Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Imádom a kérdező stílusát, világlátását! Pont olyan, ahogyan egy kamasz fiú képzeli el az életet- de ezt mindet leírtátok már előttem... Ma de. főztem- sokat, sokfélét, mert sokan vagyunk és holnap-holnapután nem akarok/nem érek rá, szóval ma min. 3 napra. És most vigyorogtam, hiszen a kérdező ezzel se értene egyet, kiindulva abból, ahogyan a feleség szombati főzéséről beszélt. Pedig a nőnek egyszerűen megvan a józan esze, célszerűen osztja be a dolgokat, gyakorlott háziasszony módjára. Mert feltételezem, hogy a húsleves, két főétel, süti: szombaton főzte a 3 napos hétvégére, hogy vas-hétfőn a gyerekekkel is tudjon foglalkozni.Szóval a feleség felnőtt, a kérdező meg kamasz. Kíváncsi lennék, van-e/lesz-e olyan impulzus, amitől felnő végre vagy így, ezzel a mentalitással fog meghalni majd 40 év műlva. Hiszen vannak örök kamaszok...
2023. okt. 22. 13:30
862/2044 anonim válasza:
Majd most érik impulzusok, hisz épp tátott szájjal rohan a fasszzerdőbe.
Majd amikor szembesül azzal, hogy nincs olyan, hogy új életet kezd. Csak másképp folytatja a régit. De a házassága nem tűnt el a múltból, a gyerekei végképp és a jövője részei lesznek. Ha gyűlölik, akkor is. Majd amikor a nagy szerelem véget ér, felégette maga mögött a családi hátteret, és nem tudja önerőből a létfenntartását megoldani, de már nem segít senki... Így lesz válàs után egyesekből hajléktalan. Ennyire képesek önerőből.
2023. okt. 22. 13:37
863/2044 anonim válasza:
Én emlékszem, hogy egyszer azt írta a kérdező, hogy az anyukája többet közt azt mondta, hogy mivel ő és a lány nem takarítanak, ezért nem mehetnek oda és akkor írta, hogy a lány szokott takarítani. Na most akkor sem azt mondta, hogy jó ő megcsinálja, hanem az amúgy idegen lány takarítson az ő és anyja lakásában. Vicces.
2023. okt. 22. 13:48
864/2044 anonim válasza:
Szerintem nem fog változni,talán annyiból, hogy nem biztos lesz ismét fiatal punika az életében, akivel járhat a mekibe, meg padon ücsörögni télen-nyáron. Így majd be kell érnie egy korabeli vénasszonnyal, aki istápolgatja az életképtelenségét. Az ő önállósága kimerül annyiban, hogy fiatal pinát kell bsznia mindenáron. Ez a max. amiben tud döntést hozni némi hiszti hatására. Na de nem biztos, hogy ez a lehetőség adott lesz még egyszer az életben. És ekkor lesz kénytelen keresni egy vén nőt, aki majd hajlandó lesz eltartani meg tolerálni az idióta kamasz viselkedését. Ez is kérdés, hogy ilyet is talál-e? Mert erre sincsen garancia.
2023. okt. 22. 13:49
865/2044 anonim válasza:
Ha elég öreg és kétségbeesett a nő, meg hozzá képest főnyeremény a kérdező külsőre, akkor lehet, hogy lesz aki eltartja.
Viszont a kérdező pont ebbe szeretett bele, hogy neki sose volt minőségi, szép fiatal nője, és most lett. Nem fogja ennyivel lejjebb adni.
Fejlődni 40 felett nem fog, egyértelmű. Így nem sok lehetősége lesz újra ismerkedni.
2023. okt. 22. 14:36
866/2044 anonim válasza:
Majd a felesége visszafogadja. Végtére is vele élt 15 évet, pedig sosem volt egy főnyeremény. Mégis hozzáment, eltartotta, nevelte a gyerekeket és vitte a háztartást.
2023. okt. 22. 16:36
867/2044 anonim válasza:
Rólunk is mindenki ezt hitte. Az exem is ezt hitte. Azt gondolta, hogy nem kockáztat sokat, kicsit kalandozik, és ha nem jön össze az újjal, én úgyis visszafogadom. Hatalmasat tévedett.
Ebből következik, hogy szerintem nem fogja a kérdezőt se visszafogadni az exe. Ráadásul még tetézte is az odaszólásokkal meg a nemfizetéssel. Valószínűleg már végképp kiábrándult, és rájött, hogy sokat nem vesztett, egyedül is majdnem ugyanolyan.
2023. okt. 22. 16:53
868/2044 A kérdező kommentje:
Amikor a kérdést írtam pár hónapja, az arról szólt, hogy vajon a nejem visszafogad - e. Akkor úgy gondoltam, hogy ha a lánnyal nem jön mégsem össze, akkor szeretnék a nejemhez visszamenni, de ha vele se jön vissza, akkor maradok egyedül. Ezzel bántottam meg igazán a nejem, neki is elmondtam ezt és úgy érzete, hogy én kicseréltem őt a 20 éves kislányra. Én valóban úgy gondoltam, gondolom, hogy igenis lehet ez jó kapcsolat. Vannak nehézségek, mint minden kapcsolat elején, de hol nincsenek? Amúgy egy nagyon jószívű lány, ezt is mondtam a nejemenek, hogy az utolsó falat kenyerét is odaadná annak, aki rászorul. Erre mondta a nejem, hogy miért, ő nem adta oda mindenét? De igen, de akkor sem lehet a kettőt összehasonlítani. A nejem is szép volt 20 évesen, most sem csúnya, de más. A barátnőm mégis tornász, hol lenne nekem bármikor egy fiatal, tornász barátnőm? Soha. És mégis.
2023. okt. 22. 17:20
869/2044 anonim válasza:
Ki tudja, hogy meddig.
A feleséged már elbuktad.
2023. okt. 22. 17:35
870/2044 anonim válasza:
Valóban jószívű, ezt látjuk itt is. Szépen rávetette magát egy nős fazonra. Aztán ki is hisztizte, hogy lelépj a gyerekeid mellől. Egyformán aljadékok vagytok mindketten. És végtelenül önzők. Ilyen téren összeilletek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!