Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1121/2044 anonim ***** válasza:
98%

Csak egy kérdés,Te és a feleséged megbeszélitek a lányt?? Melyik bolygóról kell jönni,hogy érdekeljen,hogy mi van a "férjem" és a kis csaj között?

Feleségként nemhogy még a kis csaj,de még Te sem érdekelnél!!!

Ebben a történetben csak a gyerekek értelmesek,most komolyan??

2023. nov. 14. 16:16
 1122/2044 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező nem bántásból, de te autista vagy?
2023. nov. 14. 20:42
 1123/2044 anonim ***** válasza:
97%
Igen, autista, ezt már korábban kiderítettük. A lány is. Beteges vonzódása a járművekhez ezt támasztja alá és hogy elég neki a szerelemhez az, hogy kérdezőnk magasságban illik hozzá és hogy járművet vezet. Két autista szép egy pár. Boldog tudatlanságban tengődnek.
2023. nov. 14. 20:56
 1124/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nem százas sem a kérdező, sem a felesége, sem pedig a lány. Tulajdonképpen megérdemlik egymást.
2023. nov. 15. 07:40
 1125/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem se százas senki a történetben, de azért a feleség helyzete mégis szomorúbb, hiszen ő nem akart új életet és most mégis újra kell kezdenie. A kérdező maga választotta a rögös utat, de a felesége nem, ő készen kapta ezt a helyzetet és persze a gyerekek is. Én is azt gondolom, ha valaki új életet akar kezdeni, akkor joga van hozzá, de csak akkor vágjon bele, ha megalapozott az az új élet. Ne mások nyakára, pl barát, testvér vagy jelen esetben szülő kárára, hanem akkor tessék megalapozni ezt az új életet egyedül vagy az új szerelemmel kettesben. Ebből látszik, hogy nagyon impulzív a kérdező, belevágott, de nem gondolta át, hogy mi lesz, ha nem alakulnak jól a dolgai vagy ha simán nem tud az idős anyjával együtt élni.
2023. nov. 15. 10:44
 1126/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
#1125: Igazad van, de a feleség jól járt, 1-2 év múlva már ő is így fogja érezni. Itt a kérdező személyiségével van gond, ez az alapja az összes konfliktusának.
2023. nov. 15. 10:54
 1127/2044 anonim ***** válasza:
97%
#1125 igazad lehet, de ha a jelenlegi rokonaival se jön ki, hogy fog tényleg az új rokonokkal? A saját anyjával, testvérével is gondja van, amik a vér szerinti rokonai, nem beszélve jelenlegi anyós stb.ezzel a nárcisztikus - auti viselkedéssel hogy fog beilleszkedni? Be akar egyáltalán? Többször írta, hogy ő nem akar a lány lakásába menni. Vajon miért? Szerintem menjen csak, jó próba lesz ez neki 😂
2023. nov. 15. 10:57
 1128/2044 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy nem veszünk komolyan, hisz a te nyomorult életedről van szó, bennünket mit érintene? :) Konkrétan szórakozni járunk már csak, ameddig szolgáltatod a cirkuszt. Viszont, minden egyes válasz komolyabb, felelősségteljesebb mint amilyen döntéseket te ezzel az üggyel kapcsolatban valaha is hoztál. Ezen azért érdemes lenne elgondolkodnod, már ha az agyad képes feldolgozni egy összetett mondatot.
2023. nov. 16. 08:05
 1129/2044 anonim ***** válasza:
96%

"már ha az agyad képes feldolgozni egy összetett mondatot."

A kérdéseket sem tudja értelmezni, tehát ne reménykedj.

2023. nov. 16. 09:11
 1130/2044 anonim ***** válasza:
97%
Biztos, hogy autista, hiszen ugyanazt ismételgeti, mint akinél beragadt a lemez. Gondolom míg így ismételget, próbálja magát ebbe az általa kitalált álom - világba ringatni. Miközben körülötte a világ összeomlik, ő azt hiszi, hogy ez a valóság, és csak ő és a szép kislány állnak ellen a világ csúfságainak. Az a kislány, aki azt mondta a tiktok rajongóinak, hogy jelenleg nincs barátja. Jobb mondjuk ebben az álomban élni, a valóság nagyon fog fájni. Szerintem nem tudatosult benne, hogy ha a lány lelép, ő egyedül marad a mamával, míg a mama él, utána kezdődik a vita az öröklés miatt. De ha a mama rafkós, nem kizárt, hogy már rég végrendelkezett és az unokái nevén van az ő jelenlegi fél tulajdona és majd a kérdező nagyot néz.
2023. nov. 16. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!