Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 991/2044 anonim ***** válasza:
96%
Én csak látni akarom a képed amikor majd elmerülsz a sz@r tengerben.
2023. okt. 31. 20:31
 992/2044 A kérdező kommentje:
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem merülök el a szarban, sőt, a dolgok jól alakulnak. Hívtam a barátnőm és jött, örült, hogy velem lehet, ennyi a lényeg.
2023. okt. 31. 20:32
 993/2044 A kérdező kommentje:
Ma a gyerekekkel és a nejem el voltam, moziban és egy Csokit vagy csalunk játékon. Szerintem jól telt amúgy a nap, de persze már hívott a nagyobbik gyerek, hogy az anyjuk nincs jól. Mikor hazavittem őket, nem volt semmi baja, most állítólag rázza a hideg, de nem lázas vagy beteg. Saját elmondása szerint jól van vagy jól lesz, csak már nagyon belefáradt az elmúlt hónapokba. Erről van szó. Mindig csak a feszültség, a dráma. Nem volt baja egész nap, vásárolni is voltunk együtt. Azért anyámmal se könnyű, mivel új hobbija, hogy nappal a nappaliban pihen, többnyire fekszik és valami hülyeséget néz a tvben. De ha ő ott fekszik, akkor én már mellette alig tudok leülni. De ha ül is, akkor se vagyok kíváncsi az ő műsoraira.a kanápé egy részén anyám dolgai vannak, amiket nem hajlandó elpakolni, úgy mint gyógyszerek, papírok stb. Amúgy is a nejem szerint ő egy kutyát nem vinne fel a lakásba, olyan állapotok vannak, csodálja, hogy a lányt én oda viszem és hogy szerinte ez az igénytelenség felső foka.
2023. okt. 31. 20:51
 994/2044 A kérdező kommentje:
Ma a gyerekek és a nejem meglátogatták anyukám, de nem ültek le. Utána mondta a nejem, hogy ő nem mert leülni és ezt követték a gyerekek is. Mondom képzelje el, én itt alszom, itt élek, ő meg nem mert leülni.
2023. okt. 31. 20:53
 995/2044 anonim ***** válasza:
98%
Továbbra is azt gondolom, hogy a lány mégis csúnya / fogyatékkal élő / értelmileg alacsony szinten álló / szociálisan vagy egyéb módon hátrányos helyzetű. Én nem tudom elképzelni, hogy egy átlagos, tehát nem túl szép, de nem is rodna 20 éves lány, akinek van hol lakni, otthon, a szüleivel, aki sportol is, akinek vannak barátai, az arra vágyik, hogy a nála 20 évvel idősebb, még mindig házas, és örökre gyerekes ( tehát a gyerekei nem tűnnek el) férfival akarjon lenni, aki az anyjával él. Az anyja kanapéján, aki a nyakukon ül, tehát az este abból áll, hogy egy 70-80 éves nénivel nézi a celeb realityt, ül a kanapén és maximum telefonozik, mást nem tud csinálni. Ha a néni majd valamikor aludni megy, ami lehet este 10 de akár éjfél is, majd akkor össze bújnak a kiült, kifeküdt kanapén, míg reggel nem lesz és a néni újra nem ül ki a nappaliba tvt nézni. Akkor ott ülnek megint vagy megint elmennek a parkba egymást nézni. Valaki érti mi folyik a lány fejében? Én 20 évesen nem erre vágytam, de most sem vágynék erre.
2023. okt. 31. 21:14
 996/2044 anonim ***** válasza:
98%

Nehogy mar a feleséged fejehez vágd mert rosszul lett!!! Mi olyan hihetetlen benne??

"Erről van szó. Mindig csak a feszültség, a dráma."

Ezt ugy mondod, mint ha az elmult honapokban nem te csinaltal volna feszultseget meg dramat az eletetekbe... Olyan erzeketlen vagy... Es kepmutato.

2023. okt. 31. 21:22
 997/2044 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó :szerintem elvárja, hogy mindenki örüljön, ha vele lehet és nem érti, hogy valaki esetleg nem érzi jól magát. Mert az ő fejében minden csodás, minden nagyszerű és főleg ő csinált mindent jól. Ő elment a családdal ide meg oda és azok csókoljanak neki kezet ezért. Aztán felszedte a furcsa lányt is, aki most a nénivel tévézik. Egyszer régen az öcsém és a sógornőm anyukámmal töltöttek egy pár hónapot. Anyukám sose ült a nyakukon, volt külön szobájuk, csukott ajtóval, se sógornőm már nagyon szenvedett. Ez a lány egészen jól bírja, megmondta a kérdező, hogy ez a lelki társa, kibír minden nehézséget...
2023. okt. 31. 21:28
 998/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ezt mondtam, amit a 990-es hsz-ban írt. Neki tök mindegy, ő leszarja, kinek mi a baja, csak elérje, amit akar. Szerintem emiatt körüllengheti egy nagy mellényű önbizalomteli légkör, ami bevonzza a csitriket. Az, hogy amit elért, jelesül, hogy a nőjét az anyja mocskos kanapéján dughatja, nevetséges és szánalmas, nem fogja fel. Igazából egy csomó mindent nem fog fel az őt körülvevő világból. Emiatt lehet akkora arca. Mert nem is érti, milyen sajnálatraméltó, ugyanakkor röhejes helyzetben van.
2023. okt. 31. 21:32
 999/2044 anonim ***** válasza:
98%
#998 de milyen lány az, aki ilyen helyen akar ülni? Azt írta, se a felesége, se a gyerekek nem ültek inkább le. De a lány le is fekszik...
2023. okt. 31. 21:38
 1000/2044 anonim ***** válasza:
97%
A csaj élvezi hogy dróton tudja rángatni ezt a majmot, semmi több.
2023. okt. 31. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!