Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/2044 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy sokaknak vicces perceket, napokat szereztem.most már én is utána néztem a dolognak, de nem kérdezek rá. Egy februári sportolós képe alá egy fiatal fiú azt írta, hogy te vagy a legjobb szívem, szeretlek. Hű, most mindenki írja is, hogy lebukott. Igen ám, de egy hete is feltett egy képet, ugyanez a fiú dicséri és szívemnek hívja, szivecskés mosolygós arrcal. Ha ez a fiú lenne az, akivel engem csal, akkor miért mondta, hogy nincs barátja? Akkor ha nem engem tart annak, akkor ott a fiú, ha egy hete még a szívemnek hívta és ez a fiú aktívan használja a tiktokot, tehát nem az van, mint nálam, hanem ő ért hozzá, követi. Akkor ez hogy van?
2023. okt. 19. 00:09
 772/2044 anonim ***** válasza:
98%
Úgy hogy a dugó pajtikat nem fogja egyértelműen barátnak nevezni az egész világ előtt. Főleg a vén kujonokat. Azzal csak elriasztaná a jobb lehetőséget, aki idővel betoppan majd az életébe. Erre megvan a magához való esze, ahogyan arra is megvolt, hogy téged beetessen.Még mindig vár a jobbra. Addig meg jól elszórakozik veletek. Élvezi a felé irányuló rajongásokat. Amíg nem jön a tényleges jobb, addig sem unatkozik, ha ott vagytok a háttérben. Majd akkor borul a bili, ha tényleg megérkezik a "herceg". Élvezd ki, mert ez akármikor bekövetkezhet. És akkor fogod ordítani neki teli tüdőből, hogy de te mindent feladtál érte, mert elhitted a mesét, hogy tényleg kell neki egy vén muki. Holott csak ugyanannyira kellesz mint a többi talpnyaló. A munkahelyen a főnökök is ugyanígy vannak. Kihasználják önös érdekből és élvezik a beosztottak szintén teljesen érdekvezérelt figyelmét. Itt is a kis punci a főnököd, te meg az érdekvezérelt rajongók egyike vagy.
2023. okt. 19. 03:58
 773/2044 anonim ***** válasza:
39%
#772, kérlek, minden főnököt ne húzzunk le erre a papucsállatka szintre, amin a kérdező tartózkodik. Az enyém pl. egyáltalán nem ilyen. Köszi.
2023. okt. 19. 06:08
 774/2044 anonim ***** válasza:
96%

A tiéd lehet, de ő nem a jóval nagyobb többséghez tartozik. Én csak ezt a fajtát ismerem a rengetegből, akiket ismerek.

2023. okt. 19. 09:08
 775/2044 anonim ***** válasza:
98%
Mert egyikőtök se a pasija, hanem simp, akit különböző helyzetekben ki lehet használni, vagy épp csak élvezni a kérdések nélküli, feltétlen rajongását. Rengeteg ilyen csaj van, főleg instán/tiktokon. Aztán valaki ezek közül elég jó lehetőségnek bizonyul, és azzal majd "hivatalosan" összejön. De majd hülye lesz addig a többit elriasztani azzal hogy kapcsolatban van, hisz bármikor kerülhet olyan helyzetbe, amikor jó lesz egyikük valamire. Elég gáz hogy ennyit nem tudsz végiglogikázni a fejedben.
2023. okt. 19. 09:20
 776/2044 anonim ***** válasza:
97%
Azért nem tudja végiglogikázni mért nem ismeri a mai fiatalokat,a fiának sem hitt.A csajnak sok udvarlója van,s a pasinak is keményen kell küzdenie ha nyeregbe akar maradni..De mamalakás,lepra fizetéssel sok esélye nincs..
2023. okt. 19. 10:02
 777/2044 anonim ***** válasza:
97%

A kérdező valóban nem ismeri ezeket az oldalakat, ahogy látjuk és ezt valószínű tudja a lány is, de annyira nem okos, hogy más, például a kérdező felesége vagy gyerekei simán megtalálhatják és ez sikerült is nekik.

Most az van kérdező, hogy mi már tudjuk, hogy te sosem voltál a lány egyetlen barátja. Egy játék vagy, ahogy itt az első kommentekben írták is annak idején. Élvezi a hatalmát, hogy családokat szed szét, hogy úgy ugráltat, ahogy neki jó. Hogy elérhető vagy neki, amikor ő azt akarja, de ha nem akarja, akkor parkoló pályára tesz. Lehet most ennél komolyabbat nem is akar, ha valóban sportol és versenyzik, akkor lehet arra koncentrál és mellette egy hobbi vagy. Ha neked ez megfelel így, akkor valameddig tarthat még ez a játék, de ne csodálkozz, ha jön pénzes Józsi, vagy saját lakásos Béla, akkor lehet, hogy végleg véget ér ez a rövid szerelem.

Csak a gyerekeket sajnálom. De hosszú távon ők győztek, nem a lány.

2023. okt. 19. 11:22
 778/2044 anonim ***** válasza:
83%
777, szerintem nem arról van szó, hogy ne tudná, hogy a gyerekek vagy az asszony meglátják. Egyszerűen nem erdekli. Annyira nem fontos neki a ven fószer: ha meglátja, hát istenem, majd lesz másvalaki. Fiatal srac is szólithat szivemnek kismillio nőt instán, nem feltetlenül kúrogatja, meleg haver is lehet pl.
2023. okt. 19. 11:28
 779/2044 anonim ***** válasza:
96%
De azt írta, hogy szereti. Oké,lehet meleg haver is, csak így fura kontextusban kéne látni, hogy is volt ez 🤔 De azt tudjuk, hogy azt mondta, hogy nincs barátja, ez tény.
2023. okt. 19. 11:32
 780/2044 anonim ***** válasza:
96%
Te csak egy b,c,d terv vagy neki, semmi több.
2023. okt. 19. 12:25
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!