Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
 871/2044 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, a tornász lányok olyan szépek a tévében, kecsesek, ugyanakkor fegyelmezettek, kifinomultak. Nehéz elhinni, ha most magam elé képzelek egy tornász lányt, hogy ő téged akarna, hiszen megkaphatna bárkit. Vagy bűn ronda mégis, vagy nagyon nem látod, hogy hülyére vagy véve. Ez esetben meg is érdemled.

Amúgy meg csatlakozom az előttem szólóhoz. Jó szívű, aki nem szakít szak, akiről tudja, hogy házas és gyerekei vannak? Aki követeli a szakítást? És mire fel? Mit tud neked adni? A testén kívül, amit most is elég rossz körülmények közt, kevés alkalommal kapsz meg? Semmit. Semmit se adott fel érted, még fel se vállal. Hányok az ilyen emberektől, legyen az akár férfi, akár nő.

2023. okt. 22. 18:13
 872/2044 anonim ***** válasza:
43%

Sajnos elvesztek a jegyzeteim, amiket az előbb akartam elküldeni segítő szervezetekkel és mindenféle ötletekkel kapcsolatban.

Később még visszajövök ide, csak kihűl a takarításhoz előkészített melegvizem másodszor is.

Addig hátha megkönyorul valaki rajtad, mert nagyon sok korodbeli férfi lehet egy kicsit is hasonló helyzetben. Bizzal!

2023. okt. 22. 18:37
 873/2044 anonim ***** válasza:
97%
Tornászlány, versenyző, de mekis kaját zabál. Mellette lusta, folyton pihen. Hmm...
2023. okt. 22. 18:53
 874/2044 A kérdező kommentje:
Már öreg ehhez a sporthoz, így már nem olyan aktívan edz, de majd edző szeretne lenni. Van még egy verseny, amin részt szeretne venni, ezért nem hagyta még abba. Több barátnője már abbahagyta, pont azért, mert idősek hozzá. És nem minden nap eszik mekis kaját.
2023. okt. 22. 19:04
 875/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon joszivu lehet, ha hazas faszira megy... 😂😂😂 Sot konyorog, hogy hagyd el a csaladod. De persze az utolso kenyeret odaadna.💩💩 Ketszinu ribizli
2023. okt. 22. 23:04
 876/2044 anonim ***** válasza:
95%
Ennek a sok sületlenségnek a felét
2023. okt. 22. 23:22
 877/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ennek a sok sületlenségnek a felét, ha elmondtad a nejednek, egyrészt nyilván nagyon megbántottad, mintha ő értéktelen és haszontalan lenne, másrészt tuti, hogy rájött, milyen ember vagy. Az ember lehet szerelmes és ha van egy, két gyerek képes másképp látni az embert vagy remélni, hogy jobb ember lesz. A feleséged elmúlt éveit a gyász töltötte ki, nem is igazán látott tisztán, míg te már máshol kufircoltál, ő szokás szerint mindenhol tartotta a frontot. De most látja, hogy nélküled is változatlan az élete, nem tettél hozzá semmit. Számodra annyival rosszabb, hogy a gyerekeid utálnak és ez nem biztos, hogy változni fog. Ismerek felnőtteket, akiknek az apja más nő miatt lelépett és aztán a gyerek felnőtt korában az apja felé néz, megveti. Mert a gyerek is azt érzi, amit az elhagyott fél, de talán még nehezebben dolgozza fel. Magányt, elhagyottságot, azt hogy esetleg ő nem volt valamiben jó vagy ő viselkedett rosszul stb. Nagyon sok pszichológiai problémát tud okozni az a fajta hozzáállás, amit te művelsz. Nyilván azt hitted, hogy majd anyuka kanapéján fogtok pihizni, néha kimentek a parkba, a gyerekek keblükre ölelik a barátnőd és ti lesztek az új Modern család. De még magad sem tudtad, amikor a kérdést írtad, hogy mit akarsz, ez nem komoly kapcsolat, igazából akármennyi ideje ismered is, nektek most kezdődött a valódi kapcsolat, amikor elköltöztél. Inkább meg kellett volna becsülni, amid van.
2023. okt. 22. 23:29
 878/2044 anonim ***** válasza:
89%
Ne feledjük el, a kérdező is azt mondja, hogy sose gondolta, hogy ilyen jó nője lesz. Ez jelentheti, hogy csak hozzá képest jó, de lehet, hogy tényleg egészen jó, ez esetben viszont csak a vak nem veszi észre, hogy hülyére van véve. Viszont jelenleg ez talán nem zavarja a kérdezőt, hiszen villoghat, hogy lám lám, itt van velem a fiatal lány, ez az enyém. Néha meg is dughatja, most hiába az csak heti egy mondjuk és pár oral az autóban, de akkor is megkapja.
2023. okt. 22. 23:43
 879/2044 anonim ***** válasza:
97%
A kérdezőt egyáltalán nem zavarja, hogy hülyére van véve. A lényeg, hogy a sorba beférjen az ő farka is a kis luvnyánál havi 1-2x.Engem az érdekelne, hogy mi lesz akkor ha ez a "rózsabimbó" is elkezdi elveszíteni a mostani formáját, ha netán kitart addig ez a nagy szerelem? Könnyen előfordulhat, pláne ha majd abbahagyja az edzést, a mekis kaja meg ugye nem igazán alakbarát. Vajon akkor is ennyire vonzza majd a kérdezőnket? Vagy rá is ugyanazt fogja mondani mint most a feleségére, hogy már másabb lett? Úgy értékeli majd, hogy így is megérte az egész procedúrát? Hiszen ugyanott fog tartani vele, mint ahová a feleséggel is eljutott. Az amortizáció nem kímél senkit sem. Az öregedés folyamata nem állítható meg senkinél sem. Lassítható maximum. És azt nem tudjuk előre, hogy ez a nőstény mennyire marad igényes a külsejére az idő múltával. És mit tesz akkor, ha rájön erre a most még gyerek agyúra, hogy kell neki is gyerek. Most hagyjuk, hogy mire és hová. De vajon gondolt-e erre a nagyon ókos kandúr, vagy tényleg ennyire csak a jelenre fókuszált? A luvnya külsejére. Szeretni fogja-e akkor is, ha majd 20 kiló plusz lesz rajta, megereszkedik a bőre és ugyanolyan hajszolt lesz a gyerekük miatt, mint a feleség, aki ugye egyedül csinálta mindig is a gyerek nevelést a kérdező hathatós segítségét nélkülözve. Mert az egyértelmű itt mindenki számára, hogy ebben sem igazán vette ki a részét otthon. Csak megcsinálta őket, a többit meg ráhagyta a feleségre. Sok kérdés, vajon lesz-e rá válasz?
2023. okt. 23. 04:13
 880/2044 anonim ***** válasza:
87%

Pont most olvastam egy cikket, hogy a Z-generáció már nem vágyik gyerekre. Azt nem tudjuk, hogy a lány hogy van vele, de a kérdező? Azért akinek van két kamasz gyereke, az tudja, hogy ez milyen, hogy milyen volt a kisbaba, mennyi munka, áldozat stb. Nem tudjuk, hogy a kérdező mindig ilyen volt - e, voltak - e jobb pillanatai.

A lány valóban nem lehet már fiatal a torna sporthoz, valószínű szépen majd jönnek fel a kilók. Az, hogy szép - e a jó testén kívül, még mindig vita tárgya. Kár, hogy nem tudjuk megkérdezni, neki mi a terve.

2023. okt. 23. 08:07
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!