Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1001/2044 anonim ***** válasza:
97%

Jajj, emberek, az elején nég nagyjából hihetö Volt a sztori. De az utóbbi idôben tényleg csak olyan hsz-eket ir, amivel direkt hergelni tud. Például hogy nem érdekli, hogy az anyja beteg, amig ez neki elônyös. Vagy hogy azért lett rosszul, mert nem eszik és iszik rendesen a Mama, mikôzben együtt élnek. Vagy hogy felviheti a csajt, különben otthagyná egyedül. Meg hogy olyan kosz és kupi van, hogy a neje nem mer leülni, ergo bacik takaritani, mióta az anyja beteg. Plusz kupit viszont tudnak csinálni.

Most ôszintén, ki akkora idióta, hogy ilyet leir. Akár csak név nélkül is. Ezt a legtöbb ember magának se vallja be, inkább szépit és hazudik.

2023. okt. 31. 22:23
 1002/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt"

Inkabb ez a gyakoribb!!!

2023. nov. 1. 03:00
 1003/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ez a történet egy luzer képzelete.

Ennyire igénytelen 20 éves csaj nincs is. Hacsak nem valami putriból jött. A barátnői rajta röhögnének, ha kiderülne.

Mi lesz a következő fejezet? A felesége kitakarít az anyjánàl? Végtére is ezt vezette fel az előző szösszenettel.

2023. nov. 1. 06:26
 1004/2044 anonim ***** válasza:
92%

Hát ugye nem láttuk a lányt. Azért, mert a kérdező szerint gyönyörű és csodálatos, mi nem láttuk. Ahogy azt sem, hogy tényleg rossz - e a helyzet az anyjánál vagy annyira nem. Az, hogy a mama a kanapén pihen, az amúgy nem jelenti, hogy tényleg kupi is van mellé, bár igaz, ami igaz, akkor is elég kellemetlen, ha patyolat rend van, hogy ott ülök a nénivel este.

Az is lehet, ezt már írtam, hogy szellemileg sérült a lány, hiába szép. Meg nyilván nem mondja el a barátnőinek, hogy mi a helyzet, csak azt, hogy elment a 40 éves pasijához. Az fura, hogy a pasi nem szégyelli, ha tényleg rosszak a körülmények, de hát ő örül, hogy vele van a lány.

Én azt gondolom, hogy a kérdező nappal nem volt az anyjával, tehát nem tömhette bele az ételt. Ilyet már láttam, hogy hiába ott a kész étel, ha az ember beteg, egyedül nem igazán eszik belőle.

2023. nov. 1. 06:36
 1005/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Az is lehet, ezt már írtam, hogy szellemileg sérült a lány, hiába szép. "

Nem lehet, hanem biztos. Ép elméjű fiatal lány nem áll le egy öregedő fétiszes nincstelen életképtelen végtelenül önző szerencsejáték függő hitellel teli kandúrral, akivel csak annak anyja lakásában lehet dugni.Azt is csak ideiglenesen, amíg a mama engedékeny kedvében lesz. Nincsen az a hamburger mennyiség, ami ehhez elég lenne. Ráadásul ott marad mindig a háttérben a neje meg a gyerekei is. Van gond ezzel a kislánnyal is bőven, ha ezekkel a körülményekkel beéri, nem csak a kérdezővel. Ha nem csak egy álmodozó idióta kitalációja ez a sztori, akkor mindenkinek addig lesz jó, amíg ezek együtt szerencsétlenkednek. Addig is biztonságban vannak tőlük mások. Sajnos a feleség sem teljesen ép elméjű, mivel még mindig nem fogta fel, hogy kihez is ment hozzá annak idején. És mennyi szartól szabadult meg azzal, hogy ez a idióta lelépett. Még mindig kapálózik utána, holott annak a farka is már máshová jár.

2023. nov. 1. 07:17
 1006/2044 anonim ***** válasza:
97%
Valószínű, hogy a lány tényleg dilis szegény, hiszen tudta, legalábbis itt egyszer leírta a kérdező, hogy tudta a lány, hogy az anyjához megy lakni. Ez az anya lehet kedves vagy barátságos vagy bármi, a helyzeten nem változtat, hogy az anyja ott van. És most látjuk azt is, hogy az anyja nem annyira örül a lánynak, hiszen ezek szerint eddig nem ült ott velük, most viszont ameddig neki kedve van, ott csücsül a kanapén velük. A kérdező extra fogyatékos sajnos és azt hiszi, hogy ha rosszak is a körülmények, a lány azért van vele, mert ennyire szereti. Ő a tökéletes lány, aki kibír mindent, aki kitart mellette. Az nem jut el a ködös ágyába, hogy az elmúlt 15 évben ki volt mellette? Kinek köszönheti, hogy volt fedél a feje felett? Ki nevelte eddig is a gyerekeit? Ki mosott, takarított rá? Ki támogatta anyagilag? Ezek nem fontosak neki, mintha ez nem is történt volna meg, azt hajtogatja minden második hozzászólásban, hogy ez a 20 éves lány ez az igazi neki, ez mindent elvisel, mert ő ennyire szereti. Egyszer arra is célzott, hogy a neje túl igényes, válogatós, de a lányt nem zavarja, ha anyukával kell lakni, mert ő ilyen megértő és nincsenek nagy igényei.
2023. nov. 1. 07:30
 1007/2044 anonim ***** válasza:
65%
A neje igényessége és mentális teljesítménye is elég erősen megkérdőjelezhető, ha képes volt ezzel a farokkal házasságot kötni és az idő múltával önként benne maradni. És még maradt volna, ha nem kalandozik el ez a kan.
2023. nov. 1. 07:38
 1008/2044 anonim ***** válasza:
84%
Ha kitaláció, én akkor is piszkosul élvezem ezt a kerdést. 😉
2023. nov. 1. 07:52
 1009/2044 anonim ***** válasza:
79%

Én anyaként a feleségét jobban meg tudom érteni, hiszen egészen más kötődés alakul ki azzal, akivel közös gyerekünk van. Sokkal mélyebb kapcsolat és sokkal nehezebb elengedni. Állítólag a szakítás, válás feldolgozása annyi idő, amennyit együtt töltöttünk /2. Tehát a kérdező esetében legalább 7 év. Kinek gyorsabb, kinek lassabb. Ettől függetlenül lehet, hogy van némi zavar a fejében a feleségnek is.

A lányt viszont továbbra sem értem. Rengeteg lehetősége van és miért kéne neki egy olyan ember, akinek már van családja? Ezt csak erő próbálgatásnak gondolom. Bár ahhoz meg túl szomorú, ennyit nem tennék meg poénból sem.

2023. nov. 1. 07:56
 1010/2044 anonim ***** válasza:
97%

A kérdező igényeit is remekül leírja, hogy őt az vonzza, ha (látszólag) bármit megtehet a csajjal, mindent eltűr és elvisel. Mint egy kutya, amit megrugdoshat, akkor is megnyalja a kezét. Egyre többször fogja bántani, mert neki a csaj azzal bizinyítja a szerelmét, hogy ezt tűri.

Megérdemlik egymást.

2023. nov. 1. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!