Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 971/2044 Noren1989 ***** válasza:
23%
#970, ez a vita a "volt" neje és FriciKénk közt zajlott.
2023. okt. 28. 22:10
 972/2044 anonim ***** válasza:
87%

Tudom, de a kérdező be akarja vinni az anyukájához a kórházba a kicsajt és a mama nem is kedveli.

2023. okt. 28. 22:20
 973/2044 A kérdező kommentje:

Holnap pedig együtt leszek a barátnőmmel, valószínű kiengedik anyukám és akkor együtt megyünk érte.

Azt mondta a feleségem, hogy van, akit nem lehet megmenteni és ez vagyok én. Soha ilyet nem mondott korábban.

2023. okt. 28. 22:34
 974/2044 anonim ***** válasza:
98%
Igaza van, de meg is érdemled.
2023. okt. 28. 22:37
 975/2044 anonim ***** válasza:
73%
Gratulálok kedves kérdező,meg fogod ölni anyukád pszichésen azzal hogy ezzel a jelentéktelen senkivel mész be holnap…Ha vele bármi baj lesz akkor nem csak a húgod fog kirakni de a feleséged is beadja a válópert mert a gyerekek nagymamáját megölted..Akkor vagy az utcára fogsz kerülni vagy a sittre…
2023. okt. 28. 23:33
 976/2044 anonim ***** válasza:
92%
Van az a pont, amikor az ember nem bír többet elviselni. Gratulálok mert te is elérted ezt. Anyád kórházban, nejed nem beszél veled. Lehet többet feléd se néz, majd érkezik egy nap a válóperes papír. A te fejedben ez a kislány a minden. De csak a te fejedben. Kívánom, hogy hamar ejtsen pofára és szenvedj, mint a nejed és a gyerekek szenvedtek. Kaptál egy sokadik esélyt a nejedtől és ma szépen eljátszottad azt is.
2023. okt. 29. 00:07
 977/2044 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan. A neje majd ezt is megbocsátja. Mint mindent. Ha eddig nem fogta fel milyen is a kérdező, sosem fogja. Vannak ilyen nők. Igen, jól mondta, van akit nem lehet megmenteni. Őt sem
2023. okt. 29. 03:42
 978/2044 anonim ***** válasza:
89%
Én is úgy látom, hogy az asszony is menthetetlen. Nekem biztosan nem kellene újra egy ilyen "férj" mindenféle jött-ment kiscsaj után.Inkább örülnék, hogy egy gyerekkel kevesebbet kell pesztrálnom otthon. Semmi sem érdekelne már vele kapcsolatban, csak a válás, aztán fizesse a pénzt, amit kiszabnak rá, aztán utána tőlem fel is fordulhat ha akar. Nem tekinteném már semmilyen szinten családhoz tartozónak, csak egy aljas fasznak, akinek viszket a farka más pinára. De lehetőségeket nem adnék neki többet arra, hogy a későbbiekben visszatérhessen, ha nem jön össze az újabb kapcsolata. Mert az asszony bizony ezt csinálja. Nem tudom mi kell még neki ahhoz, hogy végleg kiábránduljon ebből a faszból. Nálam a töredéke is bőven sok lenne.
2023. okt. 29. 05:48
 979/2044 anonim ***** válasza:
97%
Lehet azért nem mondja meg a lány, hogy van barátja, mert ő is érzi a bizonytalanságot ebben a kapcsolatban, hogy a kérdező nem adta be a válást. Még élvezi, hogy a kérdező rajongva imádja, de mások is így éreznek iránta. Én a leírtak alapján nem zárom ki, hogy vissza akar menni a nejéhez, de még a lányt is akarja.
2023. okt. 31. 08:34
 980/2044 anonim ***** válasza:
97%
Áh. Ez az ember azt akarja, hogy mindent kapjon meg, amit akar, lehetőleg azonnal, mindenki lesse a kívanságát, de másoknak ne legyenek igényei, mert az őt idegesíti. Termeszetesnek veszi, hogy mások biztosítják neki a megélhetést és kenyelmet, es hat meg van sértődve, amikor ezt valamiert nem hajlandók megtenni, es nem érti, nem is erdekli, hogy miért. Es ugyanazt hajtogatja ujra meg ujra, es mindenki figyelmezteti, hogy mi fog történni a tettei következményeként, aztán amikir tényleg az törtenik, őszintén meg van döbbenve.Egy kicsit autisztikusnak tűnik nekem. Vagy csak enyhe fogyatékos, nem tudom.
2023. okt. 31. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!