Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Nem tudom, a tornász lányok olyan szépek a tévében, kecsesek, ugyanakkor fegyelmezettek, kifinomultak. Nehéz elhinni, ha most magam elé képzelek egy tornász lányt, hogy ő téged akarna, hiszen megkaphatna bárkit. Vagy bűn ronda mégis, vagy nagyon nem látod, hogy hülyére vagy véve. Ez esetben meg is érdemled.
Amúgy meg csatlakozom az előttem szólóhoz. Jó szívű, aki nem szakít szak, akiről tudja, hogy házas és gyerekei vannak? Aki követeli a szakítást? És mire fel? Mit tud neked adni? A testén kívül, amit most is elég rossz körülmények közt, kevés alkalommal kapsz meg? Semmit. Semmit se adott fel érted, még fel se vállal. Hányok az ilyen emberektől, legyen az akár férfi, akár nő.
Sajnos elvesztek a jegyzeteim, amiket az előbb akartam elküldeni segítő szervezetekkel és mindenféle ötletekkel kapcsolatban.
Később még visszajövök ide, csak kihűl a takarításhoz előkészített melegvizem másodszor is.
Addig hátha megkönyorul valaki rajtad, mert nagyon sok korodbeli férfi lehet egy kicsit is hasonló helyzetben. Bizzal!
Pont most olvastam egy cikket, hogy a Z-generáció már nem vágyik gyerekre. Azt nem tudjuk, hogy a lány hogy van vele, de a kérdező? Azért akinek van két kamasz gyereke, az tudja, hogy ez milyen, hogy milyen volt a kisbaba, mennyi munka, áldozat stb. Nem tudjuk, hogy a kérdező mindig ilyen volt - e, voltak - e jobb pillanatai.
A lány valóban nem lehet már fiatal a torna sporthoz, valószínű szépen majd jönnek fel a kilók. Az, hogy szép - e a jó testén kívül, még mindig vita tárgya. Kár, hogy nem tudjuk megkérdezni, neki mi a terve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!