Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 961/2044 A kérdező kommentje:

Először is, tudok mosni, ha arról van szó.

Másodszor is, az, hogy a nejem miért szeret vagy van/volt velem, nem tudom. Ezt amúgy az elmúlt években mások is sokszor kérdezték tőle, hogy mit szeret bennem, mert el nem tudták képzelni. Egyesek szerint kapcsolat - függő. Amikor mi megismerkedtünk, nem volt jóban az anyjával, sokat veszekedtek, nálam megértésre talált, ez biztos, hogy fontos volt akkoriban. Egy barátnője azt mondta, hogy intellektuálisan magasabb szinten van nálam, nem is érti, miért állt valaha velem szóba. Tudom, hogy most is szeret, a maga módján, de ez az érzés nem kölcsönös. Szeretem, csak nem úgy, mint a barátnőm, ez inkább testvéri szeretet. Azt is tudom, hogy minden nem bocsátható és hogy egy napon be fog sokkalni.

Nagyon igyekszik a gyerekeket a közelemben tartani, ami nyilván nagyon jó. A kisebbik gyerek azt mondta, hogy bár nem tud megbocsátani, de szeretne, a nagy viszont nem is fog soha. Ő teljesen elhatárolta magát tőlem, mindig azt mondja, hogy nem kell mennem ide vagy oda velük, teljesen jó neki így is. Nehéz, mert igazából anyám - nejem +gyerekek-barátnőm közt lavírozok 0-24, mindenhol ott vagyok és mégsem, mindenkinek próbálok megfelelni, hogy senki se panaszkodjon és most tényleg olyan, mintha 3 életem lenne. Én egyben akartam lenni, a barátnőmmel, de ez nem jött össze. Tegnap megbeszéltünk a gyerekkel egy kB 2 órás programot, de amikor oda értem, írt a barátnőm, hogy hamarabb végzett a suliban. Így mondtam a nejemnek, hogy akkor 1 órát maradok, de estefelé megint tudunk találkozni. De azt mondta, hogy este már dolgoznia kell, sajnos az nem jó nekik. Mondtam akkor majd ma találkozunk, de ezzel se egészen volt kibékülve, mert nem tudtam megmondani, meddig tart a lánnyal a programom. Azt mondta ő úgy készül, hogy akkor nem érek rá ma, de mondtam, hogy biztosan rá fogok érni.

2023. okt. 28. 10:48
 962/2044 anonim ***** válasza:
97%
Te most már csak direkt hergeled a népet ezekkel a kommentekkel. 🤦
2023. okt. 28. 11:07
 963/2044 anonim ***** válasza:
88%

"Én egyben akartam lenni, a barátnőmmel, de ez nem jött össze."

Most elmorzsoltam pár könnycseppet. Ja, nem.

Babám, ha valóban egyben akartál volna vele lenni, akkor előtte megteremted a feltételeket hozzá. És nem kizárólag anyuci lakására akartad volna hurcolászni, meg költöztetni. Így az egész csak egy komolytalan mese.

2023. okt. 28. 11:58
 964/2044 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező azt hitte, hogy ha van tulajdonrésze, akkor nem rakható ki, de mint látjuk, igen, a haszonélvezeti jog miatt. Ezt is írta, hogy a neje utána nézett és el is mondta az anyjának, de ő még mindig nem hiszi, hogy ez így van. De amúgy a törvényeket ő is ingyen tudja olvasgatni, senki sem akadályozta meg, hogy először tájékozódjon. Nem úgy van, hogy ő ezt gondolta meg azt, hanem van a valóság és abban vannak törvények, szabályok. Az, hogy ő azt hitte így van, az nem elég. Ingyenes jogi csoportok is vannak, ahol jogászok segítenek. A hit ehhez a kapcsolathoz kevés lesz.
2023. okt. 28. 12:08
 965/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi, ha szeret is meg valamilyen szinten a nejed, ez el fog mulni, vegre latja mekkora egy patkany vagy. Egyeduli szerethető benned, hogy gyerekeket adtal neki, mas nem igen van
2023. okt. 28. 12:17
 966/2044 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is valaki ezt fel fogja adni. A valaki szerintem a neje lesz, nem a lány. A lány boldog lesz akkor végre igazán, hogy övé Mr. Lúzer. Hogy mennyi ideje van a kérdezőnek, nem tudjuk, én azt hiszem, nem lehet sok. Jobb lesz felkészülni arra, amikor véget ér a kellemes élete és lehet perkálni a gyerekeknek
2023. okt. 28. 12:23
 967/2044 anonim ***** válasza:
88%
Mar nincsenek egyutt a felesegevel, szerintem csak tudja, hogy eletkeptelen a csavo ezert nem adta meg be a valokeresetet. Probalja megtartani a "beket", es jelenleg a gyerektartas meg ezek meg nem a legfontosabbak neki.
2023. okt. 28. 12:30
 968/2044 anonim ***** válasza:
85%

Bocs, de mit érdekelne az, hogy a hűtlen fasz életképtelen még mindig? Ez nem ok a válás halasztására. Ha elment, maradjon is ott. Onnantól nincsen közöm ahhoz, hogyan bénázik a kiharcolt "függetlenségében". Oldja meg. A pofájára sem lennék kíváncsi a továbbiakban. Ha neki ennyit ért a házasság, akkor nekem sem ér többet. Egy ilyen pasas normális nőnek abszolút kiábrándító, nem még várja azt, hogy a kis cafka mellől majd csak haza szédül egyszer.

Fiam, neked már sosem lesz csak egy életed. Ez nagyon ostoba elképzelés volt. A múltad mindig megmarad, ha tetszik, ha nem.

2023. okt. 28. 14:53
 969/2044 A kérdező kommentje:
Azoknak, akik szerint a nejem túl jó hozzám és majd össze fogunk jönni. Nem. Ma anyám újra kórházban volt hosszú történet, úgy volt ma haza engedik. De bent kell maradnia és a testvérem volt vele, de kérte vigyek be ruhát. A nejem ajánlotta, hogy segít összepakolni és akár be is jön velem. Mondtam, ha ma nem csinálnak vele semmit, csak bent fekszik, akkor ezért nem kell neki bejönnie. Szót szó követett és elárultam, hogy a barátnőm is be akart jönni. Erre azt mondta, hogy mi 1000 százalékban benne vagyunk a betegségében és nem egy idegen kislányt akar látni. Én mondtam, hogy lehet nem lesz neki mindig idegen és felhúzta magát, hogy neki mindig a gyerekei nagymamája lesz, de a barátnőm egy k. rva, aki miatt leléptem. Mondtam nekem ez a vita nem hiányzik. Erre rám csapta az ajtót és távozott.
2023. okt. 28. 21:28
 970/2044 anonim ***** válasza:
98%
A leírás alapján anyukád nem kíváncsi a kis ribizlire, ne terheld még ezzel is szegényt.
2023. okt. 28. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!