Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Ez az ember csak spermadonor, de nem apa. Erre már a családja is rájött.
2023. okt. 16. 11:18
742/2044 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem is akarja tudomásul venni, hogy a lány hűtlen. Mert itt egyszer azt írta, ő sosem dobná a lányt. Neki ez így megfelel, hogy használhatja ő is a lányt. Kicsit sem gyanús kérdezőnknek, hogy most sem alszik vele a lány és emiatt miért nem dühös? Talán azért, mert ő mással van éjjel. Most is kamaszos szerelmet játszanak, iskolába és edzésre kísérés, parkban csücsülés és közben a lány mit csinál, például amikor a kérdező dolgozik? Ugye, hogy nem tudja azt senki? De hát egy ilyen lányért a kérdezőnek megérte. Sok fiatal lány szereti magát és a határait próbálgatni, valószínű ő is ezt teszi. Ja nem, a kérdező szerint ő egy ártatlan kislány, aki csakis őt akarja, és együtt fognak élni a végtelen boldogságban 😂😂😂
2023. okt. 16. 12:19
743/2044 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy a kérdezőt a farka vezerli: de hát még csak nem is dugnak. Ezert olyan gyerekes az egesz. Olyan, mintha a szex nem is érdekelné, csak ezek a kisiskolás dolgok, plázában sétalás, meki, különórára kísérgetés. Nagyon fura. Ha kitalalt karakter, akkor le a kalappal, nagyon jó.
2023. okt. 16. 12:41
744/2044 A kérdező kommentje:
De igen, ez nem ma kezdődött, amióta a lány megjelent az életemben, mindenki suttog, általában a hátam mögött, de volt, aki megkérdezte, hogy mi van köztünk, de neki nem adtam akkor választ. A kollégákat egy ideje kerülöm, szünetben sem megyek a közös helyiségbe, ha egy mód van rá.
De ez azért van, mert mindenki csak azt látja, hogy ő egy szép, fiatal 20 éves lány én meg a családos fickó, aki most elhagyja a családot némi kalandért. Sokszor leírtam, hogy majd amikor látják, hogy nemcsak kaland és komoly, akkor majd elmondom, hogy nem volt igazuk.
2023. okt. 16. 12:42
745/2044 anonim válasza:
#743 szerintem dugnak. De nem éjjel. Hanem ugye a kérdező írta, hogy a lány sokszor nem megy suliba, tehát akkor amikor a lány szülei dolgoznak és ő nem tanul, na akkor akár egy egész napot ott az üres lakás. Vagy nem tudjuk, hogy hétvégén mit csinálnak a lány szülei, lehet akkor is üres a lakás. Kisebb dolgokra még mindig ott a kérdező autója. A kérdező ugyan azt mondta, azért nem maradhatott a feleségével, mert akkor nem tud a lánnyal aludni, de ezt valószínű a lány sugallta neki, hogy ha elhagytaa családját, együtt lesznek és kB két hétig együtt voltak, már amikor, mert a lány akkor is inkább barátnőzött. De amíg a kérdező anyukája meg nem érkezett vidékről, addig együtt voltak úgy - ahogy, utána szünt meg az idill.
2023. okt. 16. 13:02
746/2044 anonim válasza:
Egyre nevetségesebb vagy kérdező, de álmodozzál csak.
2023. okt. 16. 13:03
747/2044 anonim válasza:
Ez egy idióta. Egy igazi röhejes férfiklimaxoló majom. 😂
2023. okt. 16. 14:41
748/2044 anonim válasza:
744, én meg megismétlem, HÜLYE VAGY, nem fognak elkezdeni újból szeretni, még abban a valószerűtlen esetben se, ha pár hónapig veled is maradna a kis ostoba. Azt meg már rég letisztáztuk, hogy valszeg max átlagos a csaj, ezt mások jobban látják, és hidd el, senki, az égvilágon senki nem irigyel téged. Az érzelmek a kárörömtől az utálatig váltakoznak, de hidd el, mindenki megvet, és szerintem ez felnőtt emberként rohadtszar érzés lehet. Sompolyognod meg sumákolnod kell a MUNKAHELYEDEN is, ember. Lehet hogy nagyon hozzászoktál ehhez a fajta alamuszi életmódhoz, de az egész világ szerint gáz.
2023. okt. 16. 14:47
749/2044 anonim válasza:
Tudja valaki, milyen gyógyszert szed a kérdező, hogy ennyi hülyeséget beszél? 😂
Nem gyanús kérdező, hogy se a való életben, se itt senki se áll ki melletted? 1 árva ember sincs, aki neked adna igazat. Ez egy picit engem elgondolkoztatna, hogy miért? Azért ennyi ember nem lehet mind hülye és te meg az okos 😂amúgy egy 20 éves lány általában szép, főleg ha sportol rendszeresen, ez nem nagy tudomány. Attól még nem lesz világszépe, csak neked jön be. Amúgy a kérdező sunyi, évekig hazudott otthon is, most is sunyiban oson fel a lány szüleihez, mivel az ő anyja nyugdíjas. Bár lehet ha az anyja elmegy a piacra vagy az orvoshoz, oda is felcsempészi a lányt, nagyon romantikus lehet figyelni 40 évesen, hogy anyuka mikor ér haza...
2023. okt. 16. 15:36
750/2044 A kérdező kommentje:
Itt egyetlen egy válaszoló sincs, aki elhagyta a feleségét /férjét és új családja lett? Akár csak úgy, hogy új házastárs, akár úgy, hogy gyerekek is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!