Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Ha a munkádban, a mindennapi megélhetésedben nem zavar ez az új helyzet, akkor maradjon még.
1150 válasz - ez már szerintem bőven túl sok. (Sőt, már eggyel is több.) Vagy még szeretnél továbbra is középpontban maradni?
Gondoljátok, hogy a fiatal lány elrontaná a testét egy terhességgel és szüléssel? Még csak 20 éves. Alig ismeri a kérdezőt, erre bevállalni az idős néni lakásába vagy a szüleihez egy babát elég nagy felelőtlenség lenne. Még nem is dolgozik, se gyed, se semmi nem járna.
Amúgy is, a kérdező nem tudom mit gondol, de ha rajta múlna, éhen is halhat a két gyereke. Vagy maximum kölcsön kér az anyjától. Tényleg, mit veszel nekik karácsonyra kérdező? Vagy majd anyukád vesz valamit és azt mondod, közös?
Amúgy ti láttatok már járművekkel tornázó embereket? Az milyen? A buszt kell ezzel reklámozni, hogy helló, szia ez a 7-es busz én meg itt nyújtok előtte vagy mi? 😂 Vannak ezek a szabadtéri fitness parkok, ott kéne tornázgtani, bár az lehet nem mutat jól az instán 🤔
"Számomra hihetetlen, hogy egy felnőtt férfi, akinek már vannak nagy gyerekei is, ennyire ostoba."
Sok ilyen ostoba vénülő faszi van. Nem a kérdező az egyetlen.
"Azt mondta, nem szokott senkinek visszaírni, mert mindenki csak ismerkedni akar vele."
Megis visszairt neked... Es az elejen ezt szoktuk mondani😃 nem azzal kezdjuk hogy hadd uljek a szadra😂
Azt mondtam neki, hogy egy számára kedves, semleges témában szeretnék beszélgetni, azt mondta az oké. Most ebben maradtunk, legutóbb azt kérdezte, hány éves vagyok, majd meglátjuk hova fut ki a dolog.
Egyéb tekintetben nem jó a helyzet. Nem jön, sőt nagyon rossz. Semmi se jó és vannak dolgok, amik már sosem lesznek azok. De ha a barátnőmmel együtt maradunk, ez a része legalább jó lesz.
Ha nem tévedek, veled is csak beszélgetett az elején. Aztán meg már dugott is. 😃
99 %-ban úgy indul mindig, hogy a felek először beszélgetnek. Ritka, amikor egy szó nélkül basznak 1 másodperc múlva, ahogy találkoznak. 🤷♀️Ringasd magad bébi álmokban, te problémád.
Ezt már egyáltalán nem tudom követni, sőt talán mások sem. Te tudod, mit akarsz vagy mit nem akarsz.
A gyerekeid bizalmatlanságán egyáltalán nem csodálkozom. Mi van velük? Nem romlik a teljesítményük az iskolai órákon? Tudnak figyelni? Megjegyzik, mit kell megtanulniuk? Jövőképük van?
Hogyan jönnek ki a többi osztálytársukkal? Tanáraikkal? Tudnak kérni valahonnan segítséget, ha arra lenne szükségük éppen?
Hány évesek és hányadik osztályba járnak? Ugye iskolások? Vagy van közöttük óvodás? (Bocsi, nem vagyok egészen képben.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!