Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
 811/2044 anonim ***** válasza:
95%

809-es válaszoló vagyok. Elvileg én sem mehetnék fel a páromhoz (testvérei miatt,) de viszont mindketten függetlenek vagyunk, nem házasok.

Egyikünknek sem lett családja, de mi már nem vagyunk fiatalok.

Ilyen esetet még se közelről nem tapasztaltam, sem hallomás útján. Érdekes lehet. Vajon milyen sűrűn fordulnak elő hasonló esetek?

Nagyon szépen köszönöm a rövidített, lényegi összefoglalót 810-es válaszoló! Sokat segítettél! :)

2023. okt. 21. 12:30
 812/2044 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy itt olvastam, sűrűn fordul elő, hogy az idősebb férfi elhagyja gyerekeit, feleségét és új kalandba kezd egy nála fiatalabb nővel, általánosan egy éven belül szakítás a vége. A kérdező anyagi helyzete nem jó, de állítása szerint albérletre nincs is pénze, a barátnője ugye 20 éves, nem dolgozik, otthon él a szüleivel. A kérdező úgy gondolta, hogy majd az anyjánál kezd új életet, sajnos ezt többször ide is leírta, hogy a gyerekeit! hátra hagyja, ők a másodikok és a szép lánnyal lesz új jövője, de mindezt a semmire képzeli el. Bár már bedobta ötletnek azt is, hogy eladják a lány szülei a nagyobb lakásuk és vesznek két kisebbet, amiből az egyiken ő élne a lánnyal. Úgy látjuk, hogy semmije nincs, eddig a nejét szipolyozta ki anyagilag, érzelmileg, most a lányt szeretné. Ő szerintem tényleg szerelmes ebbe a fiatal testbe, de a lány nyilván nem, különben nem tagadá le. A gyerekinek nem fizet semmit, mindent a gyerekek anyja és nagymamái intéznek. Ami pénze van, az megy a kislánynak, hogy legalább még egy ideig el ne hagyja.
2023. okt. 21. 12:54
 813/2044 anonim ***** válasza:
95%
809# kicsit off, de volt itt egy kérdés sok éve, ami 1000 felett járt jóval. Az volt a lényeg, hogy linkelje be mindenki a legbugyutább kérdéseket, amiket itt látott. Az zseniális volt, rengeteget lehetett nevetni rajta. Tele volt ilyenekkel mint a húsos-csontos, igazán jó régi kérdésekkel, amik szórakoztatóak voltak. Nem ilyen fantáziátlanok mint a mostani trollok. Olyasmi kérdések voltak benne, mint ez is:) nem tudja valaki, megvan e valahol?
2023. okt. 21. 13:31
 814/2044 anonim ***** válasza:
97%
Azt nem tudom, ez valódi vagy troll kérdés, de velem is megtörtént és ahogy itt olvastam, másokkal is. Nekem jól esik, hogy olvasok az enyémhez hasonló eseteket. Az én férjem is lelépett, igaz nekünk egy gyerekünk van csak, mi az én én lakásomban éltünk és ő is az anyjához ment ég, fiatal lány miatt. Amiket itt olvastam, szinte mindenhol ez a felállás. Mert vagy van az embernek pénze és bérel /vesz valamit és ott kezd új életet, ez a normálisabb vagy vannak az enyémhez hasonló esetek, ahol a kapuzárós ember nekiindul teljesen átgondolatlanul. Számomra az a szomorú tanulság, hogy sok ilyen ember van és sok kisgyerek, vagy akár nagyobb marad apa nélkül, az apjuk le se sz. rja őket, mert a fiatal lány fontosabb. Szomorú látlelet ez amúgy a társadalomról.
2023. okt. 21. 13:37
 815/2044 anonim ***** válasza:
98%

813 vagyok, nálunk is hasonló volt. Apu 33 volt, anyu 30 mikor apu lelépett egy akkor 17! éves lány miatt. Mindjuk apám ettől élelmesebb és korrektebb volt. Ott hagyta szó nélkül nekünk a házat, tudott fenntartani albérletet, majd később új házat építeni az új asszonyal. Ott sokkal ideálisabban indult a dolog. Anyu is gyönyörű nő volt és az új fiatal lány is egy főnyeremény volt. Mármint nagyon szép volt, tényleg bele volt esve apuba. Nagyon ügyes, házias volt. Ő tényleg élvezte, hogy süt-főz-takarít. Aput kicserélték mellette. Már nem volt kicsapongó, odáig volt a lányért. Lett új ház, gyerek, házasság. Mindenki irigyelte őket milyen szépen élnek, a férfiak meg irigyelték aput, hogy ez igen, milyen szép nő, rendes, házias, 16 évvel fiatalabb.

15 évig tartott az idill. 32 évesen, gyönyörűbben mint valaha(addigra apu 48 volt) bekattant a csajnak, hogy ő nem is élt, apu volt az első barátja és vele már egyre nehezebb volt ide-oda menni, nem nagyon volt már kedve bulizni.

A felesége elkezdett barátnőzni, bulizni, jobbról-balról jöttek a pletykák, hogy itt látták-ott látták csókolózni többekkel is. Az egész város apun röhögött. Majd hamarosan le is lépett egy 30 éves fickóval, lett új házasság, új gyerek, vitte a ház értékének felét úgy, hogy sose dolgozott addig.

Apu totál összeomlott. Szerette a nőt, a mindene volt, ő már nyugodt öregkorra vágyott vele. Gyakorlatilag megcsinálták vele ugyanazat, amit ő anyuval. Isten tényleg nem ver bottal.

2023. okt. 21. 13:56
 816/2044 anonim ***** válasza:
97%

Hasonló történetem nekem is van, mint az utolsónak. Férfi negyvenes, új nő húszas volt, már volt korábbi feleség és gyerek. Ő is pénzes férfi volt. Összeházasodtak az új nővel, lett két gyerek, majd mikor azok felnőttek, anyu lelépett. Mert azért nézzük meg, ott van a negyvenes anyu és a hatvanas apu, ott már sok lehet ez a különbség. Anyunak még sok boldog éve lehet, a hatvanas apu beteges, idős, pénze elfogyott az évek alatt, felélték, adósságok stb.

A kérdező helyzete rosszabb, neki nincs pénze, ha elküldi a lányt dolgozni vagy hitelt szerez valahogy, bár szó volt róla, hogy már most is hitele van, de akkor is egyedül nem tud egy albérletet fenntartani, szóval ez így nagyon érdekes lesz.

2023. okt. 21. 14:18
 817/2044 anonim ***** válasza:
97%
815: es meg a sors fintora, hogy apud uj noje majdnem annyi evesen csalta apudat, mint amikor o anyukadat. No 32, apad 33...
2023. okt. 21. 14:24
 818/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nem sajnálom a kérdezőt sem. A jövőjét szépen megfőzte ő is magának pár röpke boldog évért. De lehet ettől is rövidebb lesz, amit egy fiatal liba mellett tölthet. Érdekelne, hogy hogyan értékeli majd a tetteit, ha a kis libus elhúz mellőle végleg, de ezt már lehet nem osztja itt meg velünk. Az viszont biztos, hogy a számlát kiállítják neki érte, és fizetnie kell vagy így, vagy úgy. Az is érdekelne, hogy az anyja mikor teszi ki a lakásából végleg. Én már kiraktam volna, ha ennyire viszket a fasza, akkor oldja meg a lakás nélkül. Legyen felnőtt végre és ne csak a fiatal puncik utáni kullogásban.
2023. okt. 21. 14:35
 819/2044 anonim ***** válasza:
96%
Vannak szülők, akik a gyilkos gyerekük is látogatják a börtönben, szóval ez nem számít, mert a kérdező anyja is ilyen lehet, hogy a fiát nem rakja ki. De attól még pont az nem valósul meg, amit a kérdező akart, hogy együtt alszanak, együtt kelnek. Ez a része már kuka és úgy néz ki, még anyut nem sikerült meggyőzni, hogy engedje a lányt.
2023. okt. 21. 14:41
 820/2044 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem, hogy kiteszi az anyja. Az én exem is már 10+ éve él az anyjánál. Most már azért se teszi ki, mert 70 felett ő is segítségére szorul sokmindenben. Az exem meg évek óta szingli, így viszonylagos nyugiban elélnek kettecskén.

2023. okt. 21. 14:43
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!