Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 941/2044 A kérdező kommentje:

Igen szerencsejáték, de nem szeretek róla beszélni, mert egyesek szerint függő vagyok, pedig nem, bármikor le tudok állni. Tudja a barátnőm is, ahogy amúgy a feleségem is, de a barátnőm nem emel szót ellene.

Én úgy terveztem, hogy anyámnál fogok lakni és a barátnőm feljöhet, amikor akar, együtt alhatunk bármikor. Nem azt, hogy mint hontalan majd plázáról plázára járunk vagy a parkban ülünk. Igen, nem volt B meg C tervem, egy tervem volt. Anyám megígérte és én ezért költöztem el. Nem hittem, hogy így alakul, hogy aztán majd ugyanúgy az utcán kell kóborolni, mint azelőtt, csak még mellé anyám is hallgatom. Igaz, sokszor idegesítő volt a nejem is, de ő

2023. okt. 27. 13:27
 942/2044 A kérdező kommentje:
,de ő nem úgy, hogy állandóan szidott, szinte nem is veszekedtünk soha. Benne az idegesített, hogy állandóan tesz-vesz, pörög, rámol vagy ha ezeket nem csinálta, akkor filmet nézett, de akkor meg azért nem figyelt rám. Nem szerettem azt sem, hogy költekezett, én tudtam volna jobb helyet is a pénznek és nem a tippmixre gondolok.
2023. okt. 27. 13:29
 943/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szánalmas vagy.
2023. okt. 27. 13:52
 944/2044 anonim ***** válasza:
93%
Kedves férfiak, olvassátok szépen el a kérdést és a sok választ és merengjetek el rajta, ha ti is hasonló döntés előtt álltok. Mert a kérdező annyira ostoba, hogy tankönyvbe illik. Tartotta volna meg szeretőnek a lányt, most otthon ülhetne az esőben és ugyanígy korlátozottan tudna találkozni. A szerető tartás sem helyes, de aki csóró, az nem ugrál. Anyuci megígérte neki, mondja ő, de én szerintem ez is csak a kérdező fejében van. Ráadásul szerencsétlen anyja már beteg is, nem tudjuk mi baja, de kórházat említett, tehát túl jól nem lehet, gondolom nem bírja a fia hülyeségeit ő sem.
2023. okt. 27. 14:00
 945/2044 Grizesteszta ***** válasza:
98%

#941: Klassz, 'bármikor le tudok állni'- akkor most van itt az ideje, hogy leállj és a pénzből albérletet vegyél ki! Azt a pimaszságot meg nem is minősítem, hogy a feleséged által megkeresett pénznek Te tudtál volna jobb helyet is, mint a feleséged! Ja, és még nekünk se írtál korábban arról, hogy az anyád 'megengedte' hogy hozzá költözz a lánnyal együtt, hiszen eleinte nem is tudott a lányról. Neked engedte meg egyedül( akkor még nem is tudott a nőről) és az tök más dolog, hogy haza költözik a fiam addig, amíg- reményeim szerint- rendezi a házasságát és az, hogy haza költözik az új nővel együtt... Szóval megint itt van az alternatív valóság, mint ami más sokszor a történet során...De ezért látszik, hogy tanulsz és új dolgokat fedezel fel:'Nem hittem, hogy így alakul, hogy aztán majd ugyanúgy az utcán kell kóborolni, mint azelőtt, csak még mellé anyám is hallgatom.'

Ahogy egyre többet tudunk meg a nejedről, én kezdek megtérni és hinni Istenben meg a szentekben. Mert a nejed tuti, hogy szent, másként nem élhettetek együtt.:(

2023. okt. 27. 15:23
 946/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Igen szerencsejáték, de nem szeretek róla beszélni, mert egyesek szerint függő vagyok, pedig nem, bármikor le tudok állni. Tudja a barátnőm is, ahogy amúgy a feleségem is, de a barátnőm nem emel szót ellene."

Sokat hallottam már ezt a szöveget alkoholistáktól meg drogosoktól is. Aztán valahogy sosem akaródzott nekik leállni. 🤷‍♀️

A kispitsa meg még nem emel szót, majd akkor ha rájön, hogy kevés lesz az állandó pados randi meg a hambi.

Azt az ostobaságot meg, hogy anyád lakására alapoztál kizárólag, inkább nem is kommentálom. De az biztos, hogy teljes mértékben megmutatja a szellemi szintedet és a benned lévő felelőtlenség mértékét.

2023. okt. 28. 04:45
 947/2044 anonim ***** válasza:
97%

A kérdező neje nem szent, inkább naiv. De én ismerek ilyen embereket és nem lesz így mindig. Ezek az emberek tűrnek, elviselnek mindent, sokáig. De közben a felszín alatt lassan forrnak és amikor úgy alakul, majd kitörnek, mint egy vulkán és akkor fog sírni a kérdező. Még mindig nem értékeli, hogy ilyen kedves vele a neje, természetesnek veszi, de lesz majd itt sírás.

Az, hogy se B se C terve nincs, érthető. Kanos volt, már nagyon akart szexelni és gondolta anyu lakása pont jó lesz. Hát éppen nem jó. Át kellett volna gondolni, hogy mi van, ha oda nem mehetsz vagy a lány nem mehet. Ja, a gondolkodás nem megy. Hát nem baj. Mindenki megkapja, ami jár neki.

2023. okt. 28. 05:17
 948/2044 anonim ***** válasza:
86%

Valaki itt megkérdőjelezte, hogy egyből szerencsejátékra tippeltem.Tessék, a kérdező bevallotta. Kicsit gondolkodik valaki, hogy mire költi el a nyamvadt fizetését rendszeresen, miközben máson élősködik, bizony ez is egyből eszébe jut.

A feleségét meg csak ostobának tartom, hogy elnézte ennyi időn át, hogy ez a farok kihasználja. Most az ostobaságának a levét issza. De neki még lehetne nyugodtabb jövője, csak éppen továbbra is tűri ennek az önző baromnak a szarságait. Tehát, tényleg ostoba. De az emberek nagyon nagy részét nem lehet megmenteni a saját hülyeségeiktől. A kérdezőt sem, a feleségét sem. És a bemutatott szellemiek alapján nem tartom őket fejlődőképesnek sem. Hosszú huzavona lesz ez a semmire.

2023. okt. 28. 07:41
 949/2044 anonim ***** válasza:
96%

Szerencsejáték...

Hát... Érzekmi szinten a felesége pont ugyanezt éli át. Rengeteget beletett ebbe a kapcsolatba, de fél kiszállni, mert azzal beismeri, hogy ezt a befektetést elbukta, és nem fog megtérülni. Ugyanazt éli át, ami a szerencsejátékos, aki utolsó ezresét teszi fel, mert azt hiszi, hogy azzal visszanyeri a család elkártyázott kajapénzét.

A kiscsaj persze, hogy nem szól ellene. Neki ugyanis nincsenek közös tervei a jövőre a kérdezővel. Csak élvezi a pillanatnyi jót, megkapja, ami neki kell, de ennyi. Ha egy kicsit később benő a feje lágya, és esetleg családalapítás, vagy pusztán az együttélés vágya felmerül benne, egyből rohadtul érdekelni fogja a kérdező anyagi helyzete. Főleg az anyagi hozzáállása. A gyerekeire nem tud fizetni, a pénzét eljátssza, és tele van adósággal.

Amúgy ez pont egy olyan életszakasz, amikor kompletten az egészet új alapokra kellett volna helyezni, hogy talpon tudjon maradni. De nem sikerült leállni a játékkal. Ez a függés maga, ami a kérdezőt még betonkeményen földre fogja tenni, ha van csaj, ha nincs. Ha van, akkor előbb, mert rá is megy el a pénz.

Innentől viszont nem kell azon filózni, hogy HA a csaj kapNA egy lakást... A szüleit semmilyen érzelem nem vakítja el a kérdezővel kapcsolatban. Egy szerencsejátékfüggőt nem fognak beköltöztetni abba az ingatlanba, amiben nekik egy élet munkája van. Ha még nem tudják, akkor is csak idő kérdése. A gyakorin is gyorsan rájöttek többen is, hogy mi a csóróság gyökere, pedig a kérdező nagyon ügyesen kerülte a témát.

2023. okt. 28. 07:47
 950/2044 anonim ***** válasza:
97%
Valószínű, hogy amíg titkolja ezt a függőséget. Mármint a lány már tud róla, de lehet csak azért, mert véletlen kiderült, nem tudjuk. Vagy mert együtt voltak akkor, amikor éppen az eredményeket leste. A kérdező alternatív világában minden szép és jó lesz, többször írta, hogy hamarosan kevesebb hitele lesz. Akkor majd lehet új hitelt felvenni vagy több pénzt eljátszani. Na ezért nincs albérletre pénze, ezért sanyargatja az idős és beteg édesanyját. Akit szintén kihasznál.
2023. okt. 28. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!