Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
 781/2044 A kérdező kommentje:
Lehet nem írtam még sosem, de szerintem igen, hogy több kollégám hajtott rá és volt olyan, akinek önálló, független lakás volt és nem akart vele lenni.
2023. okt. 19. 12:37
 782/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
#781: Ne légy már lüke. Én se akarok minden férfival kapcsolatot, akinek van lakása, mert egyszerűen az adott férfi sem lakással, sem lakás nélkül nem érdekel. És a férfi a lényeges, tehát férfit választok, de az se árt, ha van lakása... Viszont itt nem a lakás a lényeg, hanem az, hogy a lány 20 éves korának megfelelően működik: nézelődik, ismerkedik, játszik, próbálgatja a körmeit. Tök normális. Az viszont abnormális, ahogyan Te viselkedsz ill. az is, ahogyan hagyod, hogy játékszere legyél a kislánynak.Ez a lányka akkor is elhagyna téged mondjuk 1 éven belül, ha lenne lakásod, ezt a folyamatot az anyagi helyzeted csak felgyorsítja. Én elfogadom, hogy ez részéről komoly dolog, pont úgy, ahogy írod. De Te is fogadd el, hogy 20 éves korban ez a komoly:nézelődik, ismerkedik, játszik, próbálgatja a körmeit.
2023. okt. 19. 13:03
 783/2044 A kérdező kommentje:
Utolsó : most írtad, hogy a lány választ. Akkor én is ezt mondom, hogy engem választott, nem mást. Nem a pénz fontos neki, ahogy ti mondjátok. Hamar rájöhetett, hogy nincs pénzem és mégis velem maradt.
2023. okt. 19. 16:26
 784/2044 anonim ***** válasza:
97%
Se nincs veled. Hivatalosan a közösségi médiában nincs barátja.
2023. okt. 19. 16:31
 785/2044 Grizesteszta ***** válasza:
84%

#783: Értsd már meg! A lány választ(ott), igen, olyan szinten, ahogyan a 20 éves komolyságából következik. Téged választott, most játékra, az erejének a próbálgatására, de már keresi a következő játszótársat! És ez a viselkedés 20 évesen teljesen OK, de az, hogy Te ezt nem érted közel 40 évesen- na, az rohadtul nem OK. Ez a lány 'szeret' téged, de ez az érzelem arra való, hogy lógjon valakivel a parkban, elbújjon egy hétvégére, együtt andalogjon edzésre, de nem elég ahhoz, hogy együtt éljen egy

felnőtt férfival. És ki is fogja nőni ezt a románcot. Szóval nem azért fog ő elhagyni téged,. mert nem 'szeretett', hanem azért, mert tovább fog lépni arra a felnőtt érzelmi szintre, ami tök normális az ő korában. ( és ahová TE vélhetően sose fogsz eljutni sajnos.)

2023. okt. 19. 16:48
 786/2044 A kérdező kommentje:
Én ebben nem látok akkora problémát, hogy velem nem léphetne magasabb szintre. Rendben, jelenleg a lakhatás problémás, de ez nem egy megoldhatatlan probléma.
2023. okt. 19. 17:17
 787/2044 Noren1989 ***** válasza:
98%
A mentalitásodra értette, kérdezőKém...
2023. okt. 19. 17:19
 788/2044 anonim ***** válasza:
97%
A magasabb szintet nem veled fogja meglépni bébi. A kollégáid meg azért nem kellettek neki, mert őket nem tartotta elég ostobának a játékához. Na meg nem volt elég izgi sem a körülmény, hiszen ott nem voltak asszonyok gyerekestől a háttérben. Tehát áltasd magad nyugodtan, hogy jajjjjdeszeret.
2023. okt. 19. 18:26
 789/2044 A kérdező kommentje:
Utolsó : először nem tudta, hogy van családom. Csak gyanús lett neki, hogy nem érek rá bármikor és akkor kB fél év után elmondtam neki és később mondta is , hogy jobb lett volna, ha szakít velem, amikor ezt megtudja, de nem bírt.
2023. okt. 19. 18:36
 790/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
#786: Minden tiszteletem a nejednek, aki tizenévet élt veled, nem lehetett könnyű dolga, igen nehéz fejű vagy.:) Azért nem veled fog magasabb sziontre lépni, mert egyrészt Te a körülményeid miatt nem vagy rá alkalmas, másrészt mert neki 20 évesen pont az a 'dolga', hogy próbálkozzon, nézelődjön és ne ragadjon le rögtön az első komolyabbnál, harmadrészt meg azért, mert a 'magasabb szint' anyagilag is magasabbat jelent és Te erre nem vagy alkalmas. De szellemileg sem: mi az, hogy 'Rendben, jelenleg a lakhatás problémás, de ez nem egy megoldhatatlan probléma.' Ebben az országban ez most sok-sok embernek probléma, és a Te helyzeted enyhén szólva is kilátástalan. Hát mitől ez a nagy önbizalom, hogy ez 'nem megoldhatatlan probléma'? Ki fogja megoldani? A nejed? Vagy anyád? Vagy a lány szülei? Mert hogy Te eddig még az életben semmit nem oldottál meg, mindig megoldották helyetted. De ezt most ki fogja helyetted elsikálni? Na látod, ezért fog a lányka lecserélni, és nem a 18 év difi miatt, hanem azért, mert szellemileg-érzelmileg gyerek maradtál.
2023. okt. 19. 18:57
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!