször is volt nyaralni, a szüleivel aztán meg a barátnőivel, illetve ők szoktak születésnapi és mondjuk most aktuális Halloween bulit tartani, de tudják, hogy ezeket én nem szeretem. Az én fiaim imádják a Halloweent, minden évben van nálunk a környéken Csokit vagy csalunk játék, de ezekre is csak azért mentem mindig, mert családi program és a feleségem megszervezte. Idén azt mondta, nem kell mennem, ha nem akarok, de ha megyek, akkor ne a lánnyal smsezzek és viselkedjek rendesen. Egyébként pont egy party kellék boltban vásároltunk a fiúknak pénteken Halloweent holmikat és volt egy wodoo baba, az nagyon tetszett nekik, gondolták, hogy jó lenne tűket szúrni bele és a baba lenne a barátnőm. De azt is mondták, hogy szívesen kitépnék a beleit. A barátnőm egyébként érdeklődik irántuk, de a nejem azt mondta, nem találkozhatnak és ők nem is akarnak találkozni. Egyébként a barátnőm ma is ráér és én is, de a nejem megkért, hogy látogassam ma meg a gyerekeket, mert a pénteki találkozó előtt nagyon hiányolt a kicsi. Így elmegyek hozzájuk. Igen, a barátnőm helyett.

Amúgy volt idő, amikor semmi pénzünk nem volt, a feleségem egyetemen tanult és tényleg csak Tescos párizsit tudtunk venni. Amikor a nejem először az egyetem mellett majd utána dolgozni kezdett, látta, hogy van erre is pénz, arra is, bármit meg tud venni, amit akar és utána kezdte költeni. Én egész nap a munkában két pogácsát eszem, ő minden nap főz és meleg ételt esznek, tele van folyton a hűtő. Nem mondom, hogy a gyerekek éhezzenek, de van, amiből lehet olcsóbbat venni vagy kevesebbet. Van egy doboz, ami például tele van liszt, cukor, tészta, rizs stb, mert a feleségem mindig vesz, hogy biztosan legyen otthon. Felesleges ennyit halmozni, ha ott a közelben három bolt legalább.

A barátnőm olyan, mint én, szeret pihenni, lazulni, a nejem nem. Ő mindig csinál valamit. Én egész nap tudok ülni a tv előtt, ő nem. Ő már reggel mindig reggelit csinált, betette a mosást vagy elmosogatott és ez engem amúgy zavart, hogy folyton pörög, mindig csinál valamit. Van, hogy leül filmet nézni ő is, megnéz egy sorozatból pár részt, ha a gyerekek a barátaikkal vagy különórán vannak, de általában mindig csinálnia kell valamit. A gyerekek is ilyenek, de ők gyerekek, ők még persze, hogy nem ülnek egyfolytában egy helyben.

2023. okt. 22. 08:52
 846/2044 anonim ***** válasza:
97%
Jajj má utolsó! De ez a pinula nemolyaaan! 🤣Aranyból van a szíve is, nemcsak a pinája a kérdező szerint. Jóóember ő! 🤣🤣🤣
2023. okt. 22. 09:01
 847/2044 anonim ***** válasza:
98%

Tehát úgy jöttél össze a feleségeddel, illetve a házasságkötés annak a tudatában történt meg, hogy alapvetően eltér a két mentalitás egymástól?

Nem volt ez zavaró az udvarlás, együttjaras időszakában egy cseppet sem? Nem tűnt fel egyáltalán?

2023. okt. 22. 09:01
 848/2044 anonim ***** válasza:
98%
Mert ha a nejed reggel nem csinal reggelit, nem kapcsol mosast es nem mosogat el, akkor szerintrd ki a banatis uristen fogja megcsinalni? Talan te? Neki mesőbb más dolga is lesz, ebedfőzes, takarítás, tanulas a gyerekekkel. Mivel te semmit nem csinaltál. De azért zavart, hogy a feleséged dolgozik helyetted is. Nem talalok szavakat.
2023. okt. 22. 09:02
 849/2044 A kérdező kommentje:
Azt sem szerettem például soha, hogy nem tudja mindenki ugyanazt enni, hanem ha főzés van, amiben viszont én is részt vettem régen, akkor legalább kétfajta étel van, mert ki ezt szereti, ki azt. Ez arról jutott eszembe, hogy mondta a feleségem, hogy ha megyek a gyerekekhez, ehetek, ha akarok és náluk van húsleves, az már készen van, lesz zöldséges fasírt, halrúd, sült krumpli, krumplisaláta és sütemény is. Szerintem ez teljesen indokolatlan. Amikor meg én főztem, az volt a nejem baja, hogy sosem mosogattam el (ez anyám baja is, ezért nem főzök nála, régen sok gond volt ebből), mindig azt mondta, nem vagyok én Jamie Oliver, hogy főzök és utána a személyzet mosogat el. A főzés volt az egyetlen, amit szívesen csináltam, de egy idő után ez is terhes volt, mert kötelező jellegű lett és nem akkor csináltam, amikor kedvem volt.
2023. okt. 22. 09:02
 850/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Így elmegyek hozzájuk. Igen, a barátnőm helyett."

És most ezért tapsot vársz, mert rámutattak, hogy nemcsak fiatal pinákból áll az életed, hanem vannak gyerekeid is? De mit ne mondjak, elég szánalmas és megvetendő, hogy nem magadtól mész, hanem megmondta neked, hogy menj.

2023. okt. 22. 09:06
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!