Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1051/2044 anonim ***** válasza:
97%
Majd azért írj az ünnepek után hogy végül mi lett.
2023. nov. 6. 17:30
 1052/2044 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem még azt a részét próbáljuk megfejteni, hogy mindenszentek és halottak napja után vagyunk.

A temetőkben való megemlékezés az erősebb az új hölgyeményben, vagy pedig a hallowen partikat részesítené előnyben?

Talán valamit ez is elárul a személyiségéről.

A gyerekekhez hogyan viszonyul mostanában? Keresi velük a kapcsolatot? Valahol lemaradhattam, mert már bőven a rekord fölött van a válaszok száma.

Ilyen hosszasan szerintem még nem volt szórakoztató történet itt ezen az oldalon. Igencsak lefoglalja a nagy tömeget.

2023. nov. 7. 05:42
 1053/2044 anonim ***** válasza:
96%

"Bezzeg engem folyamatosan ugráltat és ha nem csinálom azonnal, akkor már türelmetlenkedik. Most már szinte mindent meg tud csinálni, de amihez nincs annyira kedve vagy fárasztóbb neki, azt kiadja munkába, természetesen nekem."

Miért? Úgy gondoltad, hogy majd csak úgy a két szép szemedért puszira ott lakhatsz, felhordhatod az aktuális kis libát, és még el is tart majd, hogy te nyugodtan tippmixelhess továbbra is? Ezt alaposan benézted bébi.

"Hogy én mit érzek? Nem tudom. Nyilván a barátnőmmel szeretnék lenni."

Én nem látom a nagy igyekezetet részedről, hogy vele legyél. Inkább azt látom, hogy más magánszférájába akarsz tolakodni ingyen. Jelen esetben anyádéba, akinek ez a kis pcsa totál idegennek számít. Meg is tesz mindent, hogy ne legyen kedved oda hordani, hogy megkeffentsd nála. És ne legyenek illúzióid, ez így fog maradni. Mindig is egy kis senkinek fogja tartani, aki sikerrel kirobbantotta az unokái mellől a semmirekellő apjukat. Szóval, neked kellene igyekezned, ha valóban ezzel a libával akarsz lenni, hogy biztosítsd a körülményeket hozzá. De ne más kontójára! Ez viszont még ennyi idő alatt is a kezdeti stádiumban van. Tehát, ne szövegelj arról, hogy vele akarsz lenni, ha lusta disznó vagy érte tenni.

Ennek a kis pinának meg biztosan nem a halottak tisztelete számít. Korának megfelelően inkább a partik. A halottaknak nem tudja már a fiatal seggét riszálni, mert azok már leszrják. Az élőknek meg még simán. Úgy ahogyan a kérdezőnek is tette, némileg eredményesen. Ugye a körülmények nem úgy jöttek össze, hogy teljes legyen a sikere. A faszi még mindig nős, nincsen saját lakása, függ az anyjától, és a gyerekei sem tisztelik. Ez ugye nem is csoda.

2023. nov. 7. 07:26
 1054/2044 A kérdező kommentje:

A gyerekek is voltak egy Csokit vagy csalunk játékon október 31-én, tehát ilyen alapon ők is tartottak Halloweent. Másnap azonban tényleg kint volt az anyjukkal a temetőben. A barátnőm nem ment, amúgy is ilyenkor nagy a tömeg.

Sajnos így van, éjszaka most, hogy anyám jól van, nem alhat már velem, nappal igen, de nappal se tudunk semmit se csinálni, mert akkor anyám itt ül és osztja a házimunkát. Múltkor 3 órán át dolgozatott minket. De kérdeztem a barátnőm, akar - e így jönni anyámhoz, azt mondta, igen, mert akkor velem lehet addig is. Mi ez, ha nem szerelem?

2023. nov. 7. 08:40
 1055/2044 anonim ***** válasza:
98%
Respect anyádnak! 😀 Nagyon jó úton halad, hogy hamarosan végleg kitörölje ezt a "nagyon nagy szerelmet". Te meg addig is higgy a mesékben. Kb. úgy jársz velük, mint a szerencsejátékkal. Nincsen túl nagy sikered abban sem. Ez sem siker, hogy egy kislánnyal kezdtél. Inkább csak szánalmas kapálózása egy kiéhezett vénülő idiótának.
2023. nov. 7. 09:28
 1056/2044 A kérdező kommentje:
Utolsó : bármit is csinál anyám, csak erősebbé tesz minket. Hiszen mondhatná a barátnőm, hogy akkor később találkozzunk, ő nem jön fel anyámhoz, intézzem amit kell és utána, de ő önként jön, hogy addig is együtt lehessünk.
2023. nov. 7. 09:32
 1057/2044 anonim ***** válasza:
97%
De szép mese......mindjárt elsírom magam a meghatottságtól. 🤣🤣🤣
2023. nov. 7. 09:38
 1058/2044 anonim ***** válasza:
97%
A lány azért segít, mert akkor azt reméli, hogy anyád odaengedi este a lakásba. Te is ezért csinálsz bármit is, hogy anyád ne tegyen ki és a barátnőddel is kedvesebb legyen. Csinálsz bármit nem érdekből? És azért megy veled, mert a hideg padon nem akar ülni, inkább ül a lakásban. De adok egy esélyt nektek, lásd, nem mindenki gonosz veled 😂 Lehet a lány is, te is teljesen kettyósak vagytok, és tényleg így egymásra találtatok, és akkor viszont nem kell semmi ésszerű magyarázat, hogy mit miért csinál. Ez esetben akár veled is maradhat hosszabb ideig is.
2023. nov. 7. 13:40
 1059/2044 Grizesteszta ***** válasza:
96%
#1056: Korábban azt mondtad, hogy rendeződik a dolog, most már felmehet a lány anyádhoz. Most azt mondod, hogy csak időleges volt az eredmény. De akkor hogyan tovább? Így akarod leélni az életed a nővel? Mert én egy dolgot nem látok, de szerintem pont ezt hiányolják a többiek is: mi a francot teszel azért, hogy ez a helyzet rendeződjön és életed szerelmével normális körülmények között élhessetek? Nem tudom, hogy éltek? Vidék? Bp? Mennyi ott egy szoba bérlés? És mennyit költesz hetente tippmix-re? Mert ha erre a 3 kérdésre lenne válaszod, akkor egzaktabbul lehetne látni a jövőt!
2023. nov. 7. 14:58
 1060/2044 A kérdező kommentje:

Budapesten élek, de nem szándékozom semmit sem bérelni. Azelőtt se béreltünk a nejem el, elsősorban azért, mert eleinte nem volt rá pénzünk, később azért, mert az volt a mániája, hogy a gyerekkel nehéz az albérlet és ha kirak a bérlő, lehet költözni. Így került a birtokába az a ház,ahol jelenleg él, mármint először nem az övé volt, de együtt választották a szüleivel és később az övé lett öröklés útján. De mi már benne éltünk előtte is, az öröklés előtt is, ez álmai otthona, esküszöm, hogy szerelmes belé, úgy simogatja nap mint nap. Bár azt mondta nekem, hogy szerinte én boldogabb vagyok, mint ő, mert nekem itt a szerelmem, és igaz,hogy neki ott a nagy lakás, de alapvetően magányos és én mondtam neki, hogy ez azért nem így van. Igen, nekem itt van a barátnőm, de más nincs is. Nekik ott van a gyerekekkel az a hatalmas nagy lakás, nekem meg anyám. Ma mondjuk egészen nyugodt volt anyám, de így is idegesítő. Ahogy megérkezünk, csak beszél és beszél, órák hosszát,mi meg hallgatjuk és várjuk, hogy kiadja, mit szeretne, hogy megcsináljunk.

Amúgy már írtam, hogy bár haszonélvezeti joggal terhelten, de van 1/4 tulajdon részem anyám lakásában, tudom, hogy jelenleg az nem ér semmit, de akkor sem szertenék idegen lakásba költözni, főleg úgy, hogy a barátnőm még nem akar összeköltözni. Tehát a hosszú és rövid távú terv is anyámat elviselni. Azért engedte a lányt itt aludni, mert nagyon rosszul volt és félt, hogy segítség kell neki, akkor engedte. De már jól van, így ez a kivételes engedély nem érvényes.

2023. nov. 7. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!