Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1131/2044 anonim ***** válasza:
92%

Ha viszont létezik ilyen végrendelet, és erről a kérdező nem tud, akkor nagy dicséret az anyjának. Mert ha tud a kérdező róla, hogy nem biztos, hogy az övé és a testvéré lesz a tulajdon, akkor dönthetett volna másképp is. De ő így úgy hozta meg a döntést, hogy abban a hitben van, egyszer fele tulajdon az övé lesz. Lehet nem így lesz, ezt ő nem tudja és ez nagy csapás lenne neki.

Nagyon szép a szerelem, ami kamaszoknál látható, de ott még előttük a jövő. Itt a kérdező előtt nem a jövő van. Inkább mögötte van a múlt, egy egész élet. Bátraké és hülyéké a szerencse.

2023. nov. 16. 11:18
 1132/2044 Grizesteszta ***** válasza:
96%
#1131: Emlékeim szerint azt írta régen, hogy 1/4 tulajdona van, de ezen rajta van az anyja haszonélvezete. Tehát- ha a mamának van esze- akkor marad ez a negyed, de ezt már nem lehet elvenni tőle.
2023. nov. 16. 14:25
 1133/2044 anonim ***** válasza:
94%
Igen, szerintem is lenne 1/4 része, de nem fele - fele, ráadásul míg a gyerekek kiskorúak (nem tudjuk a testvérének van - e gyereke és mennyi idős, ő is kaphat akár), tehát mindenképp hátrány, ha nem fele - fele, akkor akár az (ex) nejének is van beleszólása ki lakik ott, ki adja ki vagy el a lakást, a gyerekek jogán. Szóval ez nagy gond lenne a kérdezőnek. A negyed tulajdon pénzben is kevesebb, mint a fél.
2023. nov. 16. 15:27
 1134/2044 anonim ***** válasza:
44%

Hogyan áll most a jelenlegi párkapcsolat? Ki hogyan vészeli át a borongós, hamar sötétedő időszakot?

Hogy vagy Kérdező? Mik a legfontosabb fejlemények?

2023. nov. 17. 07:28
 1135/2044 A kérdező kommentje:

Engem sosem zavart lelkileg a sötétség. A feleségem és anyukán ilyen, hogy ha rossz az idő, rossz a kedvük. Nekem amúgy sem rossz a kedvem, hiszen én a barátnőmmel boldog vagyok. Ami nehéz, hogy valóban pont múltkor például kirándulni voltunk, mert a barátnőm kirándulni akart. Rajta kívül ilyen időben senki se akar, de ő akart, hát mentünk. Nem esett, de azért nem volt jó idő. De hát valahol lennünk kell, ha kevés a pénz, akkor a pláza már unalmas csak bámészkodni, így akkor kirándulunk.

Anyukám sokkal jobban van, majdnem régi fényében, rendesen eszik, iszik, szedi a gyógyszereit. Még mindig sok mindenben kéri a segítséget, így nappal sokszor felmegyünk, a barátnőm beszélget vele, néha nekem segít, amúgy én csinálom a munkát.

Szóval ahogy nemrég írtam, a kapcsolat boldogságot ad, olyat, amit már rég nem éreztem. Örülök, hogy vele lehetek és én tényleg hiszek benne, hogy ő nekem az igazi. Megértő, kedves, szép, csinos, önzetlen, barátságos. Más a temperamentumunk, persze. Ő pörög, mint amúgy a nejem is, én nyugis vagyok, zárkózott. Sokszor akaratos. De úgy érzem bárcsak korábban találkoztam volna vele.

2023. nov. 17. 09:10
 1136/2044 anonim ***** válasza:
97%
Még korábban kb. 14 éves lett volna. 🤣Vagy jó lett volna egy lány is a fiúk után, akit még meg is dugsz?
2023. nov. 17. 09:18
 1137/2044 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom, hogy korábban túl fiatal lett volna, úgy értettem,hogy ha nem lenne ekkora korkülönbség és így korábban is tudtunk volna találkozni. Tehát milyen jó lett volna, ha ez a lány mondjuk annyi idős, mint a nejem és őt ismerem meg előbb.
2023. nov. 17. 09:20
 1138/2044 anonim ***** válasza:
97%

Akkor nem lennek meg a gyerekeid... Jo eg. Oke, hogy szereted a lanyt, de konkretan kitorolni az eveket miket a csaladoddal eltel meg, az nagyon aljas tett. Főleg, hogy amugy meg nem is volt "rossz" a hazassagod csak eluntad a nodet. Hogy juthat ilyen eszedbe?! Nem is vagy oreg, hogy emiatt band az "elmulasztott" eveket.

Amugy meg az izgat teged hogy fiatal, ha egy idosek lettek volna lehet arra a sorsra jutott volna mint az asszony.

2023. nov. 17. 09:38
 1139/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Más a temperamentumunk, persze. Ő pörög, mint amúgy a nejem is, én nyugis vagyok, zárkózott."

De erdekes hogy ezt irod, mert ha jol emlekszem regebben azt irtad azt szereted benne, hogy olyan "lusta" mint te. Hogy nem olyan mint a nejed, aki mindig porog es csinal valamit. Nem pattog, nem csinal ossze vissza programot, hanem csak egyutt vagytok lazaban. Most meg az ellenkezojet irod... Erdekes.

2023. nov. 17. 09:42
 1140/2044 A kérdező kommentje:

Jó asszony volt, jó anya, ezt sosem tagadtam. De nem éreztem, hogy megkapom tőle a szeretetet, törődést vagy figyelmet, amit vártam. Ezt most megkapom. A lány minden figyelme az enyém.

Természetesen a gyerekeim nem szeretném kitörölni. De lehetnek még új gyerekeim is, bárhogy is alakul majd.

2023. nov. 17. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!