Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Engem hagyott el az exem, aki hozzád hasonlóan gyerekesen gondolkodott. Egy szintén fiatalabb nőért. Mi is az én házamban laktunk, az én exem is az anyjához költözött. Szinte szó szerint ugyanazokat írod, amiket ő akkor Messengeren. Én meg a feleségedhez hasonlóan megálltam mindig a magam lábán, megoldottam mindent egyedül.
Az exem akart új életet, családot a nagy szerelmével, meg toronyórát lánccal. A lávsztori vége az lett, hogy a csaja megcsalta aztán kidobta. Többek között azért,mert megunta, hogy anyucihoz osonnak fel titokban dugni, de esély nincs együttélésre.
Új párom, második házasság és közös gyerek nekem lett. Nem így terveztem, de így jártam jobban.
#752 és mennyi idő volt neked, míg új párod lett és mennyi, míg az exedet a lány dobta? Csak saját kíváncsiságból érdekel.
Szerintem az a baj, hogy a kérdező azt hiszi, hogy anyu kanapéján akar a lány lakni. Mert ezt írta itt, hogy a lányt nem zavarja, ha ilyenek a körülmények vagy ha az anyjával kell élnie. De ez butaság, mert egy 20 éves lány, aki tanul, sportol, barátnőzik, akinek van egy saját szobája, de amúgy a szülei tartják el, ellátják, az miért akarna egy idős, számára idegen nénivel és a fiával élni, aki maga írta, hogy a saját fiait nem tudná ellátni, hisz saját szobája sincs? Ez kinek életcél? Azt a viccet várom még, amikor miss Sportoló Szépség terhes lesz, akkor lesz nagy mulatság igazán.
Az új gyerek nagy valószínűséggel a csaj szüleinek a nyakába lenne téve, mivel egyik szülő sem alkalmas a gondozására, eltartására. A kislány még egy felelőtlen kis tini pcsa szintjén van. A kérdezőnk öregedő pasi létére szintén ezt a szintet produkálja. De ha ez lenne a feltétele, hogy továbbra is ezt a kis libát tömhesse, akkor gondolkodás nélkül felcsinálná. Aztán majd lesz valahogy szerinte, csak ne neki kelljen vele foglalkozni. A házasságában is ugyanígy állt a gyerek nevelés kérdéséhez. Ő csak volt, az asszony meg mindent intézett helyette is. Fogalma sincsen még a gyerekei ruháiról sem. Itt sem lenne másképpen. Csak itt annyival lenne rosszabb, hogy anyuci is kb. ugyanilyen szinten lenne. Reményeim szerint nem lesz gyerek ebből a "kapcsolatból", addig nem tart el, de elnézve a főszereplők szellemi színvonalát, nem tenném rá az életem. Na meg az is jó kérdés lenne, hogy a megfogant gyerek valóban a kérdezőé lenne-e, tekintve, hogy a kiscsajt kerülgetik más pasasok is elég nyíltan. Az egy dolog, hogy a kérdező erről nem akar tudomást venni, vagy nem igazán érdekli, csak ő is ott lehessen a sorban.
Azért ha valamit sportol tényleg, egyrészt csak van némi önfegyelme a lánynak, másrészt biztos fontos neki az alakja, a csodás teste és hátha azt felfogta, hogy ha terhes lesz, ennek vége. Azt írta a kérdező, hogy a lány tanul, valami OKJ cuccot, tehát a lánynak is van egy érettségije és ennyi. Semmi más végzettsége, ha jönne a baba és a kérdező nem igazán jó abban, hogy anyagilag eltartsa és mellette ő vígan tanuljon, akkor neki is véget érnek a lehetőségek. Legalábbis egy jó időre. A szülei meg nem tudom akarnak - e egy kisbabát nevelni, úgy, hogy kB a kérdezővel lehetnek egy idősek, de még dolgoznak és már van egy felnőtt gyerekük. Nagyon idilli kép lenne ez.
Kérdés, hogy vajon a lány miért van még a kérdezővel? Valószínű jól szórakozik, ahogy a többi udvarlójával is. Az azért szomorú ebben a történetben, hogy ezért ment tönkre egy család, két gyerek élete, lehet nekik hosszú távon jobb lesz, de most azért rossz lehet nekik. És mindez egy tini kislány miatt, akinek valószínű az a legnagyobb gondja, hogy elmenjen - e ma suliba vagy melyik pólót vegye fel...
Fél évvel azután ismertem meg a párom, hogy a volt férjem elköltözött. Kicsivel utána mondták ki a válást.
Az exem kicsivel több, mint egy évig volt a nőjével. Összesen két évig, ha azt is hozzávesszük , amíg csalt vele. Állítólag, de hát ki hiszi el, ők is csak akkor szexeltek, mikor elköltött, tehát az exem szerint nem volt megcsalás.
Ebből legfeljebb az első pár hónap volt felhőtlen, már ami a kapcsolatuk illeti. Aztán a csaj Facebookján megköszönte egy fiatal pasi az együtt töltött csodás első évet, az évfordulójuk alkalmából. 😂😂😂
Onnantól már nem lehetett tovább színlelni mindenki előtt, hogy milyen boldogok ők ketten együtt.
Utána természetesen az exem legalább a gyerekekhez mászott volna vissza. De hiába csúszott térden, nem felejtették el azokat a hónapokat, mikor sorra mondta le a láthatást, mert a nőjével akart lenni.
Nagyon sokan írtatok, köszönöm mindenkinek.
Jelenleg a helyzet változatlan, vagyis annyi a változás, hogy a kisebbik fiam nagyon hiányol. Igyekszem majd vele, velük több időt tölteni.
A nagyobbik fiam követi Tiktokon és ma együtt nézték a nejemmel és mindketten azt mondják, hogy ma azt mondta élő videóban egy kérdésre, hogy volt - e már barátod? Hogy volt, de jelenleg nincs.
Én ezt továbbra sem hiszem el, hogy ilyen buta lenne, hogy élő videóban ezt mondja. Amit mint látjuk bárki meg tud nézni, legyen az barát vagy idegen. Igen, azt hiszi, én nem látom, ráadásul dolgozom is, de akkor is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!