Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
 891/2044 A kérdező kommentje:

Jó sok válasz érkezett és én nem voltam itt. Tegnap a gyerekeknél voltam megint, van egy régi szokásunk, vagy volt, ki tudja, hogy megnézünk együtt egy filmet és közben beszélgetünk, és tegnap miután találkoztam a barátnőmmel, este felmentem megnézni.

Már nem nézem tiktokon őt, de néha nem bírom megállni, ma is feltett egy videót. Érdekes dolog van, volt egy kedves ismerőse, akit ti meleg havernak nevezetek, legyen Béla. Béla írt neki szívem meg szeretlek üzeneteket és pár napja Béla új tiktok profilt csinált, ahol csak ő és a barátnőm ismerősök. És ma reggel tett fel egy tornász videót a barátnőm. Nagyon szeret a szabadban tornázni és ezt teszi fel, a feleségem szerint ez nem egészen normális, hogy az utcán szaltózik, de szerintem csak féltékeny. Szóval Béla máris írt neki, az új profillal :szív - reménykedő emoji - szív. Sajnos valóban buta vagyok, fogalmam sincs mit jelent ez.

2023. okt. 24. 09:39
 892/2044 Grizesteszta ***** válasza:
94%

891:Hát, nekem sincs. De miért nem kérdezed meg a barátnődtől? Nekem sincs lövésem sem a műszaki dolgokról, ezeket mindig a barátomtól kérdezem. :)

( Jó, csak zrikállak, de erről a tik-tokos gondodról tényleg beszélgetni kellene vele- nem számon kérően csak informálódva. Lehet, hogy segítene neked tisztábban látni.)

2023. okt. 24. 10:27
 893/2044 anonim ***** válasza:
97%
Azt jelenti, hogy Béla az egyik, akit hülyít még a barátnőd melletted. A többi is kiderül idővel. Aztán melyikőtök lesz a tuti befutó, azt nem lehet megjósolni 100%-ra.Viszont Béla lehet előnyben van veled szemben, mivel valószínűleg nincs utánfutója, ex neje, meg olyan anyja, aki nem engedi fel a lakásába kufircolni, ill. korban is közelebb állhat a csajodhoz. Lehet a külseje is sokkal vonzóbb. És vele a szex sem korlátozódik ennyire ritka alkalmakra megfelelő körülmények híján. Mert hiába léptél le otthonról, ez a rész sem biztosított továbbra sem normálisan. Amúgy az is eszembe jutott, hogy csajszika titokban még lehet örül is, hogy nem kell annyit neked szétraknia. Csak az az élvezet marad neki, hogy legyőzte a nejed meg a gyerekeid. 🤷‍♀️Ha így van, akkor tényleg megérte, valóban...... De megérdemled, és minden mást is amit idővel kapni fogsz a gerinctelen viselkedésedért, meg az önzőségedért.
2023. okt. 24. 10:32
 894/2044 A kérdező kommentje:
Béla fiatalabb nálam, ezt tudom, 23 éves. Már körülbelül február óta rendszeresen, minden videó mellé írt valamit, vagy csak ilyen szíves szemes emojit vagy szöveget is, és a barátnőm is ugyanilyen szíves szemes emojival válaszolt.
2023. okt. 24. 10:38
 895/2044 anonim ***** válasza:
96%

Ó, szóval Béla 23 éves és szíveket küld? Ez egyre jobb kezd lenni.

Én is azon gondolkodom, hogy lehet ez kényelmes a lánynak, hogy így nagyon kevés alkalommal kell szexelnie, mondani persze nem kerül semmibe, hogy ez nagyon rossz neki, de valójában ezek szerint mégsem annyira rossz neki. Lehet Bélával jobb a szex, nem tudjuk 🤔 de ha Béla ennyire igyekszik, még lehet esélye, csak hát azért a kérdezőt a családjától kellett elszakítani, ez nagy győzelem, ezt még kiélvezi.

2023. okt. 24. 10:46
 896/2044 A kérdező kommentje:

Nem tudom a barátnőm megkérdezni, akkor azt hiszi nyomozok utána és nem bízom benne. A saját gyerekeimet se tudom, mert ők meg kinevetnek kárörvendően.

Egyszer már megkérdeztem, hogy tényleg szeret - e és azt mondta, hogy buta a kérdés, persze, hogy szerez, ne kételkedjek.

2023. okt. 24. 10:47
 897/2044 anonim ***** válasza:
96%
A kiscsaj tudja hogy még nincs beadva a válás?
2023. okt. 24. 11:15
 898/2044 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk erről, tehát végülis valószínű tudja, hogy nincs beadva.
2023. okt. 24. 11:40
 899/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azért elég szomorú látni, hogy fiatal csitrik hogyan is hülyítik meg az elvileg érett, felnőtt embereket. A gyerekeket nagyon sajnálom, minden esetben, mert gondoljunk bele : a gyerek úgy él, hogy van anyu és apu és mindkét szülő az élete szerves része. Az én apukám is sokszor késő estig dolgozott és már aludnunk kellett, le is feküdtem, de nem aludtam el, míg haza nem ért. Mert akkor voltam nyugodt, ha ő otthon volt. Egy gyerek megszokja, hogy minden nap látja az apját, majd apa egy nap eltűnik és két hetente egy napra tér vissza. Ez mindenkinek nagyon nehéz érzés. Ha jó a szülők közt a viszony, lehet hétköznap is tudnak találkozni, de ez akkor sem ugyanaz. Mert a gyerek mondjuk hazaért a suliból, ott volt az apja, vagy elment otthonról, de ott volt az apja, most meg nincs. És attól függően hány éves, azzal szembesül, hogy apa, aki neki eddig fontos volt, apa lelépett. Jelen esetben ráadásul egy tinihez, aki dróton rángatja aput. Apu persze hogy élvezi, melyik férfi ne akarna egy hajlékony, csinos tornász lánykát a két gyerekes anyu helyett? Az már a kérdezőnek is gyanús, hogy ez a lány vele van, de nem éri meg neki kockáztatni, hogy miss királylány megsértődjön aztán a végén két hétig nem is találkozik vele.
2023. okt. 24. 13:52
 900/2044 anonim ***** válasza:
88%
Amíg a kérdező nem vált el a lány nem fogja kirakni, hiszen ez csak fél győzelem. Ha visszamegy a feleségéhez (sajnos nagy az esély hogy a gyerekek kedvéért visszaengedi) úgy nézhet ki, hogy a kérdező mégis a feleségét választotta, ezt pedig a lány nem engedheti meg magának.
2023. okt. 24. 14:02
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!