Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Te papi, nem arról volt szó, hogy a kiscsajra lehet a bajban számítani? Akkor miért a nejed ad kölcsön? Miközben a kiscsajra ment el a gyerektartás.
Ez így elég érdekesen jött ki. Főleg, hogy a csajra tényleg számolatlanul ment a pénz. Ő eddig mire hívott meg? Mit kaptál tőle? Mibe szállt bele?
Semmibe, egyértelmű. Csak azért ezen gondolkodj el.
Á, hülyeséget írok, te meg a gondolkodás....
Édes istenem, meddig húzzátok vonjátok még ezt a kérdést???
Egy 38 éves férfiról beszélünk aki az anyjánál élősködik, élni nincs pénze, de amikor épp valami másodállást kellene végezni akkor hideg kocsiba meg padokon ücsörög.
Az életképtelenség legteteje.
Mi lesz veled, ha se az anyukád nem tart el se a feleséged?
Ez jó, nagyon jó sztori 😂 én nem mondom, hogy ez nem a feleség kihasználása, mert a kérdező egy önző f. sz, még nrk tudom eldönteni, hogy most a nejét használja ki vagy így akkor visszasomfordálni a régi életébe.
Kérdező, anyukád rosszul volt, és te nem a szép, megértő lányhoz mentél, hanem az eredeti családodhoz? Végre egy igazi krízis, persze nem kívánom, hogy anyukád rosszul legyen, de ha így alakult, nem a lányhoz kéne menni, hogy vigasztaljon téged a bajban?
Szerencsejátékra költi. Arra többet mint a bulára. Kíváncsi leszek mit szól, ha rájön erre, hogy ő kevesebbet ér. 🤭
Valóban eléggé fáradt vagyok és mivel nem tudok autózni, így az út is fárasztóbb és hosszabb. De amúgy ma nem esik annyira, így el fogok indulni. Vagyis reggel szakadt az eső, de most maximum csepeg.
A nejem otthon dolgozik, neki nem muszáj sehova mennie, csak a gyerekeknek suliba, edzésre. A barátnőm szokott edzést kihagyni, de nem az eső miatt, hanem mert inkább olyankor velem van.
De inkább a sulit hagyja ki, ha arról van szó.
#939:Terelsz, és nem a lényegre válaszolsz. És nem az a baj, hogy nekünk nem válaszolsz a lényeges kérdésekre, hanem az, hogy magadnak se válaszolsz, sőt: nem is teszed fel magadnak a lényeges kérdéseket...Ez a baj.
Egyébként mi az a hobby, ami ennyire viszi a pénzt? Tényleg szerencsejáték?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!