Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
 721/2044 anonim ***** válasza:
97%

Csak puszta kíváncsiságból.. mit teszel, ha a lány lecserél egy vele egyidős pasira aki még magához is feltudja vinni és egy pizzánál többet tud nyújtani?

Vagy ha csak kiderül, hogy ő azért szexelget másokkal is?

2023. okt. 15. 15:36
 722/2044 anonim ***** válasza:
98%
Elég ha egy 30 éves diplomás mérnökkel lecseréli akinek ennyi idősen lakása,kocsija van s járja a világot…Én is mérnök vagyok havi 2 misi felett keresek s 8 évvel fiatalabb a feleségem,aki mellettem simán le tudott rakni 2 közgazdász diplomát mert nem volt egzisztenciális problémája..A 20-as csaj pillanatok alatt fogja leváltani ezt az érettségis szar.l kereső elvált senkit…
2023. okt. 15. 15:53
 723/2044 A kérdező kommentje:
Bár a barátnőm szülei jól keresnek és jól élnek, azért ez nem minden. Igaz, hogy van két IPhone telefonja, az egyiket most árulja 90.000ert és 270ért vették neki. De ő azt mondta nekem, hogy a pénz fontos, de sosem azt nézi, hogy kinek mennyi van
2023. okt. 15. 16:10
 724/2044 anonim ***** válasza:
97%

Nem fontos a pénz, ha van bőven. De hamar rájön, hogy melletted milyen életszínvonal várja.

Azt meg már írtam, hogy nem kell tippelgetni, hogy mi megy privátban. Kell csinálni egy kamu profilt valami átlagos egyetemista srác fotóival, aztán írj rá! De szerintem nem mersz szembenézni a valósággal, hogy mit csinál a nőd.

2023. okt. 15. 16:21
 725/2044 anonim ***** válasza:
95%
270.000-es Iphone.Ez valami használt lehet mert ennyiért újat nem kapsz.Csak valami alap sz.rt..Tudom most vettem részlet nélkül egybe 500-ért..Nem kereshetnek jól a szülei:-)De ha igen is,egyszer kirepül s akkor ő is ezt a jólétet akarja..Ez az amit érettségivel te sosem tudsz megadni neki.Élvezd ki ,mert hónapjaid vannak mielőtt az utcára kerülsz..
2023. okt. 15. 18:06
 726/2044 anonim ***** válasza:
96%
724,ne adj neki tippet,mert a végén kiderül neki is hogy már most többen kefélik..:-)
2023. okt. 15. 18:08
 727/2044 A kérdező kommentje:
Nem mintha számítna, de egy IPhone 11 van, amit állítólag 270ért vett és most el akarja adni. Most IPhone 17 van, és bárki utána nézhet, mennyibe kerül az most
2023. okt. 15. 18:27
 728/2044 anonim ***** válasza:
98%
38 éves vagy és arra vered magad, hogy a barátnőd szülei jól keresnek? Te hallod magad? A gyerekeidtől meg sajnálsz szaros negyvenezret. Nem akarom elhinni, hogy ennyire ostoba vagy.
2023. okt. 15. 19:01
 729/2044 anonim ***** válasza:
98%
Á csak egy önző, felelőtlen, felszínes kan görcsös f@sz,aki szellemileg 15 éves szinten rekedt meg. Bár még azok is érettebbek tőle. Szégyen, hogy nem ő az egyetlen ilyen öregedő hím, de a számuk csak egyre nő. Anyád nagyon elkúrta a nevelésedet, ez tény. Apád szintén. Majd a kis kva móresre tanít, amikor a huszadik feszes izmú, merev farkú, jóképű, még nem az impotencia kapujában lévő fazonnal fekszik le melletted.Akkor megtudod, hogy mit okoztál a családodnak. Addigra felkészülök kukoricával is, mint a moziban. Remélem a büntetésed a viselkedésedért a farkadnál fog kezdődni.
2023. okt. 15. 19:16
 730/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Én meg azt mondom, hogy az ember akkor megy el valahonnan, ha ott nem jó neki. Akár van jobb lehetősége akár nem. Nekem nem volt ott jó, így eljöttem."

De a feleséged nem jöhet el. Ő nem ember?

2023. okt. 15. 19:35
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!