Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
 701/2044 anonim ***** válasza:
97%
Most mindent posztjáról kérdezősködni fogsz itt, hogy ez mit jelent, ez mit jelent? Gen Z dolgokat, azt jelenti... neki ez a normális. Ja hogy neked nem? Maradtál volna azon a szinten, ahol még tudsz kommunikálni. Bár amilyen balf.sznak tűnsz, még az se biztos.
2023. okt. 11. 14:09
 702/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
Jaj, most olvastam vissza vagy 100 hozzászólást- úgy látom, elkezdődött a 'bomlás' folyamata. Érzelmileg is, hangulatilag is és a feleséggel- gyerekekkel is. A családdal most szakadnak el azok a szálak, amikbe kapaszkodva még 'normális elvált apuka' lehettél volna. Mert hogy normális társa nem leszel már sem a feleségednek, sem a lánykának...ez már most látszik.
2023. okt. 13. 10:18
 703/2044 anonim ***** válasza:
97%
#702, csak normális ember tud normális társ lenni...
2023. okt. 13. 12:59
 704/2044 anonim ***** válasza:
70%
Na mi a helyzet, kérdező? Megvan még a barátnőd?
2023. okt. 15. 11:38
 705/2044 A kérdező kommentje:

Igen, megvan még a barátnőm. Nem miattam volt szomorú, nem ment neki az edzés, emiatt volt szomorú.

Mondtam, hogy nem hagy el ilyen hamar engem, csak itt és a való világban gondolja mindenki, hogy így lesz. Amikor dolgozom, munka előtt, után és szünetben is tudunk találkozni, mivel 10 percre lakik a munkahelyemtől. Ha nincs munka, akkor még szabadabban tudunk találkozni.

A gyerekek jól vannak, múltkor a kisebbik megkért, hogy ha tudom, vigyem haza valahonnan, ahonnan vonattal kellett volna utaznia és érte mentem, bár tudtam volna a barátnőmmel is találkozni ez időben. Nem mondom, hogy mindent megteszek, de igyekszem. Nincs jól a feleségem, nagyon nincs jól, szerintem depressziós, elég aggasztó az állapota. Továbbra is úgy tesz, mint aki kézben tartja a dolgokat, de láthatóan ő maga lassan felőrlödik.

2023. okt. 15. 12:46
 706/2044 anonim ***** válasza:
98%
Micsoda önfeláldozás! Te egy igazi hős vagy! Sőt, szuperhős! Elhoztad a gyerekedet és nem találkoztál a kis puncival? Az oszt' igen🤡
2023. okt. 15. 13:15
 707/2044 A kérdező kommentje:

Igazából nem vagyok hős, nem is tartom magam annak. Amúgy de, előtte találkoztunk a barátnőmmel és utána mentem a gyerekért, mert nekem hamar véget ért a munka,a gyerek pedig még nem végzett. De edzésre nem kísértem el, ahogy szoktam.

A nagyobbik fiam azt mondja, hogy ő megtalálta és figyeli is Tiktokon a barátnőm. Egy hete csinál ilyen élő videókat a barátnőm. Mondjuk szerintem nincs benne semmi kivetnivaló. Bár a gyerek szerint főleg fiúk, férfiak írnak neki, de semmi komoly. Bár az egyik elhívta moziba, állítólag, én nem hallottam, nem láttam és állítólag azt mondta, privátban beszéljék meg. Meg állítólag ismerősként utalt rám, pont mennie kellett, mert velem volt találkozója és azt mondja, hogy egy ismerősevel fut össze. De lehet csak nem akar magáról sokat elárulno, mondjuk azt elmondta mit tanul és mit sportol.

2023. okt. 15. 13:31
 708/2044 anonim ***** válasza:
98%

Aha, persze, nem ment neki az edzés. Azért tett ki egy bekötött, sérült szívet. Pasija is csak akkor nincs, ha edz.

Jól van, hidd el minden szavát. Hiszen ha megcsalna, azt biztosan elmondaná. 😏

A feleséged meg persze, hogy nincs jól. Most szembesül azzal, hogy ki vagy valójában. Egyedül van mindenre. Az nem teljesítmény, hogy egyszer elhoztad a gyereked. Közben alig adsz nekik pénzt, gondolom szembesül vele, hogy anyagilag is nehezen fognak boldogulni. A két gyerekben is ő tartja a lelket, ők se számíthatnak rád. Amíg te futsz a punci után, a fiaid élete összedőlt és romokban. Te ezt persze észre se veszed.

Pedig jobb lenne odafigyelni, mert ha a feleséged nagyon megindul a lejtőn, még azon is kaphatod magad, hogy neked ítélik a gyerekeket. A pszichikai állapot is nyom a latban, meg amit a fiúk akarnak.

2023. okt. 15. 13:32
 709/2044 anonim ***** válasza:
97%
Na privátban már zajlik az élet. 😀Le fog az cserélni, ha jön egy ígéretesebb kandúr. A folyamat elkezdődött. Sosem fogod megtudni, hogy hányan próbálkoznak nála, és ebből mennyi fér majd be a lába közé. Ezeket nem fogja nyíltan elmondani abban biztos lehetsz. De megérdemled. Nem lehet jobb neked sem amiatt, ahogyan sztbsztad a családodat. Jön még kutyára dér.
2023. okt. 15. 13:42
 710/2044 A kérdező kommentje:

Nem mondom, hogy a gyerekem hazudik, de lehet másképp értelmezi a dolgokat, hiszen azt akarja, hogy nekem kellemetlen legyen. Privátban is bármit írhatott, nem tudjuk nem küldte - e el az illetőt.

Igen, egy nemzetközi versenyre készül és nagyon szeretné, hogy jó legyen, ezért sokat szenved fizikailag, lelkileg is, hogy most nem megy jól.

Én nem tudnám a gyerekeket ellátni, először is, nincs egy saját szobám sem, nemhogy gyerekszoba, sőt szobák, illetve a munkám miatt sem tudnám, mivel folyamatos munkarendben dolgozom. De nem is akarnának velem lakni, ezt meg is mondták, hogy amúgy is az anyjukkal akarnak lenni plusz a saját otthonukban, nem akarnak máshol élni. Anyámhoz se akarnak jönni látogatóba, csak ha a feleségem is jön, mert attól félnek, hogy átverem őket és itt várom a lánnyal őket

2023. okt. 15. 13:58
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!