Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Megnyilatkoznal tisztelt kérdező(kérdőjel)
Óriási tömeg létszámmal várjuk a beszámolót a fejleményekről!
Köszönöm a nagyfokú érdeklődést, sok okos gondolat is volt itt.
Először kezdjük azzal, hogy én nem kérdeztem rá a videókra. Azt eddig is tudtam, hogy tesz fel képeket néha instára, az nem is zavart, a többit én nem láttam vagy hallottam. A személyes tapasztalatom más. Még együtt vagyunk, a mai napot is együtt töltöttük. A gyerekkel pénteken találkoztam, főleg a kisebbik sorolta végig változatos módszereit, hogyan kínozná meg a barátnőm, a nagy meg asszisztált hozzá, így az egész idő ezzel ment. Aztán körülbelül 2 óra után a kicsi megunta a találkozást és haza akart menni, így haza vittem őket. Nagyon zaklatott állapotban voltak a találkozó után, a kicsi még mindig reméli, hogy visszatérek hozzájuk, de dühös, és azt mondta, nem tud megbocsátani. Ekcémás a keze, a feleségem szerint ez is miattam van, vagyis a stressz miatt.
A lakás : nem tervezem már évek óta, nem is tudtam, mikor, hogyan indulok el. Nem akartam, hogy anyám lakása csak úgy üres legyen, ha anyám nem lesz és igen, reméltem, hogy ha éppen benne élek, akkor a testvérem nem rak ki. A nejem szerint, de ki fog, vagy bérleti díjat fog szedni tőlem vagy eladatja a lakást, és a fele összegből én nem tudok semmit venni.
Egyelőre anyám továbbra se engedi fel a lányt, így igen, nyilvános helyeken találkozunk. A pénzzel sajnos sosem bántam jól, van egy bizonyos dolog, amire sok pénzt költök ( nem a lány és nem drog vagy alkohol), ezt a nejem sosem szerette, hogy nem mondom meg mennyi pénzt kapok. De én nem szerettem sosem beszámolni róla, hogy mire költök pontosan. Ő is sokat költ, bár ő beszámol róla, hogy mire költi, ő főleg élelmiszerre és ruhára költi, nemcsak a gyerekeknek, magának is. Sok mindenből vesz drágábbat, mint az szerintem indokolt lenne.
Ruhára és ételre költ? Ráadásul nem csak a két gyereked tartja el egyedül, de merészel ô is enni? Ráadásul nem tescos párizsit? Az utolso cemende, hogy merészeli!
Tudod, pont az ilyen kinyilazkoztatások után szokta mindenki irni, hogy kamu a sztori, mert ekkora hülye a világon nincs mégegy.
A fentiek ismeretében: ku.rvára mindegy, hogy eddig mire költöttél sokat, most ideje megfogni a pénzt. A jó világ végetért, amikor nem kellett beleadni a közösbe. Ha anyádnak plusz anyagi terhet jelentesz, esélyes, hogy kirak. A gyerektartást utólsg, 6 hónapra visszamenôleg rendezned kell majd. Nem 40, sokkal inkább 80 ezer lesz az. Minimum! 480 ezer forintot fél évre. Ha nem fizeted ki, akkor semmi perc alatt börtönben találod magad. Nem vicc!
Ráadásul teljesen jogos, hogy a testvéred nem ajándékozza neked a lakás felét. Mindenkinek kell a pénz. Valószinüleg kényszerértékesités lesz a vége. Amibôl ki kell fizetni a birósági hercehurcát is. Vagy önként és dalolva belemész, hogy eladjátok. Aztán az új életed kezdheted a nulláról. Az utcán, ha a kiscsaj addig nem kap lakást.
Azzal saját magadnak hazudsz, hogy a nem tudsz a videókról. De, tudsz, csak nem merkst szembenézni az igazsággal.
Azon is gondolkodj, hogy mennyire lesz jó hosszú távon, ha a gyerekeid gyûlölik a csajod. Mondjuk minden okuk megvan rá. De mondjuk a fiad ballagását hogy oldod meg? A kiscsaj tombolni fog, ha egyedül elmész, ha ô ottlesz, akkor botrányba fullad, ha nem mész, sose áll veled szóba a gyerek. A ballagás tetszôlegesen behelyettesithetô bármivel.
Most is a csajod választod, inkább hazaviszed a gyereket egy óra után. Ettõl biztosan jobban fogja szeretni, meg téged is. Ja, nem. Viszont ha a csajod lelép, márpedig lefog, tényleg senkid és semmid nem marad.
A kiscsaj még erôsen szülôi felügyelet alatt áll. Lehet, hogy ô is a puncival gondolkodik, de majd anyu és apu az asztalra fog csapni. Teszem azt, egyszerûen közlik a kisasszonnyal, hogy oda többet nem viheti. Vagy döntsön, hogy kidobja a pasit, vagy mehet hozzá lakni és tartsa el ô. De az is lehet, hogy egy egyszerû zsebpénzmegvonás ráébreszti, hogy ettôl a pasitól semmire se számithat.
De az is lehet, hogy anyuka feltesz egy pár egyszerû keresztkérdést, amivel rávilágit az egyértelmû tényekre.
Mit kaptál karácsonyra? Ti is mentek a Zsuzsiékkal sielni? Hol szilvesztereztek?
Olyat meg se kell kérdeznie, hogy mik a terveik hosszú távon, hol fognak lakni, lesz-e unoka, milyen a pasi anyagi helyzete, kimondták-e a válást. Pedig a csaj szüleiben is gyorsan megfogalmazódnak ezek.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb. A kiscsaj meg tipikus elkényeztetett hisztérika. Csak azért is benne maradna, hogy lázadjon a szülők ellen. Így meg gyorsan megunja. Nem véletlenül tagadja le már azt is, hogy van barátja... 😉
Ettől még mindig ott a lehetőség, hogy a szülők megunják ezt a csinbumcirkuszt, és megvonják a támogatást. Esetleg pont ez lesz a feltétele, hogy lakást kapjon....
Egy szülő ezer módon tudja befolyásolni a gyerekét. De ha egyszem gyerek, akit eddig elkényeztettek, akkor nem valószínű, hogy megszakítják a kapcsolatot. Oda komolyabb dolog kell, mint hogy viszket a punci.
De nem is kell beleszólniuk. A kishercegnőnél a karácsony fogja betenni a kaput.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!