Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
 911/2044 anonim ***** válasza:
92%
A szerencsejáték némileg megvilágította, hogy hova is megy a pénz, mert eddig nem tudtam elképzelni, hogy nem tud adni 40.000 forintot, mert egyelőre erről beszélt. Az anyjánál gondolom ingyen lakik, autója ugyan van, arra szüksége is van ilyen időben, lehet benne órákat ülni a szép lánnyal. De amúgy számomra hihetetlen, hogy nem tud és nem is akar pénzt adni, akármennyit, csak ne nulla legyen. Emlékszem erre a hitelre és hogy talán azt is írta, hogy majd hamarosan letelik, de akkor se a gyerekek lesznek ám az elsők, á dehogy. Feltehetően a lány eddig jól volt tartva, a körülményekhez képest, mivel eddig titkos randik voltak és ezeken ha elvitte cukrászda, olcsóbb étterem, mozi, az neki elég lehetett. Most majd látja, hogy ez nem a kezdő csomag, ez a maximum, amit a kérdező adni tud 😂
2023. okt. 25. 13:00
 912/2044 anonim ***** válasza:
98%

Valszeg azt se fogja érteni, hogy miért járna a testvérének rész az örökségből, nem irigylem azt akinek majd végig kell ülnie a hagyatékit, és magyarázni neki...

Még egy korábbira reagálva, lehet hogy volt aki az említett tiktokos 23 évest meleg barátnak nevezte, de szerintem a döntő többség (99%) egyáltalán nem ezt mondta, milyen jellemző, hogy a kérdező mégis ebbe kapaszkodik, mint szívószálba az óceán közepén. Félreértés ne essék, se nem meleg, se nem barát, az a te fejedben létezik egyedül. Valójában egy udvarló.

Nem fogok minden ostobaságra reagálni, de olyan delúzióban él a kérdező, amilyet én még felnőtt embertől nem tapasztaltam, de annak sincs igaza, aki kamaszhoz hasonlítja, mert azoknak is van morális érzékük, és tudják jól ha rosszat csinálnak. A nárcisztikus talán közelebb áll a valósághoz, de ahhoz meg túl idióta. Viszont ilyen egocentrikus, önző, buta és sértő érveket én még soha nem láttam egymásra halmozva, hogy mit miért csinált. Biztosan egyedül fogsz maradni a végén, és így jár mindenki a legjobban. A gyerekeid reakciója tökre érthető.

2023. okt. 25. 13:15
 913/2044 anonim ***** válasza:
76%

"Csúnya az lesz, ha le kell ülnie a gyerektartást."

Na akkor Béla mindenképpen helyzeti előnybe kerül a kis ribinél. 🤭Amíg a kérdező sitten lesz, addig Béla vígan tömi helyette is a lyukakat.

Csak az a probléma, hogy nem láttam még senkit gyt nem fizetés miatt ülni.... És ez a rohadék is megtalálja a módját, hogy majd ne kerüljön erre sor.

2023. okt. 25. 14:09
 914/2044 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező azért nem teljesen hülye, valószínű ezért nem adja be a válást. Ha a neje megharagszik és ő adja be, az kellemetlen, de amúgy neki ez így több szempontból is kényelmes.
2023. okt. 25. 14:28
 915/2044 anonim ***** válasza:
83%

Ebben tévedsz, igenis egyre többször szabnak ki letöltendôt. Szerencsére ismerôsi körben még nem volt erre példa, ott az elvált apák is vannak annyira felelôsségteljesek, hogy gondoskodjanak az ivadékròl. Pedig ôszintén szólva akad köztük pár aljadék. A kérdezô meg valahol mélyen alattuk.

Egyébként szerintem is van pár nárcisztikus vonása.

2023. okt. 25. 16:38
 916/2044 anonim ***** válasza:
71%
Szeretnék már látni egy ilyen esetet. Egyelőre még csak nem is hallottam ilyenről, pedig van pár ilyen aljadék, aki csak bszni tudott, fizetni nem. 🤷‍♀️
2023. okt. 25. 17:19
 917/2044 anonim ***** válasza:
97%

Én pont hasonló szót találtam a kérdezőre, mint te :hogy valami alternatív valóságban él, aminek semmi köze a valódi világhoz, de ő hiszi, hogy neki van igaza.

Én is inkább nárcisztikus vonásokat látok benne, sok jel erre utal és egy nárcisztikus sokszor tudja a környezetét befolyásolni, így hathat a feleségére is.

2023. okt. 25. 17:20
 918/2044 A kérdező kommentje:

Sok kérdés volt itt, amire tudok, válaszolok.

Anyám szerint is nárcisztikus vagyok, videókat küldött a feleségemnek ebben a témában, hogy nézzem meg, mert ez így van. Valamint elnézést kért miattam a nejemtől és az egész családjától, hogy így viselkedek és azért is, ahogy az elmúlt években viselkedtem.

Van némi nehézségem, ezért például nagyon fáradt vagyok, mivel ha délelőtt kell mennem dolgozni, akkor is körülbelül 5 órakor kelek, így mondjuk 5 és 9 között az autóban ülök vagy a barátnőm kísérem suliba, utána dolgozom, általában 12 órát, ami késő estig tart, aztán reggel megint kelni kell. De lehet, hogy a munka csak 11kor kezdődik, akkor 5 és 11 között ülök és most már hideg van, viszont annyi benzin nincs a világon, hogy végig járjon a motor. Múltkor elmentem a munkahelyemre - kB 1 óra út, leraktam az autót, tömmeggel vissza a barátnőmhöz-fél óra, onnan megint egy óra a suliba vele és vissza nem másfél óra a munkába. De legalább telt az idő.

Közben meglestem én is Tiktokon. Érdekes, de nem súlyos volt. Először egy idősebb férfivel beszélt, folyton emberekkel élőzik és ilyen hülye játékokban vannak, amiket nem értek és persze a férfi mondta, hogy mennyire tetszik neki stb és azt mondta a barátnőm, hogy ő nem szereti az idősebb férfiakat. Ám ez szerintem nem jelenti azt, hogy rám is vonatkozik. Egy másik élőben pedig valaki írta neki, hogy milyen szép és van - e barátja, és az egyik kommentelő, szintén férfi írta, hogy a barátnőm nem akar erről beszélni. Azt nem tudom ez a férfi ezt honnan tudja ilyen jól, de aztán erre reagált a barátnőm is, hogy valóban nem szeretne erre a kérdésre válaszolni.

2023. okt. 25. 19:03
 919/2044 anonim ***** válasza:
98%

Tényleg nem gáz, csak te eldobtál érte mindent, hogy felvállalhasd, ô meg azt is letagadta, hogy vagy neki, vagy tetszene neki hozzád hasonló. Nincs itt semmi hiba. 😂

2023. okt. 25. 19:13
 920/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Ám ez szerintem nem jelenti azt, hogy rám is vonatkozik."

Igen ezt tudjuk, hogy nagy önteltségedben rád semmi sem vonatkozik, ami negatív lehetne. Arról viszont nem mesélsz, hogy miért is nem járulsz hozzá a gyerekeid ellátásához. Úgy csinálsz, mintha a feleséged egyedül csinálta volna őket, és csakis neki kötelessége eltartani. Te meg csak a kiskvàdat pénzeled, meg csak a saját baromságaidat vagy hajlandó finanszírozni. Komolyan nem értem már, hogy az asszony is mire vár veled kapcsolatban? A csodára? Ennyire nem lehet hülye.... A fszom sem szórakozna ennyit egy idiótával, mint amilyen te vagy. Válás, aztán fizesd mindennek a felét. Úgy az igazságos. Az én volt férjecskémnek is perkálni kell, mert különben lesz következménye. Felőlem húzhatja a száját ahogy akarja. Lszarom. A gyereket nem egyedül csináltam.

2023. okt. 26. 05:53
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!