Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1071/2044 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezô, szerinted min változtat, ha tényleg szerelmes? Úgy vered erre a f.. melled, mintha ez mindent megváltoztatna. Pedig igazából nem.

Ugyanúgy ültök a parkban vagy anyád kanapéján. Ugyanúgy nincs pénz közös életre. Ugyanúgy a tipmix eszi meg az életed. Ugyanúgy le fognak ültetni, ha nem fizetsz gyerektartást....

Legfeljebb ha nem at eszére hallgat, hanem kitart melletted mindezek ellenére, akkor a végén azt is fejedhez vágja, hogy rád áldozta a fiatalságát, mert szeretett.

De elôtta majd még megpróbál megváltoztatni... Majd ô leszoktat a játékról, érte fogsz majd menni túlórázni, te majd megteremted neki a közös otthont, ahova jöhet a közös babuci.

A kiscsaj még nem tudja, hogy ha veled marad, akkor elcseszed az egész életét.

2023. nov. 8. 05:36
 1072/2044 A kérdező kommentje:

Januártól az egyik hitelem letelik, tehát amúgy is több pénzem lesz valamennyivel.

Persze, hogy fontos, hogy szeret - e, erről szól az egész.

Két dolog van, amit szeret bennem. Egy. A munkám. Tegyük fel, hogy buszsofőr vagyok. Imádja a járműveket, ami miatt régen a suliban sokszor bántották. Sokszor fényképez mindenféle járművet, szeret tornázni járművekkel a háttérben. Ráadásul általam olyan helyekre is bejut, amit az utazóközönség nem lát.tele van a szobája is mindenféle járműves fényképpel, rajzzal.

A másik, hogy ő is, én is nagyon magasak vagyunk. Mindig szerettem volna egy hozzám magasságban illő lányt, most végre van és neki is jó, mivel 180 cm feletti, hogy ilyen magas fiúja van, nehéz azért ehhez a magassághoz megfelelő párt találni.

2023. nov. 8. 08:06
 1073/2044 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az a kedvenc részem hogy ünnepnapokon benzinkútra jártok XDDD

Amúgy felmerült bennem a gyanú hogy szándékosan akarják kicsinálni az édesanyját, lehet mérget kevernek a kajájába, azért beteg folyton. Hátha akkor hamarabb jut örökséghez a nyomorék.

2023. nov. 8. 08:44
 1074/2044 anonim ***** válasza:
97%
Mint az óvodások. 🤣🤣🤣🤣Jármű meg magasság elég is a szerelemhez.
2023. nov. 8. 09:16
 1075/2044 anonim ***** válasza:
96%

A jellemük alapján sok mindenre képesek szerintem is.Elég elvetemült mindkettő. Nem lepődnék meg, ha szépen lassan meggyorsítanák a mama távozását.

2023. nov. 8. 09:19
 1076/2044 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen magas fiúja van... Fiúja, mi te 38 éves 🤡
2023. nov. 8. 09:22
 1077/2044 anonim ***** válasza:
96%
Volt autista osztálytársam, nem volt amúgy vele semmi gond, de ő imádta a járműveket. Mindent tudott róluk, ebben nagyon jó volt. Ez ilyen autisztikus vonás, hogy valamilyen témában elmerülnek, általában ez az autók vagy valamilyen jármű. Na már ezt is tudjuk a kis hölgyről. Brum Brum kocsi elég neki😁
2023. nov. 8. 09:24
 1078/2044 anonim ***** válasza:
97%
A lánynak még csak nem is a fiúja, hiszen azt mondta, nincs barátja, de semmi baj 😂
2023. nov. 8. 09:25
 1079/2044 anonim ***** válasza:
98%
Volt nekünk ilyen ismerős.Elhagyta a feleségét és a 3 gyerekét egy egyetemista lányért.A pasi amúgy előtte egy normális jól kereső mérnök volt.A lánynak idővel az apróbb programok nem voltak elegendőek,így folyamatosan költött,adósságba verte magát,elbocsátották a cégtől.Akkor az albérletet fel kellett mondania.Volt egy közös tulajdonjoga a testvérével,amit a testvére kifizetett neki,de mivel sürgősen kellett pénz kicsit áron alul adta el…Na a következő másfél év arról szólt hogy a FB tele volt szerelmes képekkel,Machu Pichu,Barbados.Minden amit el tudtok képzelni…De a pénz fogyott,állást nem keresett..Amikor egyszer nem voltak együtt s a városban sétált látta hogy a csaja egy másik pasival hevesen smacizik(utóbb kiderült mindig volt neki tartalék…).Szó szót követett,szétmentek,a pasi magába zuhant…Pár hónapra rá amikor a FB látta hogy a lányt a srác akivel évekig csalta eljegyezte,így kilátástalanság miatt már nem tudott semmit csinálni,és vonat elé ugrott..A temetésére a gyerekei sem mentek el mert leszarta őket..Közsírba van eltemetve…35 éves volt csak..Nagyjából a kérdezőnél pont ez a metodus megy..
2023. nov. 8. 09:41
 1080/2044 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó : ez eddig a legjobb látlelet a kérdező jövőjéről. Ha az anyja hamar távozik az élők sorából, akkor elfelezik a lakas árát. Na most ugye az neki egy másik lakásra nem lesz elég, és fel fogja élni. Így, ahogy te írtad. Vagy kivesz albérletet abból a pénzből, de mivel a játék a szenvedélye, így idővel az albérletet se tudja majd fizetni. Szóval ő is tud majd nyaralni, kirándulni, telelni a lánnyal, éttermbe vinni addig, amíg kitart az az örökség. De se ő, se a lány nem fognak dolgozni, a lány most is dolgozhatna diákmunkát, ha akkora az a szerelem, hogy kell az önálló életre a pénz. A kérdező meg elég érdekes módon dolgozik, lassan úgyis kirúgják, ha a buszgarázsban tart pásztorórákat. Szóval ha a lány kivárja, míg a mama meghal és meglesz a pénz, akkor itt is lehet nagy szerelem, költés, álom élet, aztán majd tovább él és a kérdezőnek már senkije se lesz, akihez bekönyöröghetné magát.
2023. nov. 8. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!