Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
 901/2044 anonim ***** válasza:
98%
Hát apukám megértem már lassan 49 évet, de én még ennyire hülye pasassal nem találkoztam, mint te, pedig volt 1-2-höz "szerencsém". Nem tudom, hogy szánjalak, megvesselek, vagy mit gondoljak rólad? Elképesztő ez a naivitás párosítva a jellemtelen önző személyiséggel. Komolyan nem értem, hogy a feleséged mit látott benned, amiért bevállalta veled a házasságot, gyerekeket. A személyiséged nem az elmúlt években vált ilyenné. Mindig ilyen volt, csak ő nem látta, vagy jóleszezígyis alapon ment bele veled a közös életbe. Mindenesetre nem volt túl igényes, hiszen semmi sincsen benned, ami elfogadható lehetne egy valóban igényes és okos nőnek. Egy igazi genetikai selejt vagy minden téren. Anyád vajon szembenézett már azzal, hogy milyen fia van?
2023. okt. 24. 14:11
 902/2044 anonim ***** válasza:
98%
Viszont ha a lány megunja ezt az általan állapotot, lehet mégis dobbant. Mert valószínű a kis buta fejével elhitte, hogy majd anyós - pajtihoz fognak feljárni. A kérdező írta is, hogy a lány otthonosan berendezkedett az anyjánál, amitől anyu kissé kiakadt, teszem hozzá jogosan. De akik nem olvasták vissza vagy nem követték, nem tudják, hogy úgy kezdődött, hogy a kérdező egyszer csak lelépett otthonról se szó se beszéd és a kislány kB 2 nap múlva már a barátnőivel nyaralt, pedig üres volt a lakás akkor még és nem foglalt szállás volt, hanem a barátnő háza /nyaralója, tehát nem vesztett volna pénzt sem, ha nem megy el. Neki akkor a barátnő fontosabb volt, amikor az állítólagos élete szerelme épp miatta elhagyta a családját. Érdekes nagyon.
2023. okt. 24. 14:12
 903/2044 anonim ***** válasza:
97%

Akkor is írtam, hogy nem barátnő lesz az, akivel nyaralgat ...

Kérdező, ha ezt nem lehet megkérdezni, hogy ki ez a Béla tiktokon meg mifaxt kell egymásnak szívecskézni, MIKÖZBEN letagadja, hogy együtt vagytok, akkor ez a kapcsolat igencsak gyenge lábakon áll. Pedig egy éve hülyítitek egymást. Teljesen bele fogsz ebbe nyomorodni, hogy meg se mersz moccanni, nehogy a királylánynak ne tessék és kidobjon. Fel se merül benned, hogy ha szeret, akkor ő is félne téged elveszteni. Tudod te is, hogy miért kell magad ennyire meghúzni, ugye?

2023. okt. 24. 20:37
 904/2044 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, ezt akarta, hogy papucsot csináljon belőle egy kis pina, mert a szottyadó farka csak erre áll már fel. Megkapta. 1 percig sem sajnálom miatta.
2023. okt. 24. 20:43
 905/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ez az ember egyetlen lapra tett fel mindent. Most aztán nem adhatja fel, így is lúzernak tartja mindenki. Ő azt mondta, be fogja bizonyítani a világnak, hogy ez a szép sportoló tiktok királynő, aki 20 évvel fiatalabb nála, ez lesz élete új társa. Ez egy vicc, de szerinte ez így lesz és mindenki néz majd. Harcolni fog, az utolsó csepp erejéig, hogy el ne hagyja a szép lány. Nem engedheti meg magának a vereséget. Azt mondta, ő nem fogja soha kidobni a lányt. Így csak a lány tudja. Mivel a lány nyilván tisztában van ezzel, úgy csicskáztatja, ahogy tudja. Bármit megtehet, előnyben van. Legyőzött egy felnőtt nőt, egy édesanyát és két gyereket. Azért 20 évesen ez neki biztos növeli az egóját.
2023. okt. 24. 21:38
 906/2044 anonim ***** válasza:
98%
Kimondom a kellemetlen igazságot: szerintem a kérdező arra számít (talán vár is), hogy az édesanyja patkoljon már el végre, és akkor örökli a lakást. Érezni nem érez iránta semmit, és úgy gondolja ez is "jár" neki, csakúgy mint a többi dolog, amit eddig mások alátoltak. Szívesen!
2023. okt. 25. 11:00
 907/2044 anonim ***** válasza:
98%

Nagyjából ezt le is írta, hogy a lakásra pályázik, de a lakás felesbe lesz a testvérével és reméljük a testvére kéri majd, hogy adják el, ez esetben a fele pénzzel majd kezdenek valamit a királylánnyal, ami valószínű egész lakásra nem elég, de albérletre és tippmixre, ahogy itt írta valaki, arra elég lesz. Vagy fizet a tesójának albérleti díjat. Azt írta a testvérének is van családja, tehát kelleni fog neki vagy a pénz vagy a lakás eladása. Az anyukája nem tudjuk hány éves és milyen állapotban van, bár ha így idegeli, szegény ki tudja meddig húzza.

Amúgy hol van a kérdezőnk, el van nagyon tűnve 🤔

2023. okt. 25. 11:25
 908/2044 anonim ***** válasza:
97%
Biztosan ül a padon a lánykával hamburgert zabàlva. Jó idő van rájuk. 🤭
2023. okt. 25. 11:28
 909/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk elég rossz idő van, egész éjjel esett, minden vizes, reggel is csepegett még és elég hűvös is van. Nem kedvez ez a padon ülőknek, de mivel gyerektartást nem fizet, talán be tudtak ülni a mekibe, akár kétszer is 😂 sok hamburgert tudnak venni azért egy fizetésből, még ha valamire el is megy a pénz, amiről nem tudjuk mi, de azt mondta nem drog és alkohol, talán tényleg a tippmix, az is elég baj. Szerencsejáték, az egy nagyon csúnya dolog tud lenni.
2023. okt. 25. 11:41
 910/2044 anonim ***** válasza:
82%

Hitele is van.

Csúnya az lesz, ha le kell ülnie a gyerektartást.

2023. okt. 25. 12:48
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!