Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Maradjunk szerintem a józan ész talaján. Én a történet szereplőinek testbeszedevel egyáltalán nem szembesültem.
Mindazok, akik itt állást foglaltak, szerintem azok közül senki. Ezt tényleg csak a jó ég tudhatja, hogy mi lesz a vége.
Ajánlanám a tisztelt kérdező figyelmébe a lakoteruletileg illetékes családsegítő szolgálatot. Több hónapig, de akár évekig is eltarto huzavonara számítson.
Utolsó :te írtál már korábban hasonló hizzászólást? Akkor azt hittem, rossz helyre írtad.
Én nem gondolom, hogy a kérdezőnek segítség kéne, maximum egy jó pszichológius. De a gyerekek tekintetében úgy látom, nincs gond, hiszen az anyjuk továbbra is megszervezi a találkozókat, akkor is, ha a kérdező nem annyira akarja. Tanár vagyok, sok elvált szülővel és gyermekeikkel találkozom. Sajnos a gyerekek mindig haragszanak arra a félre, aki elhagyja őket. Van aki jobban viseli, de van olyan kislány az osztályból, aki már várja, hogy 14 éves legyen és akkor dönthet, hogy akar - e az apjához menni és ő nem akar. Anyagilag meg attól függ, a neje mikor unja meg, de mivel a kérdező nem egyik napról a másikra lett ilyen, ezért valószínű a feleség elég jól tűr.
"de mivel a kérdező nem egyik napról a másikra lett ilyen, ezért valószínű a feleség elég jól tűr."
Ezzel egyetértek. És a delikvens is tisztában van a felesége tűrőképességével. Ezért is tudta gyorsan lelkiismeretfurdalás nélkül választani a lelépést. Úgy játszik vele, mint macska az egérrel. És az asszony nem tűnik elég határozott jellemnek, hogy elküldje a búsba. Egy határozott, önbecsüléssel rendelkező nő már válna és kiharcolná a gyerekeknek járó pénzt is. És nem várna semmire, hanem végleg bezárná a pasas előtt a kiskaput. Ha elment, maradjon is ott. Tudom, tudom, a gyerekeknek még is csak az apjuk, na de ez milyen apa? Erre nincsen szükség mindenáron, hiszen csak a saját boldogulása számít neki.
Lehet megkövezni érte, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a felesége idővel nem fogadja vissza ezt a mihaszna farkat. Ezért nincsen elindítva a válás még. Jó lenne, ha nem lenne igazam, de rengeteg gyenge ember van, aki mesékben él. Hiába van előttük rengeteg példa, hogy a mihaszna, megbízhatatlan farok az mindig az marad. És az újra kezdésnél idővel mindig kiderül, hogy semmi sem változott, csak addig amíg a hűtlen delikvens képes volt színészkedni, amíg bírta. Az esetleges 1-2 kivétel nekem nem meggyőző. Túl nagy árat kell fizetni, időt, energiát, lelkibékét azért a második esélyért, aminél az esetek túlnyomó többségében borítékolható az ismételt csalódás. A jellem nem változtatható, az adott. A kérdezőnél is. 70 évesen is ugyanilyen szinten marad, tehát sosem lesz belőle érett, felelősségteljes, másokat is figyelembe vevő felnőtt ember. Eddig is csak használt mindenkit maga körül a saját céljai elérése érdekében. Igen, a kislányt is. Benne mondjuk emberére akadt, hiszen ő is használja, amíg el nem kopik az újdonság varázsa.
Nem ismerjük a feleségét, de a kérdező igen és valószínű tényleg arra hajt, hogy ő sem adja be a válást, mert ki tudja mit hoz a jövő. Ha viszont ezt gondolja, akkor meg nem biztos a kislány iránti érzéseiben, akkor mégsem akkora a szerelem?
Az viszont biztos, hogy a türelem véges. Vannak ilyen emberek, akik tűrnek, tűrnek és amíg tűrnek, addig jó, mert utána megtelik a pohár és vége lesz a jó világnak. Akkor nem fog már könyörögni a kérdezőnek és nem fog várni. Ez csak a kérdezőn múlik, hogy javít - e a hozzáállásán, elkezd - e végre fizetni vagy marad minden így, ahogy van. A feleségnek még friss ez a dolog és időre b a szüksége, lehet neki most könnyebb így, de nem tudhatjuk mikor sokall be. A kérdező egészen biztosan nem érzi még a vesztét, pedig abba rohan. Lehetne a felesége egy jó barátja is, lehetnének jó viszonyban, de ő most nem akar mást, csak a fiatal lányt és aki ezt nem támogatja, az hülye és gonosz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!