Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 981/2044 anonim ***** válasza:
97%
Valami nárcisztikus zavar keveredik az autizmussal. Megszokta, hogy a neje kiszolgálja, most az anyja beteg, ő nem valószínű, hogy ki tudja szolgálni, a lány meg nem él vele. Szerintem a kérdező is beteg agyban 😂 még mindig nem döntötte el, pontosan mit is akar, játszik mindenkivel, míg remélem végre pofára sem esik. Azt nem tudom, a lányt miért nem zavarja a bizonytalanság és miért nem keres egy rendes, korban is hozzá illő barátot, akinek nincs a nyakában koloncként a neje meg a gyerekei.
2023. okt. 31. 10:56
 982/2044 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akik érdeklődtek anyukám felől, ő jól van. Kiengedték a kórházból, és első nap egyedül voltam vele, mert a barátnőm Halloween bulit tartott, de most, hogy beteg anyám, már nem zavarja el a lányt, így alhat velem. Úgyhogy mint látható, nincsenek megoldhatatlan problémák, a szükség nagy úr. Anyámnak kell a folyamatos felügyelet és segítség, tudja, hogyha a barátnőm nem jöhet, akkor elmegyek, tehát nem szól. Ennyi. A probléma könnyebben megoldható volt, mint bárki gondolta itt. Akkor most mégis nekem van igazam és nem nektek?

A kórházba is bevittem, nem történt semmi. A nejem ki volt akadva, hogy nem őt vittem, valamit mondott arról, hogy nem így kéne csinálni meg hogy őt milyen könnyen lecserélem. Hát ez így is van, de ez nem újdonság neki.

Mindenesetre az alvás gond egy időre biztosan megoldódott, bárki bármit hitt, a dolgok alakulhatnak másképp is. Sőt, így már napközben is együtt lehetünk a lakásban, hisz anyámat most nem lehet hosszú időre egyedül hagyni.

2023. okt. 31. 19:44
 983/2044 anonim ***** válasza:
97%
K*pj fel és állj alá kérdező. Egyedül hagynád szegény beteg anyukádat a kis ribi miatt, aki ha megunt vagy lesz jobb úgyis dobni fog.
2023. okt. 31. 19:50
 984/2044 A kérdező kommentje:
Nem így van. Féltékenyek vagytok, mert nekem van igazam. Eddig nem lehettünk együtt és most? Most bármikor. Ez a lényeg. Nincs nagy baja anyámnak, végül nem műtötték meg egy gyulladás miatt, így gyógyszereket kapott és le van gyengülve, mivel az utóbbi időben nem evett, ivott rendesen. Így segíteni kell neki a házimunkában, vásárlásban stb
2023. okt. 31. 19:57
 985/2044 anonim ***** válasza:
98%
Féltékeny? Mire? Hogy a hiteleden kívül nincs semmi más a neveden? Vagy arra hogy a kiscsaj aki miatt eldobtad az egész életed annyira szeret, hogy konkrétan letagad? Erre ki a halál lenne féltékeny? Vicc vagy.
2023. okt. 31. 20:11
 986/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nos, semmi irigyelni való nincsen rajtad bébi. Ezt fogadd el. A jelen ez, de ami jön majd kis idő múlva, az semmiképpen sem lesz irigylésre méltó. Ha lenne elég agyad, de nincs, nem is lesz, akkor értenéd azt, amit leírtak neked. Boldogok a szellemi fogyatékosak.
2023. okt. 31. 20:17
 987/2044 A kérdező kommentje:
Mind bizonygattátok, hogy már soha nem fog változni a helyzet és anyám nem engedi be. Hogy ti itt és a való világban mindent tudtok és én egyedül vagyok hülye, ti okosak. És amikor azt mondtam, hogy tévedtek és majd bebizonyítom, hogy nekem bna igazam, megint kinevettetek. És akkor is, mikor azt mondtam, meg lehet oldani az éjszakai lakás gondot és lám ma már meg is van oldva. Nemcsak ma, minden nap akár.
2023. okt. 31. 20:19
 988/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azért engedi be mert tudja, hogy akkora egy sz@rházi vagy hogy simán ott hagynád betegen egyedül. Ez nem valami olyasmi amire büszkének kéne lenned.
2023. okt. 31. 20:25
 989/2044 anonim ***** válasza:
97%
Te gy*kér. Azért van megoldva, mert édesanyád éppen rohadtul nincs jól. És hiába nem műtötték, de szüksége van segítségre, amit csak akkor kap meg, ha otthon vagy. Ergo muszáj elnéznie azt, hogy te elviszed magadhoz a kiscsajt, mert különben rohadtul nem foglalkoznál vele így sem (mármint anyukáddal). Szóval nem, k*rvára nem neked van igazad, ez most jelen pillanatban számodra egy szerencsés-szerencsétlen véletlen. Igaza van az egyik előző hozzászólónak: k*pj fel és állj alá. Szánalom, amit művelsz.
2023. okt. 31. 20:26
 990/2044 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ezt gondolja. De a helyzet az, hogy nekem így jó a dolgom. Tehát mindegy, hogy miért alakult így, jól alakult és ez a fontos.
2023. okt. 31. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!