Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
"de egy idő után ez is terhes volt, mert kötelező jellegű lett és nem akkor csináltam, amikor kedvem volt."
Olyan jó lenne, ha eljönne az az idő, hogy kötelezően kelljen az impotens farkaddal megdugni a kiscsajt. Érdekelne a szőrös pofád.
El kell mosogatni főzés után. Pont. Ha egyedül fogsz élni, szerinted ezeket ki csinálja meg? Bejárónő? Te tényleg úgy éltél eddig, mint egy nagyra nőtt kamasz.
Nem hogy örülnél, hogy a nejed meghív enni, és van minden. Nem, te inkább irigykedsz, mert mi az, hogy nála tele a kamra, te meg két pogácsát eszel. Apafej, ha a feleséged összejön egy megbízható, szorgalmas férfival, te meg köteles leszel gyerektartást fizetni, miközben ők sajátban élnek, te meg albérletben, akkor hogy fog állni a szád... Most mindketten megmutatjátok, hogy mire juttok önerőből.
A te vonzerőd részben az a rendezett háttér adta, amit a feleséged biztosított. A stabil anyagiak, rendezett otthon, kiadós étkezések, nyugodt családi körülmények, vasalt ing frissen mosva.
Egy jól szituált családapa még lehet vonzó egy fiatal lánynak. De egy csóró elvált pasi, aki nem is TUD többet nyújtani, mint egy pizza vagy egy hamburger, és nincs egy szoba, ahová azt visz fel, akit akar... Hát nem sok vonzereje van.
De te tipikus lúzer pasi vagy, még mindig kötöd az ebet a karóhoz, hogy te boldog új életet kezdtél a fiatal punival, minden rendben, a feleséged az ördög maga, mert szorgalmas és rendszerető, ráadásul főzni is tud és jó anya.
Majd mire észbe kapsz, addigra késő lesz, mert a te feleden az ágyban már más fog horkolni.
Hát kérdező, szörnyű életed lehetett, próbálom elképzelni, de nehezen megy 😂
Ahogy látom, fiatalabb korodban anyukád szolgált ki, sajnos ebben kicsit ő is hibás, aztán a nejed vette át ezt a szerepet. Az én nagymamám is ilyen, nagyon szeret másokról gondoskodni, kicsit túlzásba is viszi, de ez élteti, hogy érzi, hogy fontos és szükség van rá, ő is mindig csinál valamit, ugyanúgy mit a nejed, süt - főz, takarít, bevásárol stb. Szerintem öröm az ilyen ember, meg kéne becsülni. Bár írtad is, hogy ebben nem találtál hibát, de kiderült, hogy mégis gondod volt ezzel is, mert akkor téged zavart a semmit tevésben. Amikor meg valamit te csináltál, az meg teher volt neked.
Ez a kislány is ilyen csicska vagy a mosatlan edények és koszos ruhák közt fogtok a hónapok óta le nem húzott ágyneműben feküdni? Ha ez a lány sportol, csak igényesebb, bár most az anyja csinálja helyette, szóval lehet, hogy alapból mégsem igényes.
Ezen gondolkodtam én is, hogy a kérdezőnek elképzelése sincs a házimunkáról, a csajnak meg legjobb esetben nincs rutinja.
Együtt élve ott fognak dögleni az ágyban, nézik a tévét. Eszik a nyamvadt pogácsájukat. A csaj meg időnként elmegy nyaralni a szüleivel. Kinek van ilyen alacsony igényszintje?
Gondolom, az exfelesége el mer mosogatni, a fiai nem ajnározzák a punikát, mernek jól élni, és közben a kiscsaj kiveri a balhét, amiért nem ő az első, és keres valami 20 éves hancúrkandúrt bosszúszexre.
😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!