Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/2044 anonim ***** válasza:
54%
Mert fiatal..Mit vársz tőle.Most kell még kiélnie,kikefélnie magát,nem majd akkor amikor családja lesz.A helyedbe visszamásznék még most a feleségedhez..
2023. okt. 9. 20:12
 672/2044 anonim ***** válasza:
89%
Nehogy azt tanácsoljuk, hogy menjen vissza, jaj ne. Hagyjuk, hogy azt higgye, ahogy szokta, hogy ez egy vicc, gyerekes csíny, játék. Ezt mondaná a lány is, hogy jaj szívem, ez vicc, te is tudod, hogy téged szeretlek. Hagyjuk csak szépen, hogy a lány valóban kidobja, de szép is lesz az ,én készítek egy popcornt. Ha persze lett volna esze a kérdezőnek, akkor kedves marad a családdal és van esélye.
2023. okt. 9. 20:17
 673/2044 anonim ***** válasza:
98%

Hát minimum azt jelenti, hogy nem kötelezte el magát melletted.

Nyitott a másokkal ismerkedésre.

Te komolyan gondoltad vele. Ô meg nem. Csak addig nem akart veled szexelni, amig nem adod be a válást. Semmi mást nem igért neked. A szex megvolt, nem? Remélem, egy eldobott családot meg egy házasságot megért.

2023. okt. 9. 21:12
 674/2044 anonim ***** válasza:
98%
Te szegény, nagyon felkavaró ez neked... És a feleségednek nem volt az? És a gyerekeidnek? Édesanyádnak? Áhhh🤮
2023. okt. 9. 21:14
 675/2044 anonim ***** válasza:
69%
#671, fantasztikus ötlet. Komolyan képes vagy ezt tanácsolni ennek az isten barmának?
2023. okt. 9. 21:15
 676/2044 anonim ***** válasza:
76%

Legalább rájön, hogy nincs visszaút.

2023. okt. 9. 21:51
 677/2044 anonim ***** válasza:
98%

Ennyi erővel azt is kiírhatta volna, hogy szabad a pálya. 😂

Azért mondom... Nagy gebasz lenne ott a lány fejébe, ha neki kint ücsörögni a padon meg plázába sétálni együtt olyan komoly kapcsolat lenne 20-on pár évesen...

2023. okt. 9. 22:49
 678/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Rendkívül felkavaró ez nekem, mert akkor nem ugyanúgy gondolkodunk a világról. Én mindent feladtam érte. Miért tenné ki ezt nyilvánosan, ahol mindenki látja?"

Nem tudom mi kavar fel ennyire? A kezdetektől nem számított neked semmi és senki más, csak fiatal, csinos pinát tömhess bármi áron, hiszen ez kimaradt az életedből. Megkaptad, akkor mi is a probléma? Az, hogy semmi sincsen ingyen? Hát, ja. Ideje felnőni babám. Amikor feladtad a stabil családi életet egy kis pisis önző libáért, akkor tisztában kellett azzal lenned, hogy nem biztos, hogy pozitívan alakulnak a dolgok majd. Vállaltad ezt a rizikót, tehát nincsen miért nyígnod.

És de, bizony egyforma a gondolkodásod vele. Számotokra minden és mindenki feláldozható egy átmeneti ideig tartó kufircért. A lényeg csak annyi, hogy a saját vágyaitok kielégüljenek bármi áron. Ennek bizony babám vannak következményei. Ha nem kan görcsös tini fasz módjára viselkednél felnőtt létedre, akkor most nem lennél ennyire meglepve.

2023. okt. 10. 03:33
 679/2044 anonim ***** válasza:
98%

Asszem most kezd téged pofán csapni a valóság, hogy miért is dobtad el a stabil életed. Elhiszem, hogy izgi a kis csirke kúrása, de hosszú távon bizony nem lesz kifizetődő. Hamarosan kereshetsz másik csirkét, mert ez már mutatja neked, hogy kevés lesz az, amit nyújtani tudsz neki. Kezd rájönni, hogy az öregedő farkad (abból is csak ritkán kap)nem elég a boldogsághoz. Mást meg nem tudsz neki adni. Sem lakásod, sem pénzed, sem eszed, sem fiatal jó külsőd nincs. És simán átverhető vagy pusztán egy fiatal punciért. Iszonyat jókat röhöghet a barinőkkel rajtad a hátad mögött. Egy vénülő muksó, akinek csak be kell lengetni a fiatal pina dugását, és csapot-papot félredobva lihegő fasszal lohol utána máris. Ennyi vagy a szemében.

Márcsak annyi a kérdés, hogy mire fel volt ennyi egód, hogy te mint vén kappan tényleg kellenél nincstelenül egy ennyivel fiatalabb csajnak hosszabb időre? Hiszen semmi ász nincsen benned. Egy nagyra nőtt gyámoltalan gyerek vagy, aki egyedül semmihez sem ért igazán. És a volt felesége nélkül nem jutott volna el még ennyire sem.

2023. okt. 10. 05:52
 680/2044 anonim ***** válasza:
97%
Bocs, #678, de a felesége is volt huszonéves. Tehát ez se maradt ki az életéből. De nem mindenkinek sikerül megőriznie a méltóságát az évek múlásával.
2023. okt. 10. 06:13
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!