Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
 801/2044 A kérdező kommentje:
Én mégis úgy éreztem, hogy a lányra nejét időkben is lehet számítani. Igaz, apósom váratlanul távozott, nem volt beteg, nem volt előtte kórházban, egyszer kerti munka közben összeesett és hirtelen szívhalál miatt halt meg. A feleségem ott volt a gyerekekkel, de szerencsére a lakásban és nem a kertben, és a testvére is ott volt, mert segített a kertben, ő próbálta apósomat újraéleszteni. Én már úton voltam hozzájuk, hogy munka után együtt jöjjünk haza, mikor hívott a feleségem, hogy baj van. Ezután szinte állandóan az anyjával volt, az anyósom nagyon nehezen állt talpra, én pedig a gyerekekkel. Nem azért mondom, hogy ez nekem teher volt, csak hogy így éreztem, hogy nehéz helyzetben is számíthatok a lányra. A feleségem meg mindig is ilyen volt, mindig megkérdezte, ha látta, hogy bármi bajom van, de ő nem faggat, nem nyüstöl, lehet, hogy többször rákérdez, de aztán annyiban hagyja, ha nem kap választ többször sem.
2023. okt. 20. 10:52
 802/2044 anonim ***** válasza:
92%

A lanynak ez nem volt nehez helyzet, sot neked sem, hisz csak a gyerekeidre vigyaztal, ami amugy kutyakotelesseged. Itt a felesegednek volt nehez... Es te ekkor arultad el erzelmileg, amikor padlon volt.

A feleseged eszrevette ha bajod van, többször is megkerdezte, akkor mi a f*sznak nem valaszolsz???? Aztan meg a fejehez vagod. Gyerekesen viselkedtel.

2023. okt. 20. 10:58
 803/2044 anonim ***** válasza:
98%

Mi vagy te, valami király, akinek könyörögni kell, hogy jaj mondja már meg, mi a franc baja van? Felnőtt ember vagy, ha rosszul vagy, mondd meg, hogy bocsi, nem érzem jól magam, lepihennék, légyszíves kicsit figyelj addig a gyerekekre vagy valami. Én ha rosszul vagyok, akkor vagy nem mondom, mert nem súlyos, mondjuk egy fejfájás, ha súlyos, akkor pedig mondom, hogy figyelj drágám, nagyon nem vagyok jól ez és ez a bajom. Nem kell könyörögni ezért.

Örülök, hogy ez kiderült rólad, mert eddig is azt gondoltam, hogy szar ember vagy, most is ezt gondolom. A lány tudta, tudja, hogy a nejed elvesztette az apját és most így rúgtál te még bele egyet, hogy már amúgy is a földön van? Mert ez a lányról is egy jó jellemképet kap. Nulla empátia van mindkettőtökben, csak ti vagytok, mindenki veletek foglalkozzon. Undorító. Meg is érdemlitek egymást. Sok sok boldog évet nektek, csináljátok ki egymást szépen. A lánynak valószínű lesz majd családja, gyereke, neked viszont anyád kanapéja és ha ő sem lesz majd a saját testvéreddel fogsz az örökségen viaskodni.

2023. okt. 20. 11:12
 804/2044 anonim ***** válasza:
98%

Egyre több olyat írsz, ami nárcisztikus személyiségre utal. Mikor a feleséged támogatásra szorul, te figyelmet követelsz, mint egy hisztis kisgyerek. Vegye észre, hogy rosszul vagy és udvaroljon körbe.

Egyszer írtad már, hogy az is bajod volt vele, hogy nem 100% rád figyel, hanem a házimunkára és a gyerekekre is.

Viszont ha te ezt a 100% kitüntetett figyelmet akarod, azt egy kis tiktokker, elkényeztetett sportoló csaj nem fogja neked megadni. Már most se, hiszen nyíltan gyűjti a rajongókat.

Ebben vagyok hasonlóak.

Te ezt most egy időre megadtad ezt neki, hisz eldobtad érte a családot, ő meg élvezte a győzelmét. Na de ezt a nagy, látványos gesztust csak egyszer lehet. Nem fogod tudni a továbbiakban lenyűgözni. Csak kisebb áldozatokat tudsz tenni. De ezek már nem okoznak neki akkora örömöt. Fog keresni valaki mást, akiből ki tudja sajtolni. Aki megadja neki azt az érzést, hogy ő a világ közepe, akiért mindent el kell dobni.

Ő az a típus, aki valahogy pont mindig a házas férfiakba fog beleszeretni.

2023. okt. 20. 11:46
 805/2044 anonim ***** válasza:
98%
A kérdező azt is írta, hogy a lány már nem hagyta békén, hogy hagyja el a családját. Önző kis r. banc, aki jól tudja, hogy a kérdezőnek elég a jó teste meg ha kétszer megkérdezi, hogyan van. Azért erre építeni egy egész életet, na az kevés lesz. A kérdező házasságot se ígérhet, hiszen ennek a lánynak egy nagyobb lakodalom kéne, amire neki nincs pénze, nászútról nem is beszélve. Valószínű már a haldokló fázisban van ez az egész szánalmas cirkusz. A lány még kiélvezi, hogy a kérdező kísérgeti, körbe rajongja, kevés pénzét is rá költi, még élvezetes, hogy vele van a gyerekek helyett, de aztán majd tovább lép. Pontosabban már rég keresi a következő kalandot, de amíg nem lesz meg a biztos befutó, addig jó ez így. A lány állítólag azt mondta, hogy ő nem akar összeköltözni, csak szabadabban találkozni. Igen ez a szabad nála, ez a csicskáztató üzemmód. Miközben ő semmit sem adott fel, ő csak élvezi ami az ölébe hullik.
2023. okt. 20. 11:55
 806/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ó, szóval vérnyomásproblémák, kérdező? Majd ha kopogtatnak, nyiss ajtót! Nemsoká megérkezik az impotencia. Na, az fog még tetszeni a kis pinának...
2023. okt. 20. 16:08
 807/2044 anonim ***** válasza:
98%
Jó ez a műsor, bár én nem lennék a részese, de így nagyon jó. Alig várom már a hideget, esőt, mert akkor véget érnek a parkos andalgások. Azért nyáron az ember simán eltölt fél - egy napot a szabadban, egyik park, másik, de télen hideg van, esik az eső hamar sötét van. Eddig a kérdező titokban csinálta a téli randikat, most viszont nemcsak egy lopott órát, de akár egész napokat kell szórakoztatni a lányt. A lányt amúgy talán még nem zavarja ez a helyzet, hiszen ő hazamegy, a meleg otthonába, a saját szobájába, ahol nyilván van meleg étel, frissen mosott ruha és rend, és ezeket nem ő csinálta, nem neki kell a háztartást vezetnie. De a kérdező nem haza megy, hanem anyukához, ahol anyuka nem látja szívesen. Ahol semmije sincs, ahol minden pillanatban csak egy megtűrt személy. Nagyon - nagyon jó nőnek kell lennie ahhoz,hogy az ember negyven felé feladjon mindent néhány parki találkozóért, pár iskolába kísérésert és lopott numerákért, míg a szülők munkában vannak.
2023. okt. 20. 17:58
 808/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan már... A kérdezőnek elég a tudat, hogy ennyire fiatal. 40 felé, mikor kitör a kapuzárási pánik, ez meg a test jobban érdekli őket, mint a szép arc meg az összkép. Ezt a majmot is pont ez izgatja, mert gondtalan, vidám, több a szabadideje. Magyarul gyerek még.

A bajban mennyire lehet rá számítani meg hamarosan kiderül. Azért, kérdező, lassan kezdhetsz arra berendezkedni, hogy két szék között fogsz a pad alá esni. Maradsz egyedül.

2023. okt. 21. 07:13
 809/2044 anonim ***** válasza:
84%

Három hónap alatt történt valami érdemi változás a magánéletedben Kérdező? Vagy minden maradt a régiben?

Nem olvastam végig az összeset, mert iszonyú hosszú. (Kérésemre linkben kaptam meg, hogy ez a rekord hosszúságú válaszokkal rendelkező kérdés talán az összes között, ami kiíródott a hosszú évek alatt.)

2023. okt. 21. 12:10
 810/2044 anonim ***** válasza:
97%
Én nem a kérdező vagyok, de röviden :a kérdező az anyjánál él, a lány oda nem mehet fel se aludni, se nappal. Így a kérdező továbbra is parkokban, mekiben randevúzik, a lányt kíséri ide - oda. Intim együttlét a lány lakásában van, amikor a szülei dolgoznak és a lány nem megy suliba emiatt. A gyerekeit hanyagolja, bár eléggé rossz amúgy is a hangulat, a gyerekei haragszanak rá. Ja igen és a lány a közösségi médiában készít élő videókat, ahol azt mondta, nincs barátja és úgy néz ki az üzenetei alapján, hogy nyitott a kapcsolatokra, de egyelőre jól csicskáztatja a kérdezőt.
2023. okt. 21. 12:19
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!